Her erkeğe diz çöktüren kadın varsa her kadının da süper kahramanı vardır. Bir erkeğin sevdiği kadının önünde diz çökmesi onu kadının esiri, kölesi ya da uşağı yapmaz. Aslında ona "seninle güç savaşına girmeyecek, karşında başından itibaren yenilgiyi kabul edecek kadar çok seviyorum seni" demektir. #beyazorkidem😘
Birlikte olduğu her erkeği mi yoksa bütün erkekleri mi, diye artırıyorum.
Ayrıca mutlu bir ilişki iki temel bileşene ayrılır (evet yine iki): Seven ve rıza gösteren! Seven hayvan gibi (!) severken genelde rıza gösteren pek razı olmaz durumundan. O da gider kendisine rıza göstermeyecek bir başkasını hayvan gibi sever! D.
Erkek gibi erkek şövalye ruhludur ve her kadının önünde diz çöker nezaketen dolayı.. Ancak kadın gibi kadın kişilikli ve kültürlü ise erkek saygı ve bağlılıkla diz çöker.. Hiç bir kadın dişiliğini güvenip erkeği diz cokturmeye kalkmamali çünkü seks sonrası diz çökmez erkek.
Kadının önünde diz çöken erkek karaktersiz değil aksine kadına saygısındandır bu onu küçültmez benim gözümde dahada yüceltir o erkeği. Benim önümde diz çöken erkeğide ben baş tacı ederim 👑
Her erkek diz çökmez bu bir gerçek ve dominant yapiya sahip olmama rağmen diz çöken erkek istemem duruşu güçlü olmalı ve sözünü bana geçirmeli ki kalbimde aklım da kalsın...
Sevilen ve saygı duyulan kadın önünde diz çökülür sadece. Hak eden kadın buna layıktır. Bu erkek için ne köleliktir ne de aciziyet. Diz çökmek derken burada fiziki bir şeyden bahsetmiyoruz, kalbin kapılarının kadına sonuna kadar açılmasından, sadakatin ön plana çıkıp onun etrafında şekillenmesinden söz ediyoruz.
Kadın zaten bir ömür erkeğine katlanacak koşulsuz sevecek bakacak erkekte bir kerede olsa sevdiği için diz çökecek çokmu ona kalsa kadın hep erkeğin yanında diz çöküyor annelerimizden bilelim en başta
Var bence... Ama o, ben olmadım hiç bir zaman. Oyunları, entrikaları, karşılıklı restleşmeyi, trip, küslük vb ben bunları hiç yapmadım hayatımda. Hep çok açık ve net oldum. Biri ya vardı ya da yok hayatımda. Sonuç ; olumlu oldu mu? Hayır. Ama tek bir iyi tarafı var bunun, kendime olan saygımı hiç yitirmedim.
Yenilgiyi kabul edecek kadar cok seviyrm mu? Yani bu kibre mi sahip olmak istiyorsunuz. Acinasi bir durum. Bir erkegin diz cokmesi demek seni seviyrm ve mutlu edecehim demektir. Guc savasina girmicem falan faa ego kokan tabirler.
Maksat sadece erkeğin değil kadınında diz çökmesi malum ilişki basit bir şey değil iki tarafında diz çökmesi lazım çünkü bu sadıklık ve sahiplik belirtisidir yalnız sadece erkekler diz çökmez 👍🏼
Ne erkek nede kadın kiösenin önünde diz çökmemeli bu kişinin aşağılanmasından başka bir durum değildir. İllaki diz çökecekse bir erkek bu annesi olmalı.
Diz çöktüğü yer sadece yatak olsun. Bana sevgisini göstermek için eğilmesine gerek yok. Saygısı yeter! Bu arada ilişkide güç savaşı olmaz. Varsa eğer o ilişki değildir canım...
diz çöken erkeğin aşağılanması gibi yanlış anlaşılan bir söylemdir. bir erkek olarak önünde diz çökebileceğim değerde bir kadın olsaydı da keşke ne mutlu ki bir erkek diz çökebilecek bir kadın bulduysa zira ne böyle erkek ne kadın çok az sizin anlayacagınız her erkek diz çökmez her kadında diz çöktüremez.
Bir erkek bir kadının önünde diz çöküyorsa o kadın ilişkide ipleri eline almiştir başka türlu erkek kolay kolay bir kadinin önünde diz felan çökmez heleki günümuzde hic olmazz gercekten seven insan yapar o istisna ama gercekten seven erkegide bulmak kolay degil
Diz çökmem isterseniz afrodit olun skim de olmaz hayatın gerçeklerini çok gerçekçi bir şekil de yaşamış biri olarak beni kadın, para, şöhret felan kandıramaz :D
Hayır ben 43 yaşındayım 2 evlilik yapmış ayrılmış birisiyim hepsi aynı hepsi sorun hepsi sikintı şimdi isadamiyim ve nerede bulursam günübirlik alıp götürüyorum dert yok tasa yok
Bir erkeğin, kadını önünde diz çökmesi, rencide olduğunu değil, kadına değer verdiğini gösterir.. Ancak ve ancak, asalet ve şeref sahibi olanlar kadına değer verir.. Aciz ve zavallı olanlar ise, kadına zarar verir...
Bu konuda sadece araplar ve türkler öyle evet. Başka milletler böyle değil. Bir kadının önünde diz çökmez. Onlara böyle şeyler deli saçması gelir. Keza haklılar da
Buna "diz çökmek" denir mi bilmem ama her insanın takıntılı olduğu birileri vardır. Hayatına kim girerse girsin, isterse evlensin ancak unutamadığı birileri vardır herkesin. Kadın veya erkek fark etmez, o kişi zaaf olarak kalıyor hep.
Çok sağlam bir bağlama ile erkeklere diz çökmenin mütevaziliğini anlatmışsınız😊💐🌹 tebrikler teşekkürler💐 (karşında başından itibaren yenilgiyi kabul edecek kadar çok seviyorum seni" demektir) 👍😊
Ben hiç bir zaman kadın önünde fiziksel olarak diz çökmedim bu egoist ya da feodal olduğum anlamına gelmez fakat istisnasız bütün kadınların önünde tek bir koşulda herzaman diz çöktüm oda şudur duyguda her zaman diz çökmüşümdür
Bİr kadına boyun eğeceğime ölene kadar yalnız yaşarım !!! Seviyorsam bile DİZ ÇÖKMEM ! Erkekliğin şerefine yakışmaz ! Asırlardır Erkekler Daima Savaşçıdır Aşk İçin Ölür Ama Diz Çökmez Boyun Eğmez !!! Dev aynasında görmeyin kendinizi !
Vardır elbet lakin diz çöken adam değil de kalpten sevip adam gibi sahip çıkıp bağrına basan adam llazım var mı öylesi sence?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bizler sadece kadınlardan fiziksel anlamda güçlüyüz diğer bütün alanlarda kadınlar bizden çok daha güçlü ve birçok erkekte kadınlar gibi olgun düşünemeyip aptal davranabiliyor. Ondan dolayı rahatlikla diz çökeriz😊
En İyi Cevaplar