Su an nerde kiminle olmak istersiniz?Şu an tamda istediğim yerde kız kıza eğlencendeyiz daha ne olsun💫🎉🎉
Şu an nerede kiminle olmak istersin?
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şu an, 'o' nunla, kar yağan bir bölgede dağ evinde, olmak isterim. Kısmızı bir elbise giymişim. Ayakkabılarım da kırmızı. Oda taramış saçlarını, en sevdiğim gri kazağını giymiş, şöminenin kenarında yerde oturuyoruz ben sırtımı onun göğsüne yaslamışım, arkadan john lennon çalıyor, ellerimizde kırmızı şaraplarımız, pencereden yağan karı izliyoruz. birbirimize en komik en güzel cocukluk anılarımızı anlatıyoruz gülüyoruz, arada ellerini saçlarımda gezdiriyor, bana gülen gözlerle bakıyor ben birşeyler anlatırken...
Denizin tam ortasında, dostlarım ile beraber bir teknede vakit geçirirken hayal etsem kendimi çok abartmış olur muyum? Suyun ve havanın sıcaklığı, tüm dertleri tüm zorlukları alıp götürürken...
Sevgilimle evlenmiş olsaydık onun yanında olmuş olurdum ama tabi olacaksa da daha çok var😅😅 Ayrı takdirde yalnız iyiyim yalnızlık iyidir ben tek kalsam? 😅
zamanı geriye doğru almak mümkün olmuş olsaydı zaman gerçeğiyle canım pahasına savaşıdım... nerede ve kiminle mi? ilk aşık olduğum kızla ilk karşılaştığım yerde olmak isterdim ve şöyle bağırırdım ey zaman lütfen bana bir şans daha ver
Şu an , istediğim yerdeyim ama diyelim ki degilsem; bı yani dağlık agaclik bı tarafı göl ya da deniz ıssız yüksekte bı yerde çadır ya da karavan içinde sevgilimle olmayı isteyebilirdim. 😎😉
Buz dolabının içinde... Çünkü hem sıcak hem de o zaman dakka başı yemek almaya kalkmak zorunda kalmazdım ( ı'm a üşengeç. Hatta babam bazen bir kalkmamak için üşengeçliğin ansiklopedisini yazdın der. )
En İyi Cevaplar