Bugün günlerden güzellik sefa geldin hoş geldin Bugün günlerden güzellik sefa geldin hoş geldin Ah bu yağmur yalnızlığımmış dindim efendim Ah bu yağmur yalnızlığımmış dindim efendim Sen bana yangın ol efendim ben sana rüzgar Tutuşsun gün yansın geceler zamanımız dar Sen bana geç kaldın ben sana erken Soyunsun gün sarsın geceler vaktimiz varken
Sen bana geç kaldın ben sana erken Tutuşsun gün yansın geceler vaktimiz varken
Ağır ol... Bu kapı herşeye o kadar kolay açılmaz. Truva atı gibi gelip giremezsin öyle. Önce bekle ve görmeme izin ver zehrini... Bir tanıyalım seni. Nesin necisin? Eğer öyle bir eğlence gibi mum alevi gibiysen sönersin zaten. Ama eğer gerçekten yangın gibiysen ben o kapıyı açmasam da ateşin bacayı saracaktır...
Bu sene biz kara hasret kaldık. Gelse hoşgeldinde sencede biraz geçikmedi mi bu iş derdim. Bu eros okları nereye fırlattı ki hep yerimde duruyordum ben derdim.
Evde yokmuş taklidi yapardım. Çalar çalar gider nasıl olsa. Eğer çok inatçı çıkar da gitmezse kapıyı açıp "haydi başka kapıya, sana burada yer yok!" diye çıkışır kovalardım.
Aşk genellikle insanı en beklemediği anda bulabiliyor. Bulduğu zaman da insanı biraz şaşırtabiliyor, etkileyebiliyor; ki o yüzden adı aşk dimi 😊
Bu nedenle ben başta hata yapmamak için pek bir şey söylemeyi tercih etmeyen kişilerdenim. Aşık olduğum kişiyi biraz gözlemlerim. Daha sonra şiir yazarım. Sonra o şiiri vererek duygularımı paylaşırım 😊😊😊Gerisi artık nasip kısmet derim.
sarhoş akıldır."aşk, aklın sarhoş olduğu yerde peyda olur" diye buyurdu üstad dinani.. aşk her ne kadar surete olan akıl tutulması bağlılığı gibi olsa da, derler ki, leyla ölse ve mecnun mezarına gelse, vucud aynı vucud, sac kas göz aynı. peki duyduğu aşk aynı olur mu? buna samimi cevap verilecek olursa cevap hayırdır. peki niye aynı aşkı duymuyorsun? çünkü aşk aslı itibariyle sen ne kadar cismi sanıyor olsan da aslında sen onun cismine değil ruhuna âşıktın...
o lanet olasıca poponu tekmelemeden git buradan dostum senin tek sorunun beni kendine esir etmek istemen lanet olasıca aşk şimdi beni yalnız bırak rahat bırak git lanet olasıca aşk kapımı da çalmış ben ne yapacağım kapısız
Nerde kaldın bu zamana kadar nerede sürtüyordun kâfir üçtür yemeği ısıtıyorum senin için beklemekten ağaç oldum. Neden bu kadar geç kaldın neyse boşver kolundan tutup içeri çeker kapıyı alttan üstten kitlerim
İçeriye bir kere aldık. Olmadı. 2. Şans verdik. Geri elimize verdi. Hadi dedik büyüklük bizde kalsın, bir hak daha. Ağzımıza SIÇT-I. O yüzden söylenebilecek en doğru söz=> "Sktir git. Mezarıma dahi 50m den fazla yaklaşma. PUŞT"
etrafta bir çok hemcinsim var bula bula benimi buldun hadi canım başka kapıya beni kimse sevmiyor diye hıçkıra hıçkıra ağlayan erkek dolu onlara git adresi yanlış vermişler
Güzel bir söz var, bir aile dostumuz Murathan Mungan' dan " Aşk kapıyı çaldığında hemen açma... bazıları, çocuklar gibi zile basıp kaçıyor." diye. Belki de en doğrusu bu ! Kulak vermemek...
En son birlikte olduğum kadın 25 bin TL paramı çarptı gitti balta gibi ortada kaldım onlarca kapı çaldım yüzüme kapandı bir daha girmem bu işlere ondan önceki kızda 400 TL dolandirmisti beni artık istemiyorum kimseyi
En İyi Cevaplar