Engeli kaldırıp bunu atmış. Sen sinirlendirip aynı soruyu hep soruyosn diye böyle yaptım dedi. Doğru mu
Evlilik konusu dalgaya alınır mı?
Engeli kaldırıp bunu atmış. Sen sinirlendirip aynı soruyu hep soruyosn diye böyle yaptım dedi. Doğru mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Evlenmek zorundasin seni gebertirim de ne demek? Yani istemiyorsa sal ipini gitsin her iliskiye de evlenirim kesin bununla diye başlanır mı evlilik ciddi birşey kac yasinizdasiniz ayrıca? Hem bastan beri evlilik konusunu dalgaya vuruyorsa 1 buçuk yıl neden çıktın en bastan ayrılacaktın
Oha ya inanamıyorum geçmiş olsun. Aradan kaç yıl geçti ki
@Zat-ı_Şahane_ ooo çok oldu ya bu aldattı beni sonrasında ayrıldik başkasıyla çıktım bana bı daha sana dönmem dedi zaten kendi aldatmış. Gitti kızla evlendi ondan sonra bı sürü kişi geldi gitti hala yalnızım
Sen bu soruyu kaç yıl önce sordunki. Bu cevabı verdiğimi bile hatırlamıyorum
@Zat-ı_Şahane_ valla bende hatırlamıyorum ama 1.5 yıllık ilişkimiz yazmışım. Biz 6 yıl önce sevgili olduk. 1.5 yılsa bunu 4.5 yıl önce yazmışım. Zaman su gibi 🤣
Harbiden ya 4,5 yıl ne! Birşeyler yaşamışmıydınız
@Zat-ı_Şahane_ yok yaşamadık öyle el ele tutuşma falan
Kaç yaşımdasın şu an
@Zat-ı_Şahane_ 30
Afedersin ama bu iq’da biriyle 6 yıl nasıl sevgili kaldın? Bütün gençliğin bu canım bitmiş. O kaç yasında
@Zat-ı_Şahane_ 32 oda
2 yıldır ayrıyız ya
Hshdhsjdhdh ay gülme krizine girdim bu neymiş böyle yaaa vlla keyifle okudum😅 canım evlilik konusu önemli bence engel değişince hala değişmedim de fikrim tavrın aynı de dalga geçme artık lütfen düzgün konuşalım sinirleniyorum benle niyetin ne söyle ona göre bileyim davranıyım de
Adam daha ne desin açık açık dalga geçiyor seninle farkında değil misin gerçekten bunun? O zaman engelle demek yerine kes gitsin iletişimi adam gevşek gevşek madam gibi konuşsam diyip alenen alay ediyor bu kadar değersizleştirme duyguların varsa 😉
Bu tarz bir canım ile evlensen süper olur bütün hayatın boyunca saygısızca köpek çeker sana bu saatten sonra konuşacak bişey kalmamış ki
Benim ciddi sorduğumu bildği halde dalga geçiyo. Üstlelik engelledi. Ama biakç saat sonra gelir beni sinirlendirdin ondan der
Cevap
11Cevap
Aşırı saçma bir konuşma. Evlenmeyi düşünse bile konuşmamalısın böyle biriyle. Ayrıca evlilik için neden bu kadar acele ediyorsun biraz hayatını yaşa evlilik gösterildiği gibi toz pembe değil, çevrene bak evli olup da mutlu olan insan sayısı yok denecek kadar az. Kendini keşfet ve geliştir. Yeni yeteneklerin peşinden koş yıllar sonra bu konuşmayı okuduğunda "saçmalık" diyeceksin.
Bu kadar evlilik merakı olur mu lan..
Gayet güzel giden bir ilişkin var, seviyorsun seviliyorsun, sırf evlenemedin diye güzelim ilişkiye kıymak nasıl bir kafa..
Madem güzel nedwn evlenemiyoruz
yaa kizim bayginlik geldi bana sen ne kadar ergensin birak evlenmeyi yuvaya geri dön kumla oyna ben bu cocuk olsam 2 dkk tahammül etmem sana adam mecbur mu senle evlenmeye
İlk çıktığımız zaman bunu demiştim ve şimdi için söz vermişti
Mecbur değil ama ayrılmıyo oda ben evlenmek niyetiyle çıktım
Senin evlilik konusunda sıkıştırıp sorun etmen ayrı bir sinir bozucu
Onun seninle konuşurken takındığı üslup, ayrı bir sinir bozucu...
Ayrılmanız daha hayırlı sizin için.
Bu nasil bir konusma sekli 15 yasindaki bir cocukla sevgilisin sandim yoksa 13 yasindaki biriylemi sevgilisin dogruyu soyle
Kesinlikle sessiz kal. Tepki verme. Seviyorsa seni o evlilige ikna etmesini bekle Yol ver ikna etmezse
Inanmaaaaaaaaaaa madem oyle annenleri al gel de.
ben olsam baştan söylerim ve ona göre ol çizelim derim eğer benimle ciddi düşünmüyorsan ikimiz de vakit kaybetmeyelim herkes kendi yoluna baksın de
Evlilik evlilik diye boğan tipik Türk kızı. Sıktınız iyice.
Evlilik duyunca kaçan tipik türk erkeklerisiniz sizde uçkurunuz için köpek okursunuz
@Ilayda9090 Daha yaşın genç. Abazanlar peşinde seks seks diye koştuğu için böyle zannedebilirsin normal.
Gevşek herifin teki, bununla evlilik olmaz. Bitir herkes kendi yoluna baksın
Sık boğaz edersen erkek evlilikten kaçar düşünse bile gıcık kapar soğur. Akıllı davran evlilik diye diretme tam tersi o senn peşinde koşsun evlenelim diye
tam kanser la bunla evlenirsen senin de aklını... okurken sinirlendim la
kendi gururunu hiçe sayma, deger görmediğin yerde de durma
bolelerini nerden buluyonuz abi milli piyangodan mj cikiyo
Oyun zannediyor bu konuyu sanırım her neyse bununla zamanını öldürme derim sana
Biakç saat sonra beni sinirlendirdin ondan der
çok kötü çookkk bu seni kullanıyor gönül eğlendiriyor umursamıyor engeli açınca yazarsan daha alçalırsın yüz verme kesinlikle hiçbir zaman
senin onu silmen onun için önemli değilmiş birde günde bu sana ne kadar yazar ne kadar ilgili önemli burası söyle
Aynı okuldayız biz.
şu an 1 haftadır hasta hiç buluşmadk
Normalde haftanın 3 günü buluşuruz her günde konuşuyoruz mesaj da felan.
ya bırak
Ben yazmasam o yazıyo
ne yazıyor? evde ne kadar mