Sevgilimin mutlu hissetmesi için gün içerisinde güzel sözler söylemek istiyorum. Sevgiliye söylenmiş en güzel sözler nedir?sevgiliye söylenen en güzel söz
Başkalaştıralım, kıyısından kopartıp özelleştirelim. 'Biz'e dönüştürelim ne dersin?
İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemeli. Hepsini 2 kelimeyle gerçekleştiriyorum 'Seni seviyorum.' Günün görevler listesi tamamlandı!
Sen göz doygunluğum, gönül tokluğumsun. T. D
Resimlerimiz kalbimin üstünde. İki de bir çıkarıp bakıyorum.
İki tren kavuşacaksa mutlaka çarpışacaklardır. Çarpışmadan kavuşulmuyor. Eksilmeden çoğalamıyorsun. Biz olmadan aşkın mahiyetini kavrayamıyorsun.
'Ulaşıldıkça ulaşılmaz olan hasretimsin..'
'Ama ben yine de kalabalığın uyumuna inat, hayalinin gerçeğe değdiği yeri seviyorum.'
'Gözlerimi kapatmalıyım. Seni dua gibi kalbimde hissetmem lazım..' T. D
'İnsanlar sevilmek için kusurlarını gizleme ihtiyacı hissederler. Ama kimse zaaflarına, zayıf anlarına, hatalarına tanık olmadığı birini gerçekten sevemez. Her şeyinle seviyorum seni..' ' Yatarken de seni seviyorum uyanırken de unutamıyorum. Kadın, yattığıyla değil unutamadığıyla uyanıyorsa bu nasıl bir sevgi biçimidir?' T. D
'Yağmur sevenler ve güneş sevenler ayrıldılar 2'ye.. Bense herkesten gizli bir köşede gökkuşağını seyretmekle meşguldüm.' T. D
'Nedensiz ve sebepsiz sevdim seni, belki bir nedeni olsa, aşk olmazdı bunun ismi..'
'-Bu geçici bir heves değil di mi İrfan? -Saçmalama daha 1 hafta daha takılırız.'
Bence en güzelini yapıyorsun. Arada bir böyle güzel hoşnutlar yapılmalı. Hiç beklemediğin bir an da sevdiğin insandan gelen güzel sözler kadar mutlu edici bir şey yoktur. Aslında bunlar yüz yüze sevgiliye söylendiğinde daha güzel olur ama malum yoğun hayat (iş, okul vs.) o yüzden telefondan da yollanması mutlu eder. :D Hiç yoktan iyidir. :D Ben birkaç tane sevgili için güzel sözler eklemek istiyorum ama unutma, her zaman daha güzeli vardır. Eyy aşk.. (:
Sevgiliye söylenen en güzel sözler
sevgiliye söylenen en güzel söz
- Anlam katan sensin güneşin doğuşuna ve batışına!
- Şimdi uzaklardasın benimle değil, ben ise yalnızım seninle değil. Adın kalbimde dilimde değil, seni seviyorum elimde değil.
- Gözlerinin kahvesinden koy ömrüme, kırk yılın hatırına sen kalayım.
- Sen yeter ki içinden de olsa seni seviyorum de! Kulaklarım çınlasa bile yeter sevgilim.
- Biri var; her gün yeniden sevdiğim.
- Seni ne zamana kadar seveceğimi söyleyemem çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum.
- Ben seni ne dağlara, ne de buğulu camlara yazdım. Ben seni yüreğime yazdım.
- Sen beni sevmesen de olur, benim sevgim ikimize yeter.
- Ellerini öyle uzat ki, sana hayır demek dayanılmaz olsun. Gözlerimin içine öyle derin bak ki, çekip gitmek imkansız olsun…
Sevgiliye söylenebilecek en güzel ve özel sözler aslında tam olarak samimi cümleler veya davranışlardan geçer. Samimi ve içten yaptığınız her davranış karşı cinsin gözünde ayrı bir önem taşır. Hele duygularını çok fazla gizleyemeyen birisi iseniz her iltifatınızda onu şımartmak mümkün :D
Merhaba, Sözü söz yapan söze anlam katan sözü söylendir. Alıntı çalıntı sağdan soldan alınan sözler hiç hoş değildir ve samimi gelmez. Söz dediğin içten gelmelidir. Gelişi güzel olan sözler hoştur. Sevilenin söylediği her söz hoş gelir sevene! Mesela senden çocuğum olsun istiyorum diyebilir...
"Seni seviyorum" olmaz klasik bir yalandır, benzetme yapmak ise bana doğru gelmiyor o da olmaz, ne kadar? Nasıl? Kelimeleri dikkat edip, farklı çağrışımlarda bulunmadan, yalakalık yapmadan, her şeyin fazlası zarar olduğunu da düşünecek olursak, güzel söz söylerken de içinden geleni ama abartmadan, söz'de yapacağın benzetmeyi yanlış anlamlara çekmeden kullanacak olursan, alıntı yapacaksan iyi araştırmalısın veya kelimeleri iyi seçeceksin ki yanlış anlaşılma olmasın. He tabi fazla olmasın yani nedir yani hiç görmemiş gibi yılışık olma o kadar sözlerinle yapışma veya yapış sonra devamı sıkıntı olur...
Sevgiliye söylenebilecek en güzel sözler gerçekten hissederek içinden gelerek söyleyeceğin sözlerdir. Söz araçtır asıl önemli olan bunu hissettirebilmektir.
Sözler yerine sevgini davranışlarınla karşı tarafa yansıtman ve hissettirmen gerekir.. Mesela ; Kocaman bir sarılma bazen en güzel sözlerden daha anlamlı ve sevgi doludur..
En İyi Cevaplar