- Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısınız geçmişte ki bir ilişkiyi ciddi bir muesse olan evliliğe zarar verdiremzz önce bu sorumluluğu bilecek. sizle nasıl ne şekil evlendi bilmyorum ama aklı geçmişe takılı. Siz aynısını yapsaydiniz tepkisi ne olacak diye sorarlar. Bekar hayatını ewlilik hayatına sokamaz bunu bilecek ve ona göre yaşayacak. Sizde burda kendinizde bu olaydan doğru bir eksik mi var diye düşünebilirsiniz tepkiniz gayet doğru
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında uzun süre sevgililik döneminin ardından evlendik. Yani birbirimizi tanımıyoruz da değil. İlişkimizi rutin sürecinde ilerledi işte flört sevgililik nişanlılık evlilik şeklinde. Ama geçmişe takılı kaldığı muhakkak. Daha önceden de yakaladığım şeyleri oldu. Mesel geçen facebookuna bakarken birsürü alakasız yerden kızları eklediğini gördüm. Sorunca ya öylesine diyor. Böyle anlatınca da salak gibi hissediyorum kendimi :) benim öğlen yemeğine erkek olan iş arkadaşlarımla çıkmama bile laf ediyor biri görse dışarda yanlış anlarmış ama kendisi yapınca ben özgüvensiz kezban oluyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılEşin seninle evliyken eski sevgilisiyle olan videosunu izlemişse suç sende bence eşin senden memnun değil senle eski sevgilisini kıyas yapmak için izlemiş performanslarınıza bakip kendinde kabahat var mı yok mu ona bakmış eşin seninle yatakta memnun değil benden söylemesi istersen bana kız hakaret et ama gerçekler acıdır 😕🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım tepki verme nedenlerimden biri bu. Biz daha yeni evliyiz, kıyaslayacak, memnun kalmayacak ya da eskiyi arzulayacak ne olmuş olabilir ki. Ki ben bu konuda da kendime güveniyorum. Ama bence bu erkek egosu ile ilişkili. İzledikçe kendini daha da erkek hissediyordur. Ama beni beğenmiyor mu diye düşünüyorum merak etme. Çünkü sürekli başka kadınlara bakıyor internetten oyuncu, manken vb. Anlamıyorum. Kendimi yerine koyuyorum, yakışıklı bir erkek falan görsem aa güzel çocuk der unutur giderim, çünkü bana en güzel gelen adam eşim. Ama karşılıklı öyle değil işte. Bilmiyorum.
- +1 yıl
Anlayışın icn teşekkür ederim öncelikle eşin ve diğer erklerlerde olan ve bende de olan maalesef kadınlar kadar hassas olmamak netten veya sokakta gördüğümüz güzel bulduğumuza bakma hali her erkekte var ama eşinin eski videoları izlemesi bence saçmalık olmuş madem sen kendinden eminsin o zaman ne yapacaksın fazla kafaya takmamaya çalış eşini birazda böyle kabul et ama ipin ucunu kaçırmadan seni aldatmasına müsade etme hep gözün üstünde olsun 😊
+1 yılUnutmuş olabilir çok normal bir şey ne videosu dıye bakmış olabilir hatırlamak için neden kızıyorsun ki sonuçta onun geçmişi onu neden dışlıyorsun saklamamışta güvenmek varken senin olmadı mı hiç biu yarz hareketlerin üstüne gitme bu kadar adam seninle evli güven ve saygı duy bu konuda şımarıklık etme.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa dürüstlüğüne bişey dediğim yok ama bunun olmaması gerekmiyor muydu? Yani bunu bana itiraf etmiş olması yapmış olduğu şeyi meşru kılar mı hatasını kapatır mı? Bu düpedüz sahtekarlık. O videoyu silmemesi ve üstüne de iZlemesi. Unutmuştur diyorsun da buna inanmak çok çocukça olurdu. Bilmem kaç dk lık video öyle unutulmaz. Unutsa bile silebilirdi.
- +1 yıl
birdan fazla degıl sonucta benımde unuttugum oldu actım ızledım guldum gectım gecmısımız anılarımız onlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen eski flörtüm telefonunda eski sevgilisiyle olan fotoğrafını gördüm sordım neden hala duruyor çok fazla fotoğraf var silmeye üşeniyorum dedi mantıklı bir açıklama değil ki senin kocan bunu yapmış iğrenç bir durum hem de birliktelik videosu ben olsam boşarım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok üstüne gitme gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılNapayım tebrik mi edeyim
+1 yılGayet normal bir tepki vermişsin bu videoyu silmemesi bile saçma böyle bir şey olabilir mi yaa! Bu konu bana bir şey hatırlattı 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmış bitmiş gereksiz tepki vermene gerek yok.önemli olan seninle iken seni aldatması. sonuçta o kişi ile iyi kotu anıları olmuş hatırlamış ve izlemiş. buna tepkini normal karşılamak lazım. sil gitsin ve özür dilet..
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilemek değil ki benim istediğim. Hatasını anlamasıydı. Ama ısrarla hata olduğunu kabul etmiyor hatta benim hatalı olduğumu iddaa ederek benim ondan özür dilemem gerektiğini söylüyor.
- +1 yıl
Mantıksızmış yapcak bisey yok
Haklısın tabii ki bende böyle bir durum içerisinde kendimi bulmuş olsaydım tepki verirdim hatta ayrılık boyutuna dahi gelebilirdik.
Benim için önemli şeyler bunlar. Her şey tamam da video nedir awk :D00 Yorumlaeşinin geçmişi kişiyi elbette ilgilendirir fakar sadece tanıma açısından ilgilendirir yargılama hakkını kesinlikle vermez. bu ayrımı yapmak bu kadar zor olmamalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani eski sevgilisiyle bilgisayarında olan ve arada açığ izlediği seks videolarını makul mü karşılamalıyım?
Birliktelik videosu var, halen duruyor, eşin 7 8 ay önce izlemiş, ki defalarca izlemiştir, sen bunu görüyorsun ve aşırı tepki gösterdim diyorsun, buldum bu bir trolll 😄
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki? Sen olsan makul karşılar mıydın?
- +1 yıl
Tepkin çok pasif kalmış, buna tepki denmez zaten ve böyle şeyler erkeklere daha da fırsat verir, sana bakıyor hiçbir şey yapmıyor diyor ve bunu izlemekle kalmaz yapmaya bile devam edebilir, yani bazılarınız çok basit ben burdayım diyen şeyleri bile göremiyor, kısaca ne verdiğin ne tepki ne de eşinin yaptığı şey hiç normal değil.
Soran+1 yılİyi de güzel kardeşim bak sadece burdaki 40 yorumun içinde birlikte izleyin eğlenin diyen var, aman ne olacak abartma diyen var, boşa gitsin diyen var. İnsan bazen hangisinin doğru olduğunu, hangisinin Kendinden ödün vermek hangisinin ise fazla gururdan olduğunu anlayamıyor. olay bu. Boşanmaya mı gidecek bir sebep, sadece kavga etmeye mi bilmiyorum.
- +1 yıl
Genişlere bakmayacaksin dostum, ülke gittikçe 'genişlemeye' başladı, herkes herşeyi normal karşılıyor artık, o kadar değil, herşeyin bir sınırı çizgisi var, boşan demiyorum böyle bir yorumum yok ama eşinin yaptığı ciddi bir sorun, sana burda bunu diyenler özelden biraz sohbet etse seni yatağa çağırır, durum böyle ve ben bunu şiddetle reddetmen gerektiğini söylüyorum hatanın büyüklüğünden bahsediyorum.
+1 yılöncelikle eşiniz cinsel bağımlı onu net ifade edeyim yardım almasını sağlayın ve o videodan derhal kurtulun aksi durumda sıkıntılar devam edecektir
12 Yorumla
Soran+1 yılCinsel anlamda böyle değişik talepleri var ama buna biraz da duygusal yaklaştım.
- +1 yıl
duygusal değil merak etmeyin cinsel bağımlı böyle kayıtları veya iç çamaşırları saklayanlar olur devamlı izleyip ego tatmini yaşarlar terapi desteği ile bundan kurtulup sağlıklı bir ilişkiye yelken açabilirsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın ve yorumları okudumda bir de başkası olsa yalan söylerdim demiş nasıl bir karaktersizlik bu hem senden önce evlenmwden yapmış herşeyi hemde saklamış hem de izliyor özür dileyip silse af dilese falan tamam bir nevi verdiği cevapla iyice karaktersizce kpnuşmuş gerçekten böyle erkekleri mi sevdiniz evlenmeden önce bir kteriniz olmadı mı sizin hiç geçmişte ne yaptın ne ettin diye sormadınız mı
13 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğimiz insanların elbette bir geçmişi var ve bu geçmiş hoşumuza gitmese de kabulleniyoruz mecburen. Ben geçmişinden haberdardım, konuştuk kabul ettik. Oraya 1 yıl yazdım ama daha 7 aylık evliyiz, 7 aylık evli bir adam eski sevgilisiyle sevişme görüntülerini neden izler? Niye o görüntüleri bilgisayarında gizli dosyalarda saklar. Ben tepki verince de suçlu benmişim gibi geri çevirir hatasını. Bu videoyu sileceksin dediğim de de geçmişimden bir parça niye sileyim varı konuşuyor. Ya ayıp olan şey bir kızla seks yapmış olması değil, evlendiği halde eski sevgilisiyle çektiği videou saklıyor olması. Kendimi sıradan ve sürekli birileriyle kıyaslanıyormuş gibi hissediyorum. Yazık eski sevgilisi de bu videoların silindiğini düşünüp hayatına devam etmiştir ama evli olmasına rağmen onunla olan videolarını izleyen bir adam var. İşte o adamın benim kocam olması benim midemi bulandırıyor.
Cevap sahibi+1 yılAma geçmişi ile alakalı biri sizi evlenmeden önce uyardığı zaman siz erkeğin tecrübelisi iyi olur evlenmeden yapsın ki dışarıya gözü doysun diye cevap vererek bu tarz erkekleri aklıyorsunuz ve sonuç bu en azından yaptığını savunmasa da bir hataydı izledim diyip sizden özür dilese neyse
Bir de hoşuma gitmese de mecburen geçmişini kabul ettim diyorsunuz mecbur değilsiniz ki demek ki istemişsiniz hoşunuza da gitmiş ki böyle birini kabul etmişsiniz
Şu da çok yanlış bir kızla seks yapması ayıp değil ki demişsiniz gerçekten çok şaşırtıcı ve bu kadar bir erkeğe prim verirseniz bu duruma düşmeniz çok normal
Sevgilisi ile seks yapmış ayıp değil ki diyorsunuz madem öyle neden o kızla evlenmemiş çok kibar kocanız demek ki başka kızlarla seks yaparlar ama evleneceği zaman el değmemiş kız ister şuursuzluğuda var ve siz buna ayıp değil diyorsunuz ve kabul etmişsiniz
Bu düşğnce yapınız ile böyle erkeklere bu primi hangi kız verirse versin düşeceğiniz durum bu siz zaten evlenmeden önce herşeyi kabul etmişsiniz sadece böyle bir video gizli saklı kalmış
Cevap sahibi+1 yılBoşanmak zor yuvanı da yıkma ama ciddi şekilde konuş hatasını anlasın senden özür dilesin
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Aldatma ile aynı şey benim için. Neden eski sevgilimle alakalı bir şeyi tutayım hatta izliyim benim aklım ermiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde akşım ermiyor. Benim kadın olarak aklım ermiyor. Belki erkek olarak mantıklı, onu affetmem için bana makul gelecek, kendimi aldatılmış gibi hissetmeyeceğim bir yorum gelir diye buralarda dolanıyorum işte.
+1 yılBu ne genişlik ne şekilde bir video bu...Çok ağır gelmiştir, içinde ne sevgi ne güven kalmıştır... Nasıl rahatlıkla birde baktım diyor ay bana sinir geldi😒
00 Yorumlaöyle bir şeyi video çekmek 1. şuğursuzluk silmemek 2. evliyken izlemesi 3. haklısın kızmakta boşanma sebebi valla
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan zaten niye böyle mahremini kayıt altına almak ister şaşırıp kalıyorum. Sonuçta eski sevgilisi ama şu an başka birinin eşi, bir çocuğun annesi olabilir. Hem onun açısından ayıp, hem benim açımdan gurur kırıcı. Hayır ne eksik ki bunu izlemeye ihtiyaç duydun.
+1 yılevlenmişssin geçmisini artık konuşmak bence saçmalık. ama onunda geçmişinden öyle bişeyi hala tutması çok yanlış
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişi tabiki beni ilgilendirmez. Benim ilgilendiğin benimle olduğu zamanlarda bile izliyor oluşu.
- +1 yıl
onda haklısın büyük ayıp etmiş
+1 yılbende olay çıkarırdım haklı bir tepki olmuş güvenim sarsılırdı yanımda bile yatmasını istemezdim neden izliyor ya saçmalık
00 Yorumla
+1 yılBirincisi birliktelik videosunu çekmesi ne kadar doğru? İkincisi tabiki de olay çıkar boşa gitsin eski sevgiliyle öyle video çeken adamdan koca olur mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılVideo çekmek nedir nasıl bir taleptir anlamadım ama işte kız da istemiş öyle anlaşılıyor. Ama bunu saklamak, izlemek ayıp. Ben de kocalık vasfından emin değilim zaten.
+1 yılHaklisin hadi durmasini gectim niye izliyor ki cok sacma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılEski yaşamı beni ilgilendirmez NET!!!
Ama hâlâ orada takılıp kalıyor ise işimde olmaz... NET + NET!!!00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçıkçası aynı şeyi ben de evli olmama ragmen yaptım. eski kız arkadaşımla sekks videomuzu izledim bir kaç kere. hatta bazen izliyorum arada bir. izlememin nedeni farklı bir heyecan katıyor ve izlerken mast yapıp boşalıp rahatlıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYa arkadaşım sana biraz sinirleneceğim ama niye yani. Bitmiş bir şeyi canlı tutmak ne demek. Senin karın da eski sevgilisiyle seks yaparken ki halini izlese hoşuna gider mi? İzlemesini geçtim düşün ki seninle seks yaparken eski seviglisini hayal ediyor, o an sen değilsin o var o yatakta. Hoşuna gider mi? Gururun incinmez mi? Kendini yetersiz ve sevilmiyor olarak hissetmezmisin. Ayıptır yahu.
Cevap sahibi+1 yılben sana sebebini söyledim sorgulamam kimsenin haddine degil. yorum yapmasaydım keşke yani
Geçmiş ne kadar önemli bilmem ama geçmiş geçip bitmeli onu bilirim
00 Yorumla
+1 yılHaklısın. Bunu söylemesi çok çok yanlış ve unutamadığıni gosteriyor
00 Yorumla
+1 yılO kizla neden bitmisti? Kiz in medeni hali ne ve hangi şehirde?
01 Yorumla
Soran+1 yılKız evli bildiğim kadarıyla. Niye ayrıldıklarını bilmiyorum. Kız başka bir şehirde yaşıyor ama normalde bizim yaşadığımız şehirde ailesi.
Evliliğini yıpratma... tamam tepki göster ama aşırı gitme
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma yaptığını sindir ama ağzına da sıç mı diyorsun. Yapamıyorum. Elimden gelen surat asıp uyumak sadece. Sanırım beni kaybetmekten korkmadığı için ne yapsam ona ceza olmaz.
+1 yılBeni ilgilendirmez derdim ve beraber izlerdim hoşuma giderek
04 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişinde yaşamış olduğu birliktelik tabi ki beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren benimle birlikte olduğu zamanlarda bile o videoyu saklıor ve izliyor oluşu
- +1 yıl
Sonuçta p*rno izliyoruz Buda öyle bakmak lazım
Soran+1 yılp*rno başka, sevgilisiyle yaşadığı özel anları tekrar tekrar izlemek istemek başka. p*rno film izleyebilir bilemem ama eski sevgiliyle video başka bişey. Ben de izledim şimdi sürekli aklıma geliyor o kızla birliktelik anları. Göz görmeyince insan hayal etmiyor tabi sonuçta herkesin bir geçmişi var ve benden önce başkalarıyla seks yaptığını da biliyordum. Öyle bir rahatsızlık
- +1 yıl
Anladım ama bence normal ya açıkçası ben de izlerdim ve sevgilimle beraber izlemekte isterdim sonuçta Buda bir fantezi der geçerdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen temizsem. esimjnde temiz olmasını isterim. net
35 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi ben yapsam şu an ya karakolluk ya hastanelik olmuştuk mesela.
