Bu hayatta seven insan gerçekten sevilmez mi? Var mı hiç sevdiği tarafından gerçekten sevilen? Yoksa Aşk sadece romanlarda mı olur?#Aşk#Yalanvegerçek#Roman
Ben artık aşkı aramiyorum aşk denen birşey yok bence. Saygi arıyorum çünkü şimdiye dek tek bir saygı gösteren biri bile çıkmadı karşıma ve sevgili defterini kapattım evlenmeyi düşünüyorum.
Beklediğim özellikler yine aslında bir insanda olması gereken zaten bulunması gereken insanı vasıflar. Saygi göstermek gibi birinin özel sınırlarını ihlal etmemek gibi, anlayışlı olmak olgun davranmak, yardımsever olmak , eşini mesela erkekse bu kişi namusunu korumali ve başka kişilerin namusuna da bakmamali, eşini geçmişindeki hatalardan ötürü sorgulamamali olduğu gibi kabul etmeli ve şimdiden sonra biz seninle bir evlilik ahdi imzaladık bu ahde saygı duyalım birbirimize saygı duyalım demeli. İnsanca yani insanca olmalı herşey. Ne yazık ki şimdiki insanlar insan olmayı unutmuşlar. İnsanlik denen birşey yok. İnsan kostümünü giymiş yaratıklar var bence.
Katılıyorum sana ama ne yazık ki durumlar bu şekil o yüzendir ki birbirini öldüren tecavüz , taciz eden yaratıklar türedi. Depresyon hastalığı hat safada insanlık komada. Herkes kendi geçmişi yokmuş gibi başkalarının geçmişini yargılar insan olmak destek olmaktı sevmekti saygı duymaktı bir zamanlar.
Aynen o yüzden hep derim insanlar biran önce kendine bir cheuck up yaptırmalı bir beyinlerine reset artırmalı sistemi yeniden başlatmali empati yapmali iç muhasebe yapmalı önce kendini sorgulamalı ve kendini duzeltmeli böyle düpedüz bir bakisla at gözlüğünü takmış insanlarla biyere varılmaz. Cunku taş devrinden kalmış gibi ruhlar. Ve ben her zaman düşündüğüm gibi ben ve benim gibi insanların bu devire bu zamana ait olduğunu düşünmüyorum. Murat mentesin de dediği gibi yanlış bir çağda yaşamanın stresi içindeyim.
Vallaha neşemizi sevincimizi kuşağımızda bıraktılar enerjimizi çaldılar. Ama inatla yaşıyoruz işte kendi kafa dengi insanlarla muhabbet ettikçe aslında yalnız olmadığını anlıyor insan mutlu oluyor :)
En İyi Cevaplar