Vurdumduymaz bir erkek arkadaşım var ne yapmalıyım?

2 yıldır süren bir ilişkim var. Dershaneden arkadaştık sonra sevgiliye döndük. Bu aşamada da ilk açılan ben oldum. Yazın babasının yanında inşaatta çalışması gerektiği için çok görüşemedik akşamdan akşama mesajlaşabiliyorduk. Daha sonra üniversiteye başladık başta yine ilgisini eksik etmiyordu. Arkadaşlar edinmeye başladıkça attığım mesajları görmemeye başladı eskisi gibi dikkat etmemeye başladı ama yine de gönlümü alıyordu sonrasında. İşte son 6 aydır da artık iyice koptu benden. Farklı şehirlerde okuyoruz. Yan yanayken iyiyiz fakat araya mesafe girince bana hiç bir şeyini haber vermiyor mesaj atıyorum saat başı cevap geliyor. Arıyorum bazen iyi bazen soğuk konuşuyor. Yapabileceğim her şeyi yaptığımı düşünüyorum şu konuda. Kendisi de bana hak veriyor yaptın her şeyi diyor ama sonrasına cevap veremiyor bir şeyler yapmak için çabalamıyor. Ayrılmak istediğimi defalarca dile getirmem rağmen hep geri dönüş yaşıyoruz. Artık böyle olmasından ben de o da sıkıldık. Ama hala düzeltmek için bir şey yapmıyor fazlasıyla vurdumduymaz. Neden böyle olduğuna anlam veremiyorum, fikir verebilir misiniz?
Vurdumduymaz bir erkek arkadaşım var ne yapmalıyım?