Yılan ve sütçü hikayesinde geçtiği gibi benim kuyruk acım senin oğul acın var. Her birbirimizin yüzüne baktığımızda bunu hatırlayacaz. Güven bir kez yıkıldı mi çok zor inşa edilir o yüzden bahsi mevzu olan kişi geçmişte benim için çok önemli biri değilse tekrardan çabalaman.
Merhaba, Sevdiğim birinin güvenini kazanmak için hiçbir şey yapmam! Keyfi bilir! Zorla güven olmaz! 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güven kazanmak için zamana ihtiyaç vardır. Eğer birinin güvenini kazanmak istiyorsam 2 şeye ihtiyacım var şans ve zaman. Bana şans ve zaman verirse zaten kazanırım ama şöyle bişede var neden çabalayim bu kdr? Karşımdaki insana ve nedenine göre değişir
Güveni neden kaybettin ve kaybetme sebebini çözdünüz mü yoksa imkansızdır özellikle kadın açısından hep acaba olarak kalır erkeklerin yaptıkları şeyler
Olduğum gibi davranırım o bana güvenmeyi ya da güvenmemeyi tercih eder..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benden sır çıkmaz şu an farklı arkadaş gruplarımda onlarca kişinin ihanetlerini, aldatmalarını, laf taşımalarını biliyorum. İstesem ortalığı birbirine katıp "ne olmuş?" diye diye izlerim ama yapmıyorum 😄
İnsanların bana güvenmesi için yaptığım bşr şey yok kendim oluyorum ve güveniyorlar. Olmak istediğimiz kişi gibi olmaktansa, olduğumuz gibi gözükmemiz aradaki güven bağının temellerini atmak için yeterlidir sanıyorum.
Şimdiye kadar bir kişi bile benimle güven problemi yaşamadı. Her konuştuğum bana değişik bir şekilde fazla güvenir. Güven kazanmama gerek olmadığı için bilemiyorum.
En İyi Cevaplar