Eşinizle, sevgilinizle, annenizle, babanızla, kardeşinizle, bibinizin bibisiyle vs. Olan ilişkinizi anlatan bir karikatür olsa bu ne olurdu?😂😂😂 Benim eşimle olan ilişkimi anlatan karikatür yukarda 👆👆 Edit;
İlişkinizi anlata bir karikatür olsa bu ne olurdu?
Eşim olacaktı sevgilim nerden çıktı ya :) Bir ara ciddi ciddi düşünmüştüm. Avmde sigara alırken bu kadından mı sigara aldın markette alışveriş yaparken neden kadın kasiyerden geçtin. Araca benzin alırken inatla kadın pompacıdan alışveriş yapmak için mi buraya geliyorsun. Gece balkonda otururken 10 metre ötedeki apartmanın bilmem kaçıncı katında oturan dul kadın varmış ona kendini göstermek için mi balkona çıkıyorsun (ışık falan da yok karanlıkta oturuyorum ) Boyun uzun vucudun sağlam giydiğin gömleğin düğmesini boğazın dahil ilikleyeceksin (düğme kapanmıyor ) Yolda zor yürüyen bir teyzenin elindekileri aldım yoldan karşıya geçmesine yardım ettim karşıda torunu vardı 15 16 yaşlarında genç kız ona teslim ettim kızı gördün onun için yardım ettin değil mi? Hayatımda bırak çapkınlık yapmak bir kadına kafamı kaldırıp bakmışlığım yokken 8 ayda bezdirdi
En İyi Cevaplar