Yaşım 23 geçen sene biri benle bulusmak istediğini söyledi o kişi yi seviyordum ama reddettim
Çünkü yüzüm çirkin
Çirkin yüzlü bir kızı kim neden istesin Öyle değil mi
Çünkü yüzüm çirkin
Çirkin yüzlü bir kızı kim neden istesin Öyle değil mi
cok haklisin bende ayni senin gibi dusunuyorum cirkinim bu yuzden hic evlenmiycem simdi burda ic guzlliktirde evlen mutlu olursunda falanda filan gibi seyler soylerler takma kafana bu hayat senin biriryle bulusup cirkiniz diye ortada brakilinca ya da aldatildigimiz ogrenince uzulen yalniz biz olucaz yani senin neler hissetigini iyi anlayan biriolarak soylemem suki ya asiri estetik yaptir guzeller ya da karyerine odaklan erkegi merkegi bos ver
Benim sevdiğim çocuk geçen sene bana görüşme teklif etti
Hep netten konuşuyorduk
Ama ben görüşmeyi kabul etmedim
Çünkü çirkin görüp muhtemelen beni birakacakti
bende de benzer durum olmadi bende gorusmedim yeminle cok haklisin evet brakirdi aldatirdi bizim tek caremis kariyer ya da estetik
Her halimize şükür etmemiz gerekiyor kendinle barışman lazım. Mesela tarzını, saçının rengini değiştirebilirsin ya da bu halinlede kalabilirsin ama insanın kendisiyle barısık olması lazım yoksa olmaz hayatı hep negatif ilerler
Facebook instagram vs çıkalı insanların psikolojisi bozuldu. Her şey yüz güzelliği değildir. Bazen fotoğrafına bakıyoruz güzel yanına gidiyoruz vücut tahta gibi. Senin de belki fiziğin güzeldir ya da sporla güzelleştirebilirsin. Hiçkimse öyle göründüğü gibi mükemmel değil herkesin bir kusuru olur.
Kendini kandırıyorsun dostum yapma böyle çirkin olabilirsin ya da güzel iç güzellik önemli
Pp senin mi
Evet
Cevap
11Cevap
Neden kendine bunu yapıyorsun kşme göre neye göre çirkinsin ayrıca çirkin kız yoktur bakımsız özgüvensiz kız vardır
Bu çirkinlikten degil
Malliktan
Mal. Misin lan sen buluşsana
Neden ter etsin diye mi
Terk *
Şimdi tam emin oldum
Erkekler bir kızı çirkin bulursa devam etmez
Aa ne tatlı ne sempatik ne iyi huylu ne kadar akıllı diye sevgili olmazlar
Doğruyu söylüyorum.
Kabul etme sen
Yav he he
Zaten dunya kalabalık, sorunlar çok. Sen de bu kalabalıga kişi ekleme, kenarda dur.
çirkinlik diye bir şey yok. herkesin ayrı güzelliği vardır
Gönlun guzel olsun bosver guzellik gelip gecici
neden cırkın olasın ki.. bence degılsın
Kendine haksızlık yapma..
Demek ki istiyorlar yoksa neden buluşmak istesin
Sadece Resmimi görmüştü
Gerçekte hiç bulusmamistik
Nerden biliyorsun çirkin olduğunu
Göreyim karar veririm çirkin misin değil misin
yoo isterler merak etme sen
Yüzün güzel abartıyorsun
Güzelleş sende