Birini sevmeye başladım ama nasıl olacak?

Aynı iş ortamında çalışıyoruz sevgilisi var ama kız çok bencil. Çocuk eskiden sakin biriymiş o kızda orada çalışmaya başlayınca yakınlaşma olmuş sakinliği, sessizliği geçmiş ama kız bugüne gelmen benim sayemde türü şeyler diyor ve çocuktan hep birşeyler istiyor. Evlilikle ilgili bile çocuğa düğünü sen yapacaksın beni ilgilendirmez para topla diyor. İşten ne kadar aldığına bile karışıyor. Yani çocuk orta halde olan bir aileden her istediğini kolayca alan biri değil ama kız hep birşeyler istiyor anlayışlı değil. Çocukla konuşuyoruz lakin muhabbet etmek istiyorum iş dışında felan nasıl olabilir? Kızın onu sevdiğini sanmıyorum açıkçası ki kız türk değil. Ben bugüne kadar hiç bir erkek arkadaşımdan kontur, para istemedim kız baya baya istiyor.. cocugun gözünü açmasını istiyorum. Kıza herşeyi almaya çalışıyor nasıl yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim. Uzun yazdığımı biliyorum ama anlatmak istedim iyice anlaşılsın diye.. kusura bakmayın iyi akşamlar.. degerli fikirlerinizi bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar fikirleriniz çok önemli lutfen
Birini sevmeye başladım ama nasıl olacak?