Sevgilimle 1 senedir konuşuyoruz. Bana dün gece 'gel benim ol, seni sonra nikahıma alayım 'diyor. Ben olmaz desem de bir düşün. Sana erkek sözü seni alacağım. Yeter ki benim ol' dedi.
Sizce ne yapmalıyım?
Sizce ne yapmalıyım?
Bence sevgilin sadık bir insan değil. Seni gerçekten sevseydi, sana böyle birşey yapmayı düşünmezdi evlenmeden önce. Niyeti seni kullanmak ondan sonra mendil gibi atmak. En iyisi sevgilinden ayrılmak, demek ki onun için cinsellik 1. sırada, eğer seni bile düşünmüyorsa. Sen ayrılmazsan, aldatma potansiyeli var. Daha 1 yıllıken bunu yazıyorsa (gerçi 5 yıl bile olsa aynı şekil) çok tuhaf. Dediğimi yap.
Bir konuda şüpheye düşersem onu asla yapmam. Bence sende bunu yapmak istemiyorsun
Saçmalama tabikide olmaz maden o kadar erkek önce nikahına alsın sonra sahiplensin erkek adam böyle olur öyle birinin erkek sözüne ne kadar güvenmeli dersen hiç güvenme
niye ondan önce almıyor nikahına? Diyeydinya adam olda kolaya kaçma.. bu numarayı yiyipde kıçının üzerine oturan çooooook kız var ama ne yazık ki :)..
Cevap
14Cevap
Snn ylnını skeyim de ona... nerde öyle sözünün eri erkek heleki bu zmnda seni iğfal edip adınada orspu deyip sektir edecek başından a q sevişmenin de bir haysiyeti okur yalanla dolanla kız kandırılmaz
Erkek olarak söylüyorum. Yapma
Küçücük bir anlaşmazlıkta ayrılmak istersin ayrılamazsın çünkü artık bakiriyetin gitmiştir.
Kendinden soğutur ayrılamazsın çünkü artık bakiriyetin gitmiştir.
Cebinde olursun
Erkek sözü denilen şey en iyi yalanlar ve boş vaatler sıralamasında ilk 10' a giriyor.
nikah ve seksle koşul cümlesi yapan biriyle birlikte misin gerçekten.. ya da burda bizi trollüyorsun
Salak değilsen nikah kiydiktan sonra zaten yaticaksiniz bunu farkındasiniz öncesinde gel diyosa evliliği unut
inanma bu saçma sözlere yıl 2020 olmuş
nikah yapacaksa yatmadan önce kıysın nikahı
Hıh size de kanmak düşsün madem alacak koynuna girmeden alsın ne diye uzatıyor slkca işsiz güçsüz belli
Bune tuaf muhabbetler
öyle bir hata yapma derim
bir tadina bakem diyor begenmesse almayacak
Önce nikah sonra koyun olsun
yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Yol ver buna
inanma
İnanma
Gitmelisin onunla.
Yaw he he de geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar