Nude attım birileri öğrendi çok kötü hissediyorum linçlemeyin yaptım bir hata?

Uzun zamandır internete tanıştığım arkadaşımla flört gibi bişi olduk olay nude geldi şaka falan evet gülüyorum ama o zmnlar cidden kötü günlerdi ne yaptığımı bilmiyordum birden nude attım ama yüzüm gözükmüyordu neyse bu olay olmadan 1 ay önce arkadaşım insta şifremi öğrenmiş girmiş instama ama haberim olduğunda nude olayı yoktu hemen şifreyi değiştirdim her neyse nude attıktan sonra baya kötü hissettim ve çocukla konuşmadım artık meğersem hata olmuş şifre değişmemiş ve arkadaşımla küsmüştük *arkadaşım kız* ailesi bize geldi bir gün çay içmeye konuştular falan sonra beni evine çağırdılar işte barışın tarzından ama habire öğüt veriyolar hatalarımız olabilr, annene anlatamadığını bize anlat, sosyal medyanı kapatmalısın falan ben anladım anlattığını ne kadar mesajları gördüler bilmiyorum ama çok utandım yani kötü mesajlarda vardı acayyiip pişmanım ve berbat kirli pislik hissediyorum üstü kapalı konuştular ama çok kötüydü ayrıca annemle konuşmalarından çok korkuyorum yaptım bir hata linçlemeyin lütfen morelim çok bozuk yardım edin *insta hesabını kapattım şifreyi değiştirdim*
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatımın en büyük hatası bu oldu dedim artık linçlemeyin sizden özür dileyesim geliyor ailem duyarsa isterse öldürsün ama annemin tüm umudu dünyası yıkılır güveni falan kalmaz tek üzüntüm bu ÇOK PİŞMANIM ÖLMEK İSTİYORUM ÇOK ÇARESİZİM ARTIK LİNÇLEMEYİN
Nude attım birileri öğrendi çok kötü hissediyorum linçlemeyin yaptım bir hata?