Sevginin gücü sınırsızdır! İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır! Yapabiliriz yeter ki gönüller bir olsun!
Huzurlu ve mutlu günler dilerim 😍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İnsanların inanılmaz şeyler yapabildiği aya çıktığı sürücüsüz otomobiller teknoloji vs neler neler yaptığı bir dönemde birbirini beğenen seven iki insanın neler yapabileceğini küçümsemek lazim. Elelam nederi hayatınızdan çıkarttığımız andan itibaren kendi bütçenize göre yaşam bankalara en az borçlanarak hatta önünden bile gecilmeyerek yapılabilir. Ama yok eltim salon takımı şundan bende isterim yok fotoğrafçıya hikayeli çekim olsun kristal albüm vs vs sonu yok hepimiz herşeyin en iyisini istiyoruz bunu bilin ama evlendikten sonrada borçlarla da huzurumuz kaçsın istemiyoruz. yani
Çok güzel düşünüyorsunuz mükemmel yazmışsınız kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 hayırlısı gönlünüzce olsun 😅
Yani evet aşk karın doyurmaz ancak aşk insana çok güzel duygular yaşatır insan aşkla hayata olan hevesini tekrardan bağlanabilir. Dediklerinin hepsine katılıyorum abicim birlikten kuvvet doğar iki kişi bir araya geldikten sonra aşılamayacak hiç bir şey yoktur. Ellerine sağlık bize yazacak bir şey bırakmamışsın :)
Çok güzel düşünüyorsun kardeşim mükemmel yazmışsın her zamanki gibi bende kesinlikle katılıyorum sana her türlü 😅
Gönlünce olsun 😅
EyvAllah sende sağolasın 😅
Merhabalar 😅🌼
Bu bir atasözü dür.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur atasözünün anlamı nedir? Biraz işve maksadıyla söylenen bu atasözü şunu anlatmaktadır: Birbirini seven iki insan ya da çift yanyana oldukları sürece hayatları çok mutlu ve bahtiyar geçer.
birbirini delice severek evlenen %80 çiftin maddi yetersizlik yüzünden, kanlı bıçaklı olarak ayrıldığı gözönünde bulundurulsa, bu sözün günümüzde gecerliliğini kaybettiği anlaşılacaktır. bir yıl seyran ikinci yıl hüsran..
İk taraf ta Sevgi göstermiyorsa. Tek ilgi varsa aşk kârın doyurmaz.
Merhaba,
Evet atasözü sanırım. Sözü söz yapan söze anlam katan sözü söylendir. İyi hoş ancak genel olarak öyle olmuyor bahtiyar ve mutlu olamıyorlar.
Çok güzel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Genel olarak katılıyorum maalesef hiç istesem de!
Bence de aşk karın doyurmaz😅
Gönlünce olsun 😅
Eig verir sin artık 😂
Sisteme bırakıyorum valla😂
Gıcık bir abi 😉😂😔
Öyleyimdir abisi hih😂
Offf senin hiçbir iyiliğin dokunmasın çok cimrisin
Elimden geleni yapıyorum herkes için fazlasını isteyen bir zahmet çaba göstersin 😂
Torpilli fenomen
Kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın 😂
https://m.youtube.com/watch?v=jt6hVpwvITQ
🎥 Rumeli Semih - Kıskananlar Çatlasın - YouTube
🙄🙄🙄🙄😂😂
Gıcık 😅
İki gönül bir olunca zaten her işi birlikte yaparlar, her konuda hem fikir olurlar yani bu durumda yapılamayacak hiç bir şey yoktur diye düşünüyorum. Sevgi ve inanç varsa imkansız diye bir şey yoktur, hele ki sevdiğinin desteği varsa arkanda.
Evet tabiki her iş birlikte olmalı zaten. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. Kolaylaştırmak varken zorlaştırmak çok saçma! Bence de yapılamayacak hiçbir şey yoktur. Sevginin gücü sınırsızdır sevmesini bilene. Kesinlikle katılıyorum çok güzel düşünüyorsun her türlü 😅 Gönlünce olsun
Rica ederim amin inşaAllah 😊
Cevap
40Cevap
Evet aşk karın doyurmaz ama ikisi birlikte olunca çalışırlar, kendi mutlulukları için çabalarlar. Eğer zaten ikisi de birbirini seviyorsa sırf onunla evlendiği için fakirliğe düşse de şikayet etmez. Ama bu şikayetin olmaması için ikisinin de iş bulması gerekir.
Evet bence de doyurmaz 😅Ancak dediğin gibi olursa olur yani her türlü 😅 Kesinlikle katılıyorum çok güzel düşünüyorsun 😅 İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 😊 yapabiliriz
Burda anlatılmak istenen şey aslında parasız olmaz demek değildir. Sevginin gücüne dem vurulmuştur.
İki insan gerçekten bir birini sever ve desteklerse hayat daha yaşanır ve güzel olur demek istiyor yoksa sevgi vaat diye sabah işe gitmeyin ne de olsa seviyoruz aşkım çalışıp napacaksın ki gel hadi sevişek diyin demiyor yani 😂😂
Sevgi itici bir güçtür ve sana inanan ve seni gerçekten seven birinin varlığını hissedersen zaten ona o samanlığı cennete çevirmek adına çabalarsın.😉
Çok güzel yazmışsınız emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık. Sevginin gücü sınırsızdır sevmesini bilene. Birlikten kuvvet doğar. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır. Yapabiliriz! Ben yaparım! 😅
Gönlünüzce olsun 😊
Aynen öyle önemli olan karşılıklı sevgi ve saygının kuvvetli olması insan sevdiği zaman herşeyi yapar yeter ki gerçekten sevildiğinin farkına varsın ☺️
EyvAllah abi kesinlikle katılıyorum her türlü ve inanıyorum. Mesele harbi harbi seven ile olmak ve sevmek! Hayırlısı bakalım 😊
Umarım kendin gibi birine denk gelirsin kardeşim kalbin temiz senin bunu gösteriyorsun zaten güneş elbet doğar belki gecikir ama umudunu asla kaybetmemeli insan, perde çekmemeli... Karanlığa hapsetmemeli umutları doğan güneş hepimiz için😉
Amin inşaAllah cümlemiz abi😊 teşekkür ederim senin güzelliğin 😊 İnanıyorum bir gün güneş doğacak ve hiç batmayacak 😊 Teşekkür ederim abi😊 Diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu günler dilerim 😅
En az ortalama düzeyde yaşam standartlarında yaşayacaksak neden olmasın. Benim için maddiyat önemsiz sevdiğim yanımda olsun yetercilerden değilim. Gerçekçi olmak lazım. Bunu diyen insanlar geçim telaşından dolayı birbirine düşüyorlar bir süre sonra hani şu çok sevdiği adamla ya da kadınla evlenenler
İyi hoş güzel yazmışsın herkes bir değildir. Genel olarak katılıyorum. Ben ortalama altında olan birisiyim! Gönlünce olsun. Gerçekçiciyim hemde çok gerçek yazdığım her şey mantık üzerinedir. İki kere iki dört eder beş değil. 😅
Sizinde herşey gönlünüzce olsun 🙏🏻😌 gerçekten 2*2=4mü ediyor? Bunun bile şaibeli olduğunu düşünecek kadar gerçekçiyim şüpheciyim vs. gerisini siz düşünün 😬😬
Amin inşaAllah hocam. Evet dört eder. Ben de şüpheci kuşkucu değilim ancak insanlara güvenmiyorum 😅 EyvAllah
Hocam diyerek beni gıcık etmekse derdiniz oldum bile 😏😏
Olur bir daha demem 😅Gıcık etmek gibi bir düşüncem yok sıfatların canı cehenneme 😅
Sayarım o zaman bir daha diyecek misiniz diye 🤨🤨🤨
Merak etmeyin demem 😊
Bazilarina gore olur bazilarina gore olmaz hem Uydurulan bir atasözü bnce yaa pek katılmıyorum. Hem olaninida görmedim şahsen ama ciddi anlamda seven iki tarafta her ne pahasına olursa olsun tüm engelleri aşarlar bu sadece maddiyat açısından olmamalı. gerçek sevgi ve aşk varsa böyle birşey mümkün olur yoksa şimdiki sahte asklardan birseycikler olmaz😂
Evet tabiki herkes bir değildir. Bence de uydurma! Sözü söz yapan söze anlam katan sözü söylendir 😅
Bende genel olarak görmedim. Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum her türlü her dediğine 😅
Günümüz ilişkileri göz önüne alınarak ve olması gerekeni de yazdım detaya 😅
Aynen dediğin gibi bnde katiliyorum 😂
Gördüm gördüm 😂
Hehehe teşekkür ederim afferin katıl bana 😂😂 Ben de gördüm kör değilim hih 😂
Rica edrm ne dimekk😂
Ee bir zahmet gor😂
Heheeh eyvAllah 😅Ne zahmeti yahu 😂
😂😂
😂😂😂
İki gönül bir olunca samanlık seyran olması bence daha çok her zorluğun üstesinden beraber gelebilmek manasında
Yani sizin dediğiniz gibi değil bence
Şöyle ki birbirini seven iki çift için bir çok zorluk olabilir maddi manevi ancak o ikisi eğer gerçekten seviyorlarsa bu gelen zorlukları beraber aşarlar dayanırlar sabrederler
Çok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Kesinlikle katılıyorum ancak günümüzde bunlar maalesef olmuyor. Hiç mutlu bir çift yok! Seven ve sevilen üstüne düşeni yapmıyor 😅
Teşekkür Ederim
Maalesef...