Cevap sahibi+1 yılAynen ne yazık ki erkek egemen toplum
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle söyleyeyim zaten iyicene tanırım o kişiyi öyle evlenirim
Soran+1 yılİnan anlayamıyorsun. Sana bilmen gerekeni söylüyorlar, her insanın sakladığı bir tarafı var. Sen ancak kendi çabalarınla veya tesadüfen keşfedebiliyorsun.
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum ama bir tanecok iyi can dostum. var o banaherseyini anlatır ben de ona o kişinin karakterine bağlı kaç yaşında evlendiniz
+1 yılLa napcan gecmisi gözünüzü seveyim sormayin şunları çocuklara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıp p. rno seyretse yine neyse de eskisi iyi olmamış
10 Yorumla
+1 yılYa bu insanlar neden video çeker ne kadar ahlaksızlaştınız yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler diyelim, neden bitmiş birşeyi canlı tutmaya çalışırsınız böyle?
Günahtır ya. Hem o videodakine hem evindekine.- +1 yıl
Haklısın sen sana bişey demiyorum ama o videoda iki kişi var sonuçta ikiside haksız
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişini silerim 😀
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıcaz :)
- +1 yıl
Sil gitsin canım geçmişe takılma
+1 yılBirliktelik derken 🙄🤔
12 Yorumla
Soran+1 yılCinsel birliktelik yani. 4-5 sene öncesinden bir video
- +1 yıl
😯😱
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılben bilgiseyarı parçalardım
20 Yorumla Arada sırada izliyor öyleyse
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 kere falan izledim diyor da yersen. Ayrıca 1 kere izlemekle hergün izlemek aynı şeydir zaten. Bikere o videonun bilgisayarında olması bile kırmızı kartlık hareket.
+1 yılnasıl vıdeo seks vıdeosumu
00 Yorumla
+1 yılHala duruyor mu video?
06 Yorumla
Soran+1 yılHala duruyor. Silmemek için de sebepler sunuyor.
- +1 yıl
Gönderir misin bana?
Soran+1 yılNiye sen bilir kişi misin
- +1 yıl
Video da oynama yapıp özür dilettireceğim sana
Soran+1 yıl:) nasıl olacak o. Videoyu adam silmeye yeltenmiyor bile özür mü dileyecek bir de.
- +1 yıl
Sen bana bırak
Gizli Üye(25-29)+1 yılTepki vermesen saçma olurdu zaten
10 Yorumla
+1 yılHakli sayilirsiniz...
00 Yorumla
+1 yılSilmesi lazım o ne saçmalık
10 Yorumla
+1 yılOff söyle banada atsın videoyu
05 Yorumla- +1 yıl
Abla videoyu bana atarmısınız abla
- +1 yıl
Videoyu atın abla muratcann45 insta
Soran+1 yılYa he hadi ordan .
- +1 yıl
Off olumm videyo atın lann
- +1 yıl
Sakso var mı abla sakso
Gizli Üye(30-35)+1 yılSilmesi lazımdi adam umursamaz glba
12 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne bir de ona tepki gösterdim diye beni paranoyaklıkla özgüvensizlikle suçluyor. Saklamasında izlemesinde ne sakınca varmış. Başkası olsa yalan söylermiş ama o bana doğruyu söylemişmiş, dürüst olmak hep kabahat olur zatenmiş. bir de üste çıkıyor adam.
Cevap sahibi+1 yılSen sonuna kadar haklısın ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendini evlilige adapte edememiştir..
00 YorumlaOha eşine bak sapik mi kabul bile edilemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılizlediği için değil videoya aldığı için kızardım
00 Yorumla
+1 yılhaklısın nasıl iş bu
14 Yorumla
Soran+1 yılAnlayabilsem. Geçmiş geçmişte kalsa bişey olmaz ama geçmiş şimdimizde, pcmizde duruyor. Hayır niye yani. Eski sevgiliyle fotoğraf vb. Saklarsın ona da kızarım ama biraz anlarım, seks videosunu saklamak arada açık izlemek nedir? Bu nasıl bir sapıklıktır, saygısızlıktır?
- +1 yıl
tam boşanma sebebi
Soran+1 yılBoşanma sebebi diyebilir miyim henüz emin değilim ama kesinlikle güvenimi sarstı, şu an bana bakmasına bile tahammül edemiyorum.
- +1 yıl
haklısın çok geçmiş olsun
Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. Haklısın sildir ve tepkini koy
00 Yorumla
+1 yılEski eskide kaldı da silmesi lazımdı..
00 Yorumlanasıl bir videoydu ki bu
00 YorumlaBoşanma sebebi
13 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ciddi yaklaşmamıştım ama güvensizlik için çok güçlü bir sebep. Güvensizlik de boşanma yolunu açıyor sanırım.
kabul edilebilir bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılberaber izleyin boşver eskide kalmış
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir empati yapmadığını anlıyorum. Birlikte belki p*rno izleyebiliriz ama bir dönem duygusal olarak da sevdiği bir kadınla sevişme videosunu izleyip kocamın başka bir kadınla konuşmalarını dinleyecek kadar midem genişlemedi halen.
+1 yılBu aldatma.
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatma diyebilirmiyim ki bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. sen haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende onu aldat cezası olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak olarak bakmadım buna. Öyle baksaydım bile biri beni aldattı diye aldatmak mı? O zaman ondan ne farkım kalırdı.
Cevap sahibi+1 yılBu devirde böyle o video ne arıyor pc se
Cevap sahibi+1 yılGeçmişe dair hiçbir şey kalmaz elimde
Soran+1 yılNormali bu zaten. Hepimizin geçmişi, geçmiş aşkları, cinselliği olabilir. Kimsenin bişey dediği yok. Terbiyessizlik geçmişi getirip evimin ortasında hala saklıyor olması. Eski sevgilinde seks videonu saklayamazsın arkadaş ya. Eski sevgilinin ne bileyim fotosunu sakla, sana hediye almıştır sakla ne bileyim ama seks videosunu saklamak ve arada da açıp izlemek tertemiz şerefsizlikten başka bişey değil.
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin
- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılAğzına sic
10 Yorumla Video derken
07 Yorumla
Soran+1 yılAmatör :)
Soran+1 yılOluyor böyle işte. Erkeklere özgü bir zafer check listi sanırım bu tür videolar kayıtlar falan
Soran+1 yılÇekti zaten hatta bir kere gizli çekmişti çok kızmıştım. Ben önce masum karşılamıştım ama sanırım bu bir hastalık.
+1 yılNe gibi video
04 Yorumla
Soran+1 yılSence bu kadar tepki gösterdiysem nasıl bir videodur?
- +1 yıl
Ya ne bilim ben neden eski sevgiliyle beraber gezdiği videoda vardır belki bunda tepki göstermez isin illa seks videosumu olacak?
Soran+1 yılSen de haklısın. Geçmişimiz elbette bizim parçamız, silemezsin atamazsın. Atma da zaten. Senin şuandaki sen olmana vesile olan şey geçmişin. Fotoğraflarını falan saklasa ki sakladıkları var ona da üzülmüştüm ama çok sorun çıkarmadım. Seks videosu apayrı bişey. Midem bulanıyor artık ona bakınca. Göz görmeyince herşey makul geliyor ama gördüm bikere. Atlatamıyorum.
- +1 yıl
Oyle sende haklsın soncuta iğrenc bisey onları halen bakması ve izlemesi peki yeni mi öğrendin artık ilişkiye girmek istemezsin sanrın
- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılonu arzuluyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu arzuluyor musun hala diyorum, öyle olsaydı senle değil onunla olurdum şu an diyor. Velhasılı kelam erkeklerin işine akıl sır ermiyor
Seksvideolarimi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılsayı değil de bir söz var; insan gözünü kapatınca kimle isterse onunla seks yapar. Bu biraz onurumu zedeliyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsilmesi lazim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTepki gosterirdim
00 Yorumla
+1 yılGüvenme bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım