Senden yaşca çok büyük/ küçük biri ile sevgili oldun mu? Aranızda kaç yaş vardı? İlişkiniz neden bitti?Bazı ilişkiler nadir de olsa yürüyor bunun bir kac örneği var fakat istisnalar kaideyi bozmaz kadının büyük olduğu ilişkiler yürümüyor...
Erkekler sizden büyük sevgiliniz oldu mu, kadınlar sizden küçük sevgiliniz oldu mu?
Yaşça büyük veya Yaşça küçük ilişkilere rastlıyoruz. Ben her zaman önemli olanın yaş değil önemli olanın kafa yapısının uyuşması gerektiğine inanıyorum. Lakin aradaki yaş farkı hiç bir zaman için öyle uçurum gibi olmamalıdır. Bu tarz ilişkiler de zaten çok çabuk bitiyor :)
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
101
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Utanmasın ya da çekinmesin diye açıkçası Doğum tarihi sormadım. Ama bir 40-42 vardı. Spor yapması, sigara kullanmaması, sigara kullanmaması ve şeker hastalığı nedeniyle kilosuna dikkat etmesi nedeniyle tercih ettim. Yani aramızda 14 yaş falan vardı. Hafif göbekli ve kendinden genç erkeklerle se KS yapmaktan hoşlandığını söyledi. Eğlenceli, zevkli, yatakta ise tüm gece birbirimizi doyurduğumuz bir ilişkimiz vardı. Hatta fantezi olsun diye annesiyle birlikte yaşadığı evde tüm gece güzel anlar yaşadık. Bir süre sonra bitmek durumunda kaldı.
şu sıralarda ise beni süzen aynı yaşlarda birkaç kadın var, durup durup gözlerimin içine bakan, sesime aşık oldular sanırsam. Yoksa yakışıklı falan da sayılmam çok, normalimdir yani 😃
ünide bir kız vardı hep kendinden küçüklerle çıkıyordu... alt sınıflardan vs...
bu şekilde 3 tane sevgilisi oldu...
o zaman da insan merak ediyor tabii bilinçli bir tercih mi diye... bence ilişkide baskın olan taraf olmak hoşuna gidiyordu... kolay kontrol edebilmek için falan...
Benden büyük sevgilim oldu.. mutlu olduğum bir dönemde oldu sonra bitmesi gerekiyordu bitti.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Buyuk sevgililerim oldu kucuk bir tane oldu kucukle anlasamadim cok kucuk kaldigini hissettim annesiyle oturup daha guzel sohbet ediyoduk. Buyuklerlede hayat iste olmuyor ayriliyorsun ama en saglikli iliskim kendimden 3 yas buyuk bir kadinla olmustu.
ben kendimden 18 yaş büyük birisiyle birlikte oldum 4 yıl akabinde de 8 yaş büyük bir kadınla oldum sanırım olgun kadınlardan hoşlanıyorum demek isterdim ama beni sadece seks açısından tatmin etmelerini seviyorum sanırım. yoksa gayet makul yaşlarda kızlarla da birlikteliklerimiz oldu çok şükür.
Oldu benden 4 yaş büyüktü, ama ailem hakkında sürekli yalan yanlış şeyler söyledi. Kafasında yalan yanlış senaryolar kurup sürekli huzurunu kaçırır olmayan şeylerle suçlardı. Kaç kez uyarmamıza rağmen dozunu artırmaya devam etti bende yol verdim
28 yaşında bir kızla tanışıp kısa sürede sevgili olduk beni etkilemişti birlikte olduğunuz bir gün bana 35 yaşında olduğunu söyledi ama hiç inanmadım hiç gösteriyordu şimdi o günler geldi aklıma pamuk gibi kızdı ben onu nasıl kaybettim ya 😁😁
Evet oldu ve şu an benden 2 yaş büyük bir sevgilim var. Ama sadece cinsel anlamda görüşüyoruz. Ve kendimden büyük bir kadınla yaşadığım ilişkilerim hep en iyisiydi.
Olmuştu bundan çok önce benden 15 yaş büyüktü olgunluğu tavrı tarzı herşeyi iyiydi ergen tavırları hiç yoktu çok kolay anlasiyorduk Gürcistan'a döndüğü için bitti
Son sevgilimle 6 yaş vardı aramda benden büyüktü ve onun çocukça tavırları yüzünden bitti şuanki sevgili adayım flörtümle aramda da 7 yaş var hoşlaniyoruz ama bakalım ilk kim davranacak
Kendimden küçük erkeklerle takılmam çocuklardan hoşlanmıyorum. En son sevgilimle aramızda 23 yaş vardı😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben bunu anlamıyorum pınar altuğla yağmur atacanı eleştirip duruyorlar ama demet akalınla okan kurtu hiç dillerine bile getirmiyorlar, gerçekten ilginç, bellediğini belliyorlar valla boşboğaz insanlarımız
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayrıca soruya gelecek olursak, olur, yaş hiç önemli değil bence istersen yaşlı biriyle evlen mutlu ol da gerisi önemli değil
Erkek benden küçük olunca maalesef kardeş gibi görüyorum. Ay olarak küçük olmasına bile katlanamıyorum. Doğru mu. Bence değil fakat bu da benim tercihim🤪
En İyi Cevaplar