Zaten Hakikaten seven kaldı mı?
EyvAllah 😊
Ben varım valla çok pis severim köpek gibi severim köpek görse utanır ama tek taraflı boş 😅 Karşılıklı olmalı 😊
Köpek gibi değil İnsan gibi sevmek önemli azizim
Her şey kararında olmalı
Heheh yok ben çok severim ama hepsini göstermem hak ettiği kadarını veririm😅 Beceremiyorum insan gibi sevmeyi katılıyorum kararında olmalı hayırlısı bakalım hocam 😅
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur. Ki bir olan gönüller çok az maalesef menfaatçi insanların devrinde... Oysa tek elin nesi var iki elin sesi var beraber çalışıp mutlu olabilirler.
Çok güzel düşünüyorsun abla kesinlikle katılıyorum maalesef var öyle olanlar canları cehenneme 😅 Gönlünce olsun
Amin inşaAllah abla😊
Atasözüne atasözüyle cevap veriyorum; iki çıplak hamama yakışır.
Samanlığın seyran olması belli bir süre sonra o samanlığın yanmasıyla sonuçlanıyor çoğu zaman...
Çok güzel yazmışsınız emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık 😅 Kesinlikle katılıyorum 😅
Teşekkürler, çok sağ olun :)
EyvAllah sizde sağolun 😊 Gönlünüzce olsun
Is ki iki gonul bir olsun.. karanliklar doner aydinliga ve gunes dogar karanlik gune. Iki gonul bir olunca su sahte sehennemde cicek acar.. cenneti yasarsin be kuzu 😌😌😌😌😌
Abla iyi hoş güzel söylüyorsun kesinlikle katılıyorum yeter ki seven ve sevilen elinden geleni yapsın olur her türlü olmaz diyen boş konuşuyor yani 😅Ama hiç kimse üstüne düşeni yapmıyor boş boş duruyor 😅
Bize oyleleri degil boyleleri lazim kuzum 🤗🤗 bize bizim gibiler lazim.. onlar gibi olursak dunya cekilir mi hic 🤗🤗
Aynen abla zaten aksi olanların canı cehenneme 😅 Çekilmez yahu 😅Ben zaten üstüme düşeni fazlasıyla yaparım her şey aşkım için 😅Önce o
Oyy kuzum benim 🤗🤗 Allah gonlun gibi guzel yuregi ak pak bir eşi ömrune nasip etsin insallah 🙏🙏🤗🤗🤗❤
Amin inşaAllah abla 😊Bende mutluklar dilerim size 😊
Hayirlisi be kuzum 😅😅🙏
Amin inşaAllah 😅 Hsheh
Yolumuzaa taş koymadan duramıyorlaar seni beni ele layık görüyorlar bize doğruyu söylemiyorlar sevgiliim~ sadece birbirini sevmekle her şey yolunda gitseydi keşke :/ çok şey lazım maalesef çok
Of of of doğru söylüyorsun aşkım sen merak etme ben hepsini halledeceğim 😂 Canları cehenneme 😂Çok şey lazım bende her şey var bombokum ben ben çok bok ederim 😂😂😂
https://m.youtube.com/watch?v=yEOp2dMDwQc
🎥 BEN ÇOK BOK EDERİM - YouTube
15. Saniye sonrası ben 😂
Az önce sevgilim demiştin bana sksksksks
Hehhe googleye baktım aklıma sonrada geldi 😂 canımız sağolsun bitti bu iş tamamdır 😂
https://m.youtube.com/watch?v=i8e01paBYzg
🎥 Tugkan - Ele Layık - YouTube
Yolun açık olsun tamam mı😂 sjsjsjsj
EyvAllah 😅
Bu ata sözlerinin bazıları çok yanlış abi bir olay üstünden konuşmamak gerekir havlayan köpek ısırmaz diyorlar yanına gittiğinde yapmadığını bırakmaz buda öyle bence olmaz. :)
Çok güzel yerden yakalamışsın kardeşim Kesinlikle katılıyorum her türlü zaten atasözlerine pek Kulak asmıyorum kendi sözlerime bakıyorum içimden geldiği gibi Evet bence de olmaz zaten köpekler ile başım belada sürekli saldırıyorlar arabaya motora 😂😂
Bende ama çok da kovaladım 😅 Gözüm keserse kovalar kezmesse kaçarım 😂
😂😂😂😂
Bence olur cunku iki kisi eger birbirini severse her zorluk karsisinda birbirlrine destek olarak her seyin ustesinden gelebilirler 😊
Evet bence de olur olmalı sevginin gücü sınırsızdır ancak sevmesini bilene seven ve sevilen üstüne düşeni yapar ise her şey olur 😅 Kesinlikle katılıyorum
Eğer bu cümle her türlü ortamın, koşulun, durumun insanlara önemli gözükmeyeceği anlamında söylenmişse katılmıyorum. İnsanız yahu bazen isterse etrafımızda bir çok kişi olsun yine de üstesinden gelemiyoruz bir çok şeyin ama mental olarak da her zaman yalnız olmaktansa bize değer birileriyle olmak daha katlanılır kılacaktır çoğu şeyi. Kendi kendimi mi çürütüyorum nedir :)
Olur olur olur bal gibi olur. Evliliği ilişkiyi aşkı ve sevgiyi iyi ya da kötü yapan sadece eşlerdir kimi eşler yeryüzünde cenneti kimi eşler de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir sevginin gücü sınırsızdır sevmesini bilene 😊
Bu biraz abartılı bir atasözü ama bunun doğru olduğuna inanmak istiyorum. İki insan birbirini seviyorsa problemler önemli olmaz, zorluklar yenilir. Yenilmeli..
Sözü söz yapan söze anlam katan sözü söylendir 😊
"İki insan birbirini seviyorsa problemler önemli olmaz, zorluklar yenilir, yenmeli" katılıyorum. Çok güzel düşünüyorsun!
İlişkiyi, evliliği, aşkı ve sevgiyi iyi ya da kötü yapan sadece ilişkiyi yaşayan kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir..
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir
Sevginin gücü sınırsızdır ancak sevmesini bilene seven ve sevilen elinden geleni yapar ise mutsuzluk bahane😅
🌺🌺🌺
O kadar şey yazdım ya ok der gibi oldu 😅insan iki çift söz ederdi hih 😂
O kadar güzel yazmışsın ki uzatmak istemedim açıkçası 😊 o yüzden çiçekler ile süsledim. 🌺
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😊 Bak bu güzel oldu 😅Diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 😅 Hoşçakal
İnşallah tabi ☺️☺️ hoşçakalınn.
EyvAllah 😊
Olmaz olmaz, yok öyle bir dünya. Hoşgörü sonsuz değil ne yazık ki, cicim ayı dediğin bitiveriyor.
Olur olur var öyle dünya😅 Kişilere bağlı olarak değişir. Benim ki sonsuz 😅 Bitmez bitirilir kim bilir
Hayır. Bence büyük bir yalan... istisnalar vardır elbette ama istisnalar kaideyi bozmaz. Aşkın büyük bir aldatmaca olduğunu düşünüyorum.
Yanlış düşünüyorsun hiç katılmıyorum yok öyle dünya 😅 Aşk her şeye değer kişilerin aşkını bilemem sevginin gücü sınırsızdır da sevmesini bilene
Bu tür kavramlarin insana ne ifade Ettigi kişiye göre değişir. Sevgi ve saygı ve emeğe inanırım ama o ölüyorum sensiz yaşayamıyorum dedikten sonra başka insanlarla sevgili olmak beni varlığına inandirmiyor. Deliler gibi aşığız diyenlerin de birbirlerine neler yaptığını da çok gördüm yasamasam da
Tabiki kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir! Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür!
Bende gördüm çok gördüm geneli boş bomboş 😅
Ben inanıyorum 😅
Gönlünce olsun 😅
İki gönül bir olunca bunları değerlendiririz. LÜTFEN BENİMLE İRTİBATA GEÇİN. En kısa zamanda mesajınızı bekliyorum. Allah a emanetsin güzel insan.
Yeni geldim kardeşim 😊
Hoş geldin abi. Güneş gibi doğdun yeminlen.
Teşekkür ederim kardeşim senin güzelliğin 😊Hoş buldum ve sende hoşgeldin
Olmaz... Helekı bu devirde hiç olmaz tabi her seyı karşı taraftan beklememek lazım madem sevmişiz birbirimizi ikimizin verdiği çabayla hayatimizi yönlendirir sekıl veririz..
Maalesef hocam kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 Birlikten kuvvet doğar sevginin gücü sınırsızdır ancak sevmesini bilene 😊
Bunun gibi 😅🤣
Hehehe severim Kemal Sunal'ı her türlü 😅
Hehehe Allah'ım ya hatırlıyorum 😂her filmini abartısız 50 kere izlemişimdir 😂
Kesinlikle her filmi ders gibi 😊
Bir nevi doğru ama seyranlıkta fayda etmiyor bir süre sonra
Maalesef çünkü insanlar sevmeyi bilmiyor elinden geleni yapmıyor😅 Sevginin gücü sınırsızdır ancak sevmesini bilene
Aynen öyle. Tabi kaybettikten sonra öyle bir öğreniyorlar ki sevginin değerini
Hayırlısı bakalım. Ben hep bildim de tek taraflı da olmuyor. Gönlünce olsun 😅
Aşk mı? Yalan olandan mı yoksa rol üzerine kurulu bir kuruntu mu?
Evet aşk! Aşk kişiden kişiye göre değişir, farklılık gösterebilir. Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmektir. Son nefesine kadar bir ömür daha da çok sevmek, önce onu düşünmek, onun mutluluğunu istemektir..
Sevginin gücü sınırsızdır sevmesini bilene günümüz ilişkilerinin canı cehenneme 😅
Birbirini Allah için sevene samanlık seyran olur bana olurdu başkasına olur mu bilemem
Bana da olur ancak genel olarak baktım ben 😅 Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir 😅 Sevginin gücü sınırsızdır ancak sevmesini bilene 😊MaşaAllah
Amin inşaAllah cümlemiz😊
Bu devirde sağlam bir işin yoksa malesef olmuyor çünkü herşey ateş pahası
Kesinlikle katılıyorum maalesef hayırlısı 😅
Valla bu sözü ben demediğim için olmaz diyorum 😂 aşk karın doyurmuyor
Hehehe evet evet bence de her türlü 😂
İki gönül bir olursa, samanlığı beraber seyran edecekleri için sorun kalmayacaktır :)))
Evet bence de her türlü 😅
2 kişi çalışmaz ise aşk karın doyurmaz aç kalırsınz
Katılmıyorum 😅Ben tek başıma kaç kişiye baktım bakıyorum
ya oluyor, sonra o köpük patlıyor şaşkın şaşkın kalıyorsunuz
Neden patlıyor neden şaşkın şaşkın kalalım 😅
Tabiki de olur. Sevdiceğim yanında. O yanımdayken çöl bile serin gelir bana.
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum 😅 Gönlünce olsun
🙏👍
Olur zorluklar aşılır allahın izniyle herşey hallolur
Evet bence de olur olmalı her türlü 😅 Yapabiliriz 😅 Sevginin gücü sınırsızdır
Samanlık seyran olma olayı cicim ayları bitene kadar olur sonrası yangın yeri
Cicim ayları kişilere bağlı olarak değişir bende sonsuz sonsuzluk son değil günlük aylık değil 😅Ancak genel olarak öyle 😅
Hehehe 😂Daim olsun
o tam bir fantezi sözü..
atalarımız bakmışlar ev yok araba yok bari demişler samanlıkta olsun..
sonra patlamış söz :)
Hehehe abi süper yakalamışsın olabilir kesinlikle 😂Yer mekan zaman bahane havada karada denizde ve her yerde her zaman ve her türlü 😂😂
Merhaba,
Dusuncene katiliyorum. Sacma bir soz..
Iyi gunler.
Merhaba,
Katıldığın için teşekkür ederim 😊
Mutlu günler dilerim 😅
Rica ederim..
EyvAllah
Peki.
Hayatı sürdürmek için para gereklidir evet ama her şey değildir.. İyi günde kötü günde diyerek bir yola çıkar insanlar gerekirse el ele gönül gönüle verilir her zorluk aşılır.. 😊
Evet bence de para gerekli ama para ile her şey olmaz para mutluluk getirmez. Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum her türlü. Kolayı zor zoru kolay eden bizleriz. İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır. Seven ve sevilen üstüne düşeni yapar ise her şey olur her engel asılır😅
Bence olur ortada aşk, sevgi, saygı, anlayış, hoşgörü varsa her şey olur dediğin gibi birlikten kuvvet doğar kişiler istedi mi olur inanç da gerekli tabii 😊
Heheh olur olur da herkes üstüne düşeni yapar ise olur. Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene 😊 Bence de olur da ben genel olarak baktım zaten detayı da yazdım 😅
Tabii herkes üstüne düşeni yapmalı, sevginin gücü sınırsızdır doğru katılıyorum sana her dediğine evet detayını okudum zaten 😁😊
Hehehe teşekkür ederim katıldığın için eyvAllah o zaman her şey olur olmalı 😅
Rıca ederim aynen öyle gönlünce olsun inşallah 🤗
Amin inşaAllah cümlemizin😊 Günaydın mutlu günler dilerim 😅
Tesekkürler sana da günaydın mutlu, huzurlu günler 🤗
Ricalayyyy bende teşekkür ederim 😊
Rıca ederim 😊
Samanı ithal ettiğiniz için yerli gönüller bir olmuyor.
Hehhe orası da var 😂
Para olmadan o samanlık tutuşmaz devir gönül deviri değil maddiyat devri
Adam olan çalışır çabalar kazanır ve ailesine bakar. Boş boş durmak ile hiçbir şey olmaz. Para şart ancak sadece para ile de olmaz😅
Paran olucak zamanın olucak ortamın olucak saygınlığın olucak. O samanlar kendileri gelecek tutuşmak için. Para olmadan aşk meş boş.
Bir yerden sonra bırakıyor diyor ya da aldatıyor
Para şart zaten çalışıp çabalıyorum. Ortamın canı cehenneme! Saygınlığın canı cehenneme! İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı bana ailem ve Rabb'im yeter 😅İhanet edenlerin de canı cehenneme
Aşk bir yerde biter saygı sevgi kalır ve anlaşma iki kişi anlaşırsak el ele verir her zorluğun üstesinden gelir
Aşk bitmez bitirilir aşkı kişiler bitirir ancak bu aşkı bağlamaz benim aşkımı da bağlamaz aşk ölümsüzdür aşkı bilene😅Evet bence de katılıyorum sevginin gücü sınırsızdır sevmesini bilene seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her şey olur
Koşullar uygunsa mesafe aile sorunu vs. yoksa olur tabi.
Evet evet olur tabiki olmalı sevginin gücü sınırsızdır sevmesini bilene. İlişkiyi aşkı ve sevgiyi iyi ya da kötü yapan sadece eşlerdir kimi eşler yeryüzünde cenneti kimi eşler de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir
Gerçekten çok istiyorum iki gönül bir olmayı. Çünkü gerçekten beraber olduktan sonra her şeyin üstesinden geliyorsun. Ve gerçek bir sevgiye şu sıralar çok ihtiyacım var. Şöyle fotoğraf bile içimi ısıttı
Bende istiyorum ama helal olanı istiyorum evlilik ila olacak olanı ancak imkan yok bekliyorum ve bekletmiyorum. Kader kulun çabasına bağlıdır. Boş boş beklemek ile olmaz olsa da boş olur. Elinden geleni ardına koyma yap gitsin. Gönlünce olsun 😅
Benim için bu konulara daha zamanım var. Kötü Bir ilişkiden çıktım fakat 6 ay geçti biteli ama kendimi değişime verdim. Değişimimi tamamladıktan sonra hayatıma birini almak istiyorum ve aynı zamanda bu kötü ilişkiyi komple silmek ve kendimi yeni biri bile hayatıma aldığımda o kişiyi gerçekten sevmek eskiye dayali kötü şeylerin etkisinden kalmamak için daha zamanı var
EyvAllah, zaman su misali akıp gider zamana yön veren bizleriz zamana bırakmamak gerekir. İlişkiler başlı başına hep kötü. Haramdan uzak helale yakın olmalı. Ameller niyetlere göredir. Başlangıç önemli hayırlısı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur tadı kaçar af edersin boku çıkar.
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok.
Zaman yok aslında yapabilirsin dikkat et körü körüne sevme aşık olma hak eden ile ol
Açıkcası dediğin doğru her şeyi kendimiz yönetiriz ama şuanlık istemiyorum. Zamanı var daha bunların. Buna inanıyorum ve biraz da kafa dinlemem lazım. Yorgunum çünkü uğraşmam gereken şu sıralar dolu şeyler var. Sivilce tedavisi oluyorum spora gidiyorum. Ehliyete yazıldım okuldaki derslerime çalışmam lazım. Bol kitap okumam lazım. Diş için bir kaç işlemim var onları yapmam lazım. Epilasyona yazılıcam. İnsanlara karşı tavrım değişti. Bunları yaptıktan sonra hepsini tamamlayıp kendimi sevdikten sonra birini hayatıma almak isterim. Çünkü hep hayatımda bunları yaptıktan sonra birileri hayatıma almak istedim ama hep tam başlarken bunlara biri hayatıma girdi veya ben hep aman boşver dedim. Ama sonrasında keşke yapsaymışım dedim. Ondan şimdi onu dememek için şimdi yapmak istiyorum. Yapim ki sonrasında ben rahat olayım ve sürekli kendimi sevmeme olmasın seveyim ki kendimi yapıcağım şeyleri daha mutlu yapayım daha sorunsuz ve içim rahat yapayım hayatımı birini aldığımda işte her şeyi yaptım şimdi rahatça onunla gezebikirim yaşayabilirim demek istiyorum. Ondan zamanı var daha
EyvAllah, bende istemiyorum çünkü vakti değil! Benim de zamanım var. Bende çok yoruldum. Ne güzel Rabb'im kolaylık versin her daim ve zihin açıklığı versin. İnsanların canı cehenneme çünkü insan değiller! Menfaatçi ve çıkarcı genel olarak!
Bende çok keşke dedim çok şans verdim bok ettiler! Dikkat ediyorum.
Olur olur gönlünce olsun 😅
İnşallah dediğin çok doğru gerçekten bir insanı sevdim mi ben tam seviyorum hani böyle içine sokmak istersin ya ben hep öyle oluyorum birini sevince aşırı değer veriyorum o mutlu olsun diye istediği şeyler varsa alıyorum sürpriz yapıyorum ediyorum ama karşımdaki insan farklı amaçlarla bana yaklaşıyor bu insanı yaralıyor veya aldatıyor yalan söylüyor bu insanı çok acıtıyor. Bundan kendimi bu sevgi konusunda da frenlemem lazım. Her şeyimi tamamliyim. Karşıma biri çıksa bile sevgi konusunda frenlicem.
Amin inşaAllah. Hak edeni hak ettiği kadar sevmeli. Fazlası zarardır her şeyin! Canları cehenneme öyle olanların sıkma canını! Benim de frene ihtiyacım var basıyorum elimden geldiğince hayırlısı 😅Yap yoksa canın yanar 😅Diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu günler dilerim 😅 Hoşçakal
Bak mesela bazen diyorum ki iyi ki o ilişkiyi yaşamışım ve bunlara iyi bir adım attım diyorum. Ya normalde hayatımda olsa yine yapmam şimdi hayatımdan çıktı sivilce tedavisinde ilerleme var 1 aydır ara verdim kontrolden sonra gerçi ama olsun geç değil hala spora ara verdim ama sorun değil yeniden başlıyoruz epilasyon halledicem ya bu yıl bitsin bir ünv okuyorum şu an zaten seneye eylülde ikinci ünv için açıköğretim kayıt olucam. Bunu düşünüyorum. Mesela ehliyeti asla düşünmezdim kısmetse onuda halledicem. Dolabı yenlicrm kendimize gelelim biraz
Hoşçakal
Evet evet bence de çok güzel düşünüyorsun mükemmel durmak yok yola devam sakin pes etme asla pes etme elinden geleni yap ve dua et takdir Allah'ın 😊
Bende elimden geleni yapıyorum 😅
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene bilen ile ol sektör et gerisini
PSadece parayla olmaz ama parasız da olmaz. Ve maalesef parayla olma ihtimali, parasız olma ihtimalinden çok daha yüksek. Nedense Yılmaz Güney'in şu lafı aklıma geldi;biz de bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını
Evet kesinlikle katılıyorum sadece para ile olmaz ama parasız da olmaz. Para şart. Severim yılmaz güney filmlerini baba diye filmi var çok güzel tavsiye ederim. Gönlünce olsun 😅
EyvAllah bende teşekkür ederim bakacağım 😊Mutlu günler dilerim
Olabilirde olmayabilirde kişiye göre değişir. Lakin parada önemli bir yere sahiptir. Yüksek geçim kaygısı olan bir evde samanlığı seyran etmeye vakit bulamayadabilirsin. Yorar ve yıpratır. Önemli olan böyle bir durumda sabırdır.
Evet hocam kesinlikle katılıyorum kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir. Benim için olur. Genel olarak olmaz olmuyor. Para önemsiz demiyorum ancak para ile de olmaz! Çok şey lazım. Sevmek çok şey demek her şey demek! Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene. Sabrın sonu selamet başa gelen çekilir. Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise sıfır sıkıntı 😅
Evet kesinlikle sevginin gücüne bende inanıyorum sevgi sabretmelerine olanak tanır zannımca. Eh boşta durmamak lazım iki yetişkin insan para problemini aşabilmeleri lazım çalışıp çabalayacaklar. Sonrası aynen sıfır sıkıntı😄
EyvAllah hocam bende inanıyorum her türlü o iş bende ve sende doğru insan ile olalım 😅
Hayırlısı bakalım yıllardır çalışıyor çabalıyor aileme bakıyorum 😅
Gönlünce olsun hocam😅
Sizinde gönlünüzce olsun. Öyle olacağına inanıyorum😊🤗
EyvAllah amin inşaAllah hocam 😊
Çok romantik yaklaşamayacağım maalesef. Bir tek aşk, sevgi mutlu etmeye yetmez insanı
Ne lazım Peki romantik olmak gerekmiyor
Evet katılıyorum Bunlar çok zor değil Karşılıklı sevgi saygı anlayış hoşgörü fedakarlık ile her şey olur kaliteli zaman eğlence ortak paylaşım Hani hiç kimse birbirine şap diye cart diye uyum sağlayacak değil Olur olur bal gibi olur 😅
Hiçbir zaman iki gönül bir olmaz , inanmıyorum bu yalana
Yalan değil ancak herkesin gerçeği de değil 😊
EyvAllah
Bir icraat var ki bu laf söylenmiş. Yürekler menfaat üzerine olunca haklısın samanlık seyran olmuyor, yürek lazım yürek!
İyi hoş da herkes herkes değildir genel olarak olmuyor 😅 Benim suçum ne ben yaparım her boku bende her bok var bilirsin de karşımdaki kişi de önemli tek taraflı olmaz😅
https://m.youtube.com/watch?v=yEOp2dMDwQc
🎥 BEN ÇOK BOK EDERİM - YouTube
Hehehe öyle olsun bakalım 😅Ancak imkansızlık içinde imkan olmaz 😅 Görülen köy misali yok gerek kılavuza 😅Ben alınmıyorum hih😅
Bilemiyorum Altan 😅 hayırlısı ya
Deyimin demek istediği de senin yazdığın , tez ve antitezin aynı
Kim bilir belki de 😅 Herkes üstüne düşeni yapar ise olur yapmaz ise olmaz genel olarak bakınca hiç kimse yapmıyor o yüzden olmuyor 😂
Eve fakirlik girince aşk pencereden uçar derler. Tecrübe edilmedikçe yorum yapmak zordur
Hehehe kim demiş onu eve fakirlik neden giriyor elimiz armut mu topluyor 😅 Çalışıp çabalayalım birlikten kuvvet doğar 😊 sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene seven ve sevilen elinden geleni yaptıktan sonra her şey olur çok güzel olur 😅
Bu devirde zor o işler 😂 iki çıplak bir hamama yakışır daha doğru maddiyat önemli
Heheh bence de zor ancak kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 😊
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene 😅
Gönlünce olsun
Sağol seninde gönlünce olsun pikacu 🤩
Amin inşaAllah sende sağolasın 😅Tabi para şart parasız aşk olmaz bende onu bekliyorum 😅
💃💃💃💃💃💃
Kaç kaç 😅
Haa yok sana doğru halay teptim 😂
Heheh ben kaçma sandım tepelim o zaman 😂😂
Aşk diye bisey yok ki şimdikiler zaten heves olmuş 😕😕
Aşk var ancak yaşayan ve yaşatabilen çok az nadir yok gibi genel olarak maalesef öyle heves ve zevk peşindeler canları cehenneme 😅
İki gönül bir olunca neler olmazki, değil ki samanlık seyran olurmuş😏
Evet bence de her şey olur olmalı sevginin gücü sınırsızdır sevmesini bilene 😊
Açlık kapıdan girince aşk pencereden uçar gidermiş.
Elimiz armut mu topluyor açlık neden olsun ki😅Adam olan çalışır çabalar kazanır ve ailesine bakar bakmalı 😅 Gönlünce olsun
Her ne kadar. Hayat sartları zor olsa da kesinlikle iki gönül bir olunca samanlık seyran olur.✂️
Evet evet bence de her türlü Kesinlikle katılıyorum Yeter ki seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapsın 😅
O devir gecmis artik ben daha gormedim.
Genel olarak bende göremiyorum ancak ben zaten günümüz de değil geçmişte yaşıyorum ben geçmedim 😅 Sevginin gücü sınırsızdır ancak sevmesini bilene 😊
Amin inşaAllah cümlemizin gönlünce olsun 😊 Diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu geceler dilerim 😅 Hoşçakalın
Bu devirde birazcık zor ama neden olmasın
Zaten bende günümüz için söyledim maalesef ancak katılıyorum olur olabilir seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her türlü olur 😅 Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene
Olur olur bal gibi olur
Hehehe hemde nasıl 😅
https://m.youtube.com/watch?v=EIV3BU5vnZc
🎥 Asu Maralman - Bal Gibi Olur - YouTube
Sevginin gücü sınırsızdır ancak sevmesini bilene 😊 Seven ve sevilen üstüne düşeni yapar ise her şey olur
Olmuyor iki gönül bir olmuyor mesele orda zaten 😆
Maalesef olsa olacak her şey 😅
Evet olur olmuyorsa iki gönül bir olmamış demektir
Nasıl olur peki açıklar mısınız
Şimdi gerçek aşkı bulup bulmadığını bilmediğin için farklı yerden sorucam annen babanla gecekonduda mı oturmak istersin annen babanı kaybedip villada mı
Annem babam ile gecekonduda 😊
Demekki iki gönül bir olunca samanlık seyran olur gerçek aşk da böyledir yeterki sevdiğin yanında olsun
Katılmıyorum olmaz olamaz herkes üstüne düşeni yapmalı 😅 İnsanlar sevmeyi bilmiyor sevginin gücü sınırsızdır ancak sevmesini bilene
Duyduğum en saçma laf.
Olmaz
Hiçte bile bal gibi olur ancak herkes olamaz
Hiçte bilem akjsjdj
Ben beni bilirim bir de gerçekten seveni sevginin gücü sınırsızdır 😊
İki gönlün bir olduğu henüz görülmemiştir
Haklısın genel olarak maalesef 😢
Hersey kisilerin elinde kimine olur kimine olmaz
Hehehe evet Kır Gülü kesinlikle katılıyorum her şey kişilerin elinde kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir 😅 Benim için olur çünkü bilirsiniz köpek gibi çalışırım 😅
Evet evet bence de 😅Olsun yahu boşverelim olmasınları😅
https://m.youtube.com/watch?v=8Yd5SmD3gCI
🎥 İlyas Yalçıntaş ft. Büşra Periz - Olmazsa Olmazımsın 2015 ...
Bu devirde bu biraz zor sanki..
Maalesef öyle abla 😅Peki oluru nasıl olur😅
Olmaz o samanlığı polis basar. 👮👮🙆🙎🙇
Olur olur ben de basarım kim kime iş koyuyor 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar