.. Karadenizli kızlar doğulu erkekler ile evlenmez mi ya da ailesi kızı vermez mi erkeğe?

Arkadaşlar merhaba; Hayatımda yaşanmış bir kesit bu ve burada bu durumu yaşayan arkadaşlar var mıdır? Karadenizli bayan arkadaşlarım bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.. Karadenizli kızlar doğulu erkekler ile evlenmez mi ya da ailesi kızı vermez mi erkeğe? Bu bana çok saçma, yobazca ve zihniyetsizce geliyor önemli olan sevgi, sahiplenme ve mutluluk değil midir? Öyle bir hal almış ki Karadeniz kızları aileleri aşılamış her halde doğulu olmasın diye birine rastlasam ben istesem de ailem vermez diyor. Doğulu olmak suç mu? Ve bir söz vardır; Davul dengi dengine çalmalı.. Bu doğru mudur arkadaşlar yani benim seveceğim kız Doğulu mu olsun belki be Karadenizli kız istiyorum ve evlenmeyi düşünüyorum. Çünkü Karadeniz'e, kültürüne, müziklerine, doğasına, yaylasına hayranım evleneceğim kişide oradan olsun istiyorum.. Karadenizli kızlar varsa aramızda cevaplayarak görüşlerini bildirirlerse sevinirim.
.. Karadenizli kızlar doğulu erkekler ile evlenmez mi ya da ailesi kızı vermez mi erkeğe?