Selaam, günaydın. Çok beğendiğim ve hoşlandığım bir çocuk var. WhatsApp üzerinden mesaj vermek istiyorum. Durumuma öyle güzel bir söz yazmalıyım ki, görünce mesaj atmalı. Önerileriniz var mı?whatsapp durumları aşk
Aşık olduğum kişiye WhatsApp durumundan nasıl mesaj verebilirim?
Ahahah, böyle göndermeleri ben de çok seviyorum. Bazen açık açık konuşmaya cesaret edemediğimiz zaman çok yardımcı oluyor. :D Direk kişiye gönderme yaptığımız zaman yazıyorlar. Erkekler bu konuda bizden daha cesaretli. Biz direk gönderme yapalım, onlar ilk mesajı atsınlar. :D Bence direk durumunda aşk sözleri paylaşabilirsin. Tavsiyem ona kendisini anımsatacak bir şeyler de eklersen daha iyi olur. Direk kendisine gönderme yaptığını anlar.
Whatsapp durumlari ask
- Mavi gözlü çocuk, müsaitsen sana aşık olabilir miyim? (Kendisini anımsatacak şeye örnek. :D Mavi gözlü yerine dilediğini ekleyebilirsin.)
- Sen gelirsen hayatıma, her şey tamam.
- Ben senden hoşlanıyorsam, sana da gelmek düşer.
- Yaşamak güzel ama sen olmadan asla!
- Sen mi? Alırım bir ömür.
- Mesajına dakikaIarca güIümsemeyi istiyorum.
- Whatsappta çevrimiçi oluşunu izlemek de sevdaya dahil mi?
Aşık olduğun kişiye Whatsapp' durumundan mesaj vermen için öncelikle onun dikkatini çekmen lazım bu sebepten dolayı önce onun ilgisini kendi üstüne toplayıp sonrasında ikiniz arasında geçen bir diyaloğu ya da onun anlayabileceği şekilde bir aşk sözü paylaşarak yapabilirsin. Ancak senin düşündüğün gibi o yazıyı onun okuduğundan sonra aklında canlanacak düşüncenin de aynı olması gerekmektedir. İnce işler :D
Merhaba, Aleyküm selam, tünaydın. Olabilir normal bir durum ancak mesaj atmasını istemen hiç normal değil! Madem içinde ona karşı bir şeyler var. Sen adım at! Mesaj bekleyerek, durum atarak olmaz! Çok saçma! Önerim yazdıklarım bütünüdür! Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir! Kader kulun çabasına bağlıdır. Elinden geleni yap olursa olur olmazsa olmaz! Zorlamanın anlamı yok. Gönlünce olsun.
Ek olarak, sözü söz yapan söze anlam katan sözü söylendir! Şahsen sağdan soldan alıntı çalıntı söz ile hiçbir şey olmaz! Aşırı itici! Söz dediğin içten gelir ve laf olsun diye söylenmez!
Bu tip işler biraz çocukça. Bence açık açık konusmalisin bu tip işlerin gururu olmaz. Yani bir kadın hoşlanıp beğendiğini dile getirmeli. bu ondan birşey eksiltmez. Yerine göre şirin bile oluyor
Sana karşı bir hissi yoksa oraya ismiyle beraber ilanı aşk yazsan yine dönüp cevap vermez. ya da böyle yabanî davranır daha çok canın yanar. Hep söylüyorum en güzeli gidip konuşmak. İma filan boş işler.
Muslumansa selamın aleykümle başla. hırıstiyansa meryem ana seni korusun. musevi ise baston asan var mı de. budistse inek sewermisin de bol bol süt werir!!!
Onun haricinde newtondan söz paylaşıp mesaj attıracak halin yok. Çok zor yani böyle anca acıtasyonla işte kimse yanımda değil falan tarzı mesajlarla attırabilirsin. O da bir ihtimal yani.
Ona olduğunu nerden bilecek ya o mesajı görüp senin kalbinde başka biri olduğunu düşünürse bence direk yaz hayat çok kısa yaşamaktan korkma senden daha cesaretlisi alır ve sonra çok pişman olursun
Aynen çok doğru hiç ertelemeye değmez ama hayır derse içinde kocaman bir yıkım olacak böyle olduğunda aha gördü ne yazcak? anladı mı? Diye ümitler devam edecek
Böyle bir durumda mutluluk söz konusu değildir sadece bir umutla yaşar gider malesef ve birgün onun hikayesinden bir kızla attığı resme bakar durur hayat ertelemeye gelmez
En İyi Cevaplar