Maç değil bu sonuçta 45 + 5 de bir devre arasına girelim sonra devam ederiz gibi bişey bence olmamalı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ki. Ara vermek ve ayrılmak aynı şeyler mi?
Bir ilişkide ara vermek ile bitirmek aynı şey midir?
Aynı şey değil. Aslında şaşılacak şeyde değil. İlişkide sorunlar büyük ve halledilemeyecek gibi ise ayrılmak gerekir. Ara vermek emek verdiğin o sıralar çözemediğin sorunları zamana bırakmak için ilişkide ayrılmadan bir mola olarak düşün. Yararını izah etmem gerekirse örneklendireyim ayrılırsan belli bir süre sonra dönüş zor olabilir çünkü kişi yeni bir ilişki için müsaittir. Başka bir ilişkiye başlayabilir. Ama mola verdiğinde yeni bir ilişkiye başlayamaz zaten başlarsa o senin ya hiç olmamıştır ya da karakteri zayıftır. Verilen molada iki tarafta karşı tarafın yokluğunun kendisini kötü etkilediği görür ya değerini daha iyi anlar dönmek için gayret gösterir ya da yokluğunun değersiz olduğunu anlar ayrılır başka bir şık yoktur. Sen önce ilişkinin ne değerde olduğunu ne kadar emek verdiğini ve sorunlarınızın ciddiyetini düşün öyle karar ver. Çok emek vermedin, karşı taraf senin için çok değerli değil ve sorunlar ciddi ise ayrıl tersi ise biraz ara verip birbirinize olan bağlılığınızı ölçün. Her ilişkide sorun olur bu mola, ara verme olayını cıvıtmak da doğru değil. Sevgiyle kalın vesselam.
Merhaba, Kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Benim için bitirmektir! Ara vermek isteyenin canı cehenneme! Hiç ara vermek istemedim. Arasa her türlü verirdim! 😂
Bir ilişkide ara vermek demek başkası için müsait olmaya çalısıyorum eğer olmazsa yine sana dönerim demektir giden gider gittiği gün biter ne geride kalanların nede ileride olmayacak insanların hayallerine kendimize yer edinmemeliyiz herkesin vakti kıymetlidir ve zaman en çok sevdiğin insana yakışacaktır ve aşk en cok onunla güzel olacaktır yürekten seversen eğer
Üzgünüm ara verelim demek nedir ya insan gibi çıksın karşına olmuyorsa olmuyor de güzel bir dille ne o WhatsApp dan yazmak kolay sana tafsiyem ara verelim demek istemiyorum seni bitmesi için bir adımdır
Zaten bitirelim demiş daha nesini düşünsün bu mesajı alan kişi? Ara vermek dediğin de bana sorarsan bitirelimdir. Dersin oturup konuşalım eğrisiyle doğrusuyla biz ne yapıyoruz nereye gidiyoruz o zaman tamam, ama bu ikisi de aynı kapıdır
Yok tabii ara vermek farklı bir kavram ama sonradan dönüşünün olup olmaması önemli. Genel olarak bitiyor ama bitmeyen ara verilişlerde var. Ama bu ara dediğimiz olaylara ben sıcak bakmıyorum çoğu ilişki bunu kaldıramaz. Sonradan birliktelik tekrar yaşansa bile o ilişki tekrar kopar. Belki bir ihtimal birleşildikten sonra bir münasebet olayı tatlıya bağlayabilir..
Bitirmek ilişkinin bitmesidir zaten. Fakat ara vermek, özellikle uzun süren ilişkilerde gergin anların yol açtığı tahribatın , zaman denilen ilaç ile tedavi edilmesidir...
Bazen ilişki çıkmaza girdiğinde kavgalar çok sıklaştığında bir süre konuşmamak iki taraf içinde iyi gelir. Bu sürede kafanı toplar ilişkinin gidişatına yön verirsin
En İyi Cevaplar