Ne yapcağmı artık bilmiyorum sevgilim beni her yerden engelledi ümidimi kesmem mi gerekiyor?

1senedir görüştüğüm bir erkek vardı. internetden tanıştık ve çok güzel zaman geçiruyorduk. İlk 2-3ay çok iyi arkadaş olarak görüyorduk birbirimizi ve her gün saatlerce yazışıyorduk. O zamanlar ikimizde zor bir süreçten geçiyorduk ikimizinde ailelerde sorunlar vardı. Birbirimze huzur veriyorduk dinliyorduk iyi anlaşıyorduk. Yavaş yavaş ben ona aşık olmaya başladım ama ikimiz ayrı ülkelerde yaşıyoruz ve uzak mesafeli bir ilişki ben hiçbirzaman istemiyordum diye ben seninle konuşmak istemiyorum yazdım. O günü ben ona ne kadar bağlandığmı anladım kendiside hayal kırıklığı yaşattın benim hislerimle oynadın dedi. Kendimi çok kötü ve yalnız hissettim ve bir kaç saat sonra dayanamadım ona yazdım ve ilk defa onu sevdiğmi söyledim ama bu mesafe durumu beni korkuttuğnu söyledim. Sonra onunla konuşunca içim baya bir rahatladı ve o gün bizim ilişkimiz başladı. Bir kac hafta sonra biz ailecek türkiye tatil yapmaya geldik ve o benimle buluşmak istedi kac kere bana sordu buluşalım mı diye 10saniye bilene görsem yeter dedi. Sorun şu ki biz türkiyede de en az 3saat uzaktayız birbirimize. Ben o zamanlar cok çekindim ve reddettim daha yeni sevgili olmuştuk ve ben tek başıma dışarı çıkamıyordum türkiyede (yurtdışında yaşadığım için tek başıma izin vermiyorlardı ailem ya ablam ya annem yanımda oluyor hep ve hicbirine ilişkimden bahsetmedim o zamanlar). Mecbur o da artık pes etti ve kalbimde ol yeter dedi. Geri dönünce eve anneme anlattım birisiyle görüşüyorum diye. Olumsuz baktı ama yinede fazla bişey demedi. olumsuz baktığı tek şey türkiyede yaşamasıdı. Sevgilimin annesi ve kardeşi beni zaten biliyorlardı hep benden bahsetmiş o zamanlar. Beraber hayaller kuruyorduk hatta bu yaz görüşmeyi planlıyorduk ve hatta herşey iyi giderse aileler tanışıp söz yaparız diyorduk. Benim üniye gittiğim için ve çok boş zamanlarım oluyor diye arada bir çok darlıyordum onu bazen geri yazmayınca trip atıyordum (çok sinir bozucu biriyim biliyorum :D). Bana bazen kızıyordu ben çalışıyorum hep sana yazamam diye. Tek tartışma noktamız bu oluyordu aslında bide beraber oynadığmız oyun vardı kıskanıyordum biri ona samimi davranınca hatta cok kavga ediyorduk diye sildik. Aramız kac haftadır cok iyidi. Sonra 3 hafta önce biz saçma bir konu yüzünden kavga ettik. Iş yerinde yemekleri vardı bende o kadar şık giyinince felan kıskandım baya ve trip attım ona çünkü orda kızlarda olcağnı biliyordum. Bizim kavga baya büyüdü ve eski kavga konularda açıldı. Beni o gün her yerden engelledi. Ben uğraştım baya yeni hesaplar açıp instadan yazdım bir kac kere ve onun hesabından engellerimi kaldırıyordum. O baya bir sinirlendi ve ilişkiyi bitirdi onunla buluşmadığım gün duygularım bitti dedi. Sonra artık ona söz vermiştim instasından çıkıp bidaha girmeyeğmi ve pes ettim. Bir kaç gün sonra bana wpden yazdı keyfin yerinde diye instagramıma girmiş ve bir kız arkadaşımla konuşmamı attı sonra yine engelledi yine. Bir kac kere daha uğraştım yazdım instadan ama hep engelledi. şu an her yerden engelledi 20gündür konuşmuyoruz.
Ne yapcağmı artık bilmiyorum sevgilim beni her yerden engelledi ümidimi kesmem mi gerekiyor?