Cevabın nedir?
+1 yılBir kadını hamile bıraktıysan evlenmek zorundasın. Bir kadını hamile bırakıp evlenmiyorsan zaten adam falan değilsindir ki... Eski sevgilimin en yakın kız arkadaşlarından birisinin başına gelmişti. Kızın ilk tepkisi çocuğu aldırmak olmuştu eleman da destekliyor gibiydi çok kızmıştım, caydırmıştım. İki kişi bir hata yaptıysanız bu 3. kişiye fatura edilemez demiştim, çocuğu aldırırsanız öldürmüş ve teknik olarak katil olmuş olursunuz bunun yerine kendinizi öldürmeniz hukuken daha doğru olur demiştim çünkü çocuk anne karnında yeterince gelişmişti ve kendi hatalarını çocuklarını öldürerek temizleyeceklerini zannediyorlardı. Şimdi 7 senedir evliler, çocukları çok güzel ve çok mutlular.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uzun süreli bir ilişki ve sevgilim hamile kalıyor onunla evlenir miyim soru bu sanırsam yanlış anlamadım
Tabii ki bu durumda yapılacak en güzel hareket onunla evlenmekten başka bir seçenek değildir ancak tüm şartlarımı karşılaması lazım yoksa evlenme yoluna girmem bebeğe de kürtaj isterim. Sonu felakete olan bir yola tam gaz basmak ahmaklık olur adımları sağlam atmak lazım, sorry.30 Yorumla
Benimle evlenmek isteyip istemediğini öğrenirim ve
evlenmek istiyorsa evlenmeyi ben de tercih ederim
çünkü kürtaja pek sıcak bakmıyorum, çocuk da aile ortamında büyümeli ama
evlenmek istemiyorsa da kürtaj yaptırabileceğimi pek sanmıyorum, doğururum.
Ondan herhangi bir talebim olmaz, çocuğa bakabilmek için elimden geleni yaparım.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSırf hamileyim diye mecburiyetten evlenecekse eksik kalsın, çocuğumu doğururum aylık masraflarını karşılar o kadar.
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
90Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemek uzun süredir sevişiyoruz benim niye haberim yok derim 😂😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
Ahshshagdhdjhs
Uzun süreli olmasına gerek yok ki o haltı yedikten sonra isterse 1 haftalık ilişki olsun el mecbur evleneceğiz😐. Düşünmesi bile kötü ama bir çocuğun hayatına son vermek katillik olur bir kadını o halde bırakmakta adilik olur. Artık nasıl olacaksa olacak evlenilmesi lazım 😐.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Böyle bir şey olamaz! Haramdan uzak helale yakın! Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur tadı kaçar af edersin boku çıkar! 😅
Evlenir öyle yaparım çocuk! 😅40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHamile bırakmam içine boşalmam uzun süreli ilişkiyse zaten evlenmek için o ilişkideyimdir. Yani zoraki bir durum değil severek evlenirim :)) hatta karşı taraf istemeyecek olursa kırılır üzülürüm çocuğu aldırmasına müsade etmem doğurur çocuğu sonra ben alır büyütürüm.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHamilelige ciftler beraber karar vermeli, yanlislikla hamile kalmak yanlislikla dunyaya cocuk getirmek demek.
Düşünsene cocuguna yanlışlikla dunyaya geldin sen diyorsun.
Bana sormadan bir gafletle hamile kalmışsa eger , bana sormadan amminin keyfine gore kim bilir daha ne gafletlerde bulunacak demektir.
Hayatim gaflet icinde gecsin istemem20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayir kaçarım
tse1.mm.bing.net/th20 Yorumla
+1 yılzaten hamile kalmış ise uzun soluklu bir aşkımız ve tutkulu bir ilişkimiz vardır ve inandığım kişidir o yüzden onunla elbette evlilik düşünürdüm ama küba da yaşamak şartı ile :)
10 YorumlaMutluluk hedefe varmışsa..
Evlilik kaçınılmaz olur.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evlenmeye niyeti olmadığı kız arkadaşının kızlığını bozup onu hamile bırakan zaten düşüncesiz biri demek.. Hadi öyle idi hamile bıraktı o zaman gerçek erkek olup o kızın onurunu kurtarmak zorundadır.. Yapmayan erkek değil adi sokak köpeğidir.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Gene uzuuuunca yazmam gerekir🤔 inceden ayrıntıya ama boşa ki😊 En iyisimin ben "He yaa" deyim bu tür cevaplar prim yapıyo😊🌼💐🖐️
14 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle düşündün ben uzun cevaplarını begeniyorum
- +1 yıl
@PiLLy_BheBek çok teşekkür ederim😊💐🌼 o Sizin inceliğiniz güzelliğiniz😊💐🌼🌸
Yazmayı seviyorum hemde birçok konuda uzuuunça cümleler kurup nokta demeden konuyu da bitiriyorum keyiflide bu durum aslında. Beğenilmesi de çok önemli değil diyelim de bir emek sonuçta telefonun klavyesine ekranına hızlı yazmaktan terleyen parmakların yağını silmek ayrı😊🖐️ ve en objektif bilgi paylaşım adına dahi yazılan bilgilendirici bir şeyde dahi bir emeğin takdir görmemesi biraz üzücü oluyor😔
Sizin ve beyazorkidem in paylaşımları güzel zevkli bilgilendirici düşündürücü ve bazen komikte oluyor teşekkür ederim ikinize buradan🌸🌼💐🌹
Yeterlidir sanırım, ekran kirlendi gene, yağdan buğulandı ben bir temizleyem😊😄🤣🌸🌼🖐️ - +1 yıl
Teşekkür ederim bu güzel ve bilgilendirici görüşlerin sana fenomenlik teklifi getirebilir diye düşünüyorum🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim yöremizde öyle birşey olursa ve duyulursa yıldırım değil ışıktan hızlı bir şekilde evlenmek lazım. Ve o kadar ileri gitmedim doğum kontrolü için materyaller var. Fakat insanlar bilinçlenmiyor koruma için ne bileyim kondom falan alır insan zevk için bir kızın hayalleri suya düşmesin..
10 YorumlaEvlenmem çocuk yüzünden, çocuk da doğurmam zaten. Doğurmak kelimesi bile çok ürkütücü geliyor.. Ve bu sebeple oluşan evliliklerin mutlu olma ihtimali diğerlerine göre daha düşük diye biliyorum istatiksel olarak..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatimdaki kadinda anne olmak icin hazirsa ve benimle evlenmeyi dusunuyorsa evlenirim. Kaza sahibi cocuk olmak evlilik icin bir sebep degil bana kalirsa kadin zorunda oldugu icin degil istedigi icin benimle evlenmeli.
10 Yorumla
+1 yıluzun süreli ise zaten evliliği düşünüyorumdur.
hamile kalmasına gerek yok ki zaten evlenmeden önce böyle bir salaklık yapmam.. korunmasını bilmeli insan20 Yorumla
+1 yılHerangi bir söz nişan varsa veya aileler tanışmış durumlar uygunsa tabii evlilik gerekir. Ama kişiler her zaman uygun olamayabiliyor kimsenin yaşamı mükemmel değil ne yazık ki
20 YorumlaSu testisi su yolunda kırılır. Evlilik olmadan ilişki yaşıyorsan sonuçlarına da katlanacaksın.
30 YorumlaUzun süredir birlikteysek zaten öylesine değildir üstüne bir de hamile bıraktıysam evlenirdim hem de seve seve. Kız olarak yorumumun önemi olur mu bilmem gerçi
10 YorumlaUzun süreli de olsa ilişkiye girmem helal varken demş
50 Yorumla
+1 yılİstiyorsa evleniriz. İstemiyorsa olmaz. İleride bir gün ''Ben seninle çocuk için evlendim'' diye başıma kakmasın. Çocuğumu doğurur, yoluma bakarım.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anne olmaya hazır hissedersem belki evlenmeyi düşünürüm. Ama istemediğim bir çocuk için de evlenmeyi düşünmem.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğim bir kadınla uzun süreli ilişki yaşamam zaten.
Hamile kalırsa erkenden evlenmeye bakarım.11 Yorumla- +1 yıl
seçimlerimin sorumluluğunu üstlenirdim
+1 yılİkinci partiyi vermişsem eğer demek ki boş değilim.
Korunmuyorsak zaten ciddi düşünüyorum demektir.10 YorumlaIsim elimde hazırdır cebimde para vardur arabam felan varsa evlenirim ama üni okuyorumdur aileler tanışmamıştır işim yoktur aldırmasın isterim
10 Yorumla
+1 yılUzun süreli bir ilişkiyse evlenirim tabi ama o anki şartlarda çok önemli çocukta var off baya stresli.😀
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSuanda boyle bir durumla karsi karsiyayim napacagimi bilmiyorum acikcasi
110 Yorumla- +1 yıl
Yıl olmuş 2020 dünya kadar korunma yöntemi var ona rağmen nasıl planlanmış gebelikler meydana getirebiliyorsunuz pes
- +1 yıl
@kaptanpırays en iyi korunmada bile %2 gebelik riski vardır
Tüplerini bağlatıp ikizlere hamile kalan taniďığım var daha ne diyeyim🙂 - +1 yıl
Senin söylediğin çok münferit durumlar
Hadi diyelim kondom yırtıldı ya da erkek kendini kontrol edemedi zamanında azil yapamadı o zaman da ertesi gün hapı diye bir şey var
Cevap sahibi+1 yılKardesim hap kullanmasina ragmen hamile kaldi bizde biliyoruz korunma yontemlerini.
- +1 yıl
@kaptanpırays ertesi gün hapı kullanmak için şüphelenmek lazim ilk 5gün işe yarıyor farkedene kadar iş işten geçebilir öyle degil mi😊
Cevap sahibi+1 yılEvet oyle bizde adet gelmeyince farkettik kiz arkadasim istiyor ama ben kararsizim napacagimi bilmiyorum
- +1 yıl
Maddi durumun çok iyiyse seni yemiş olabilir haplarımı düzenli alıyorum diye
Bir çok kadın yalan söylüyor kocasına ya da sevgilisine çünkü bir koz olarak kullanıyorlar hamileliği
Ya nafaka için ya evliliği sağlamlaştırmak için ya da karşı tarafa evlenmeye zorlamak için
Cevap sahibi+1 yılMaddi durumum iyi degil ama benden cok cocuk istiyordu. Evet hakli olabilirsin beni hap kullaniyorum diye kandirmis olmasi yuksek ihtimal ama artik bu saatten sonrasina bakmam lazim
- +1 yıl
İlişkiye giren insan şüphelenir zaten
Hayvan bile s*çtığı zaman dönüp bakıyor ben naptım diye - +1 yıl
Maddi durumum iyi değil diyorsun da kime göre neye göre
Evlenmeyi tek ve birinci seçenek olarak görmeyip Napmam lazım diye tereddüt içerisinde olduğuna göre çok da öyle deliler gibi aşık değilsin gibi anladım ben
Eğer öyleyse evlenmeye kalkma kürtaj opsiyonunu düşün
Hayır seviyorum diyorsan da evlenceksin mecbur
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOrtada bırakıcak hali yok ya uzun süreli bir birliktelik varsa o kişiyi seviyordur o yüzden evlenir.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. madem öyle bir şey oluyor arkasında da durmak lazım.
20 Yorumla
+1 yılBebeği istiyorsa, ortak kararımıza göre hareket ederiz. Zaten uzun sürdüyse anlaşabiliyoruz demektir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğim kişi ile yatmam. Yatıyor isem tabiki evlenirim.
10 Yorumla
+1 yılBelki de kadın istemeyecek. Ben direkt olarak aldırırdım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılbiriyle cinsellik yaşadıysam evlenceğim kadını seçmişim demektir..
10 Yorumla o durumda olmak için evlenmiş olmam gerekirdi zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evlenirdim onu o halde bırakmam.
Madem bir halt yedik sorumluluğunu da almak lazım10 YorumlaO durumda 3 kat çorap satmam lazım. keske bir teki satmayip şeye giyseydim. gizliyim hayatta anlamazsın kim olduğumu 😂
17 Yorumla- +1 yıl
Ben kim oldugunu çok iyi anladım ama etiketleyim mi seni
, seni seni😏😂 - +1 yıl
Hmm yok ben başkasi sandim🤔
- +1 yıl
- +1 yıl
😊canımsın♡
+1 yılEvlenirim diyen sahtekarlar!!
Bukadar kürtaj neden oluyor ozaman62 Yorumla- +1 yıl
Sorma hepsi o kadar masum ki sanırsın ki biz diyoruz bizi hamile bırakın diye
- +1 yıl
Ben evlenirdim. Ama evlenmeden seks yapmam yani. Ayrıca bu şekilde ortada kalan kız çok.
Sevgilisi hamile bırakıyor kız doğuruyor, sevgilisi evli ve 2 çocuk babası çıkıyor. Bu yüzden hep diyorum evlenmeden seks yapmayın diye
+1 yılSırf hamile kaldı diye değil sevdiğim için evlenir sevmediğim biriylede uzun süreli bir ilişkim olmaz..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılEvet eğer evlenmek isterse evlenirim ortada bırakmam asla ayrıca çocuk seven bırıyım ondan dolayıda mutlu bıle olurum
20 Yorumla Tabiki evlenirim sonuçta karnındaki benim de bir parçam böyle ulu ortada bırakmak yakışmaz adamlik degildir
30 Yorumlavar mı başka çaresi. Evlilik dışında Başka bir çare aramak zaten karaktersizlik olmazmı!
14 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden hamile bırakmak ahlaksızlık değil de evlenmek istememek mi ahlaksızlık? :D
- +1 yıl
Hamile bırakan tarafın sahip çıkmama ihtimaline karşı da kadın tedbirli olacak
Ya hiç yatağa girmeyecek ya da giriyorsa korunacak
Onca korunma yöntemine rağmen hamile kalmayı başaran kadın mağdur olmayı da hakediyordur kimse kusura bakmasın
O isi yapyosan kusura bakmaa s.. ewlencen isi o duruma getrdiysen demek herseye razi gelmis sewmissin
10 Yorumla
+1 yılbir çocuğun babası veya annesi olmak için illa ki evlenmek mi gerekiyor?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. hamile kalmasını sağlayacak bir şey yapmam çünkü
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılHamile bırakmak için evliliği bekleyemeyecek kadar şuursuz değilim neyse ki
20 Yorumla
+1 yılO isterse ve onu çok seviyorsam evet. Hamilelik tek başına evlilik nedeni olmamalı diye düşünüyorum. 😏
10 Yorumla
+1 yılevlenirim artık yapacak bir şey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hamile kaldım Erkek arkadaşım zorla kürtaja zorladı ve çocuğu aldırdı Ondan sonra da ayrıldık zaten
10 YorumlaKısası uzunu önemli değil ilişkinin hamilelik varsa tabikide evlenirim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. O duruma düşmem için evli olmam lazım zaten sorun olmaz o yüzden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. O anki şartlar ne gerektiriyorsa onu yaparım gerekiyorsa evlenirim
20 Yorumlaevlenirdim tabiiki uzun süreli ilişki yaşıyorsam evlenmek içindir
20 YorumlaKorunmak iyi bir seçenek, ha kaza kurşunu olduysa benim de evlenme planim önceden varsa evlenirim, onun harici nope aldırsın çocuğu.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir durumda, öleceğimi bilsem, onu bırakmam... Çünkü onu bırakıp gitmenin, ağır vicdanı yükünü, ömür boyu taşımak, ölümden daha ağırdır...
10 Yorumla
+1 yılÇocuk düşünmüyorum. Korunuyorum. Evlilik de istemem
22 Yorumla- +1 yıl
Nasıl korunuyor sun
- +1 yıl
@afrodiittbaby akıllı bir kadınsın esselam😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı. hamile kaldiysa bilerek yapmisimdr evlenirim illaki. yanlislikla hamile birakmak nedir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Evlenmeden olmaz ki yapmam yani...
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılUzun süre ve bebek tabiki bu iyi anladyigin anlamına gelir
10 Yorumla Kürtaj parası verip yollarlar
211 Yorumla- +1 yıl
@Firaun 10haftaya kadar yasal
- +1 yıl
@Firaun soruluyordur muhakkak o kadar detey bilmiyorum ama anne ve babanin imzasi şart yoksa işlem yapilmaz
- +1 yıl
Evli değilsen kürtaj için kendi imzan yeterli
- +1 yıl
@Mathildaa88 hmm anladim teşekkürler bilgi için
- +1 yıl
@PiLLy_BheBek rica ederim ne demek
- +1 yıl
@Mathildaa88 evliler önemli sebep vermeden yaptıramazlar demi?
- +1 yıl
@Firaun 10 haftaya kadar kendi istekleri doğrultusunda aldırabilirler ikisininde imzası olması gerek
- +1 yıl
@Mathildaa88 teşekkür ederm
- +1 yıl
@Firaun rica ederim
+1 yılEvlenirdim çünkü uzun süre birlikteliş yaşadığım biriyse hamile oluşu evliliğimizi hızlandırır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hamile birakmam ki korunmasini saglarim hic risk amlazsam anal denerim
00 Yorumla
+1 yılNiye evlenilmesin hamile bırakmayı biliyorlar ya
30 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzun süreli ilişkinde, kız arkadaşın hamile kalırsa onunla evlenir misin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım