Sevgilim bana vakit ayırmıyor!

arkadaşlar erkek arkadaşım bana vakit ayırmıyor hep bi bahanesi var ,gündüzleri çalışıyor işinin ne zaman olacağı belli olmuyor.geceleri de ortak arkadaşlarımızın cafesi var orda çalıyor.ben gidiyorum her akşam onu görmek için o ben gittğimde zaten sahnede oluyor ara verdikleri zaman benimle ilgileniyor 10 dakika falan onun dışında benim 10.30 a kadar vaktim oluyor sonra tekrar başlıyolar ben gidene kadar kalkmıyor.ben gitmeden bi 10 dakika falan önce kalkıp geliyor yanıma beni yurda bırakıyor.yurtta cafe nin tam yanında yani beraber bi 10 dakika daha bile geçirmiyoruz.hep arkadaşlarıyla beraber para için çalmıyor arkadaşlarına yardım etmek için çıkıyr ama benimle ilgilenmiyor hiç,ben söyledğim zamanda sıkıyorsun beni diyor.konuşmay denedim vaktim olmuyor diyor.ama boş vakti olduğunda yine aynı arkadaşlarıyla dışarıda oluyor geziyor falan.bana hiç söylemiyor beraber olalım tarzında bişeyler.sıkıldım artık,birazcık üzerine gittğim zaman kızıyor bana sıkma beni falan diyor,ben çalmasına bişey demiyorum ama benimle ilgilenmemesi dokunuyor bana yaaa.çıldırcam ya.
Sevgilim bana vakit ayırmıyor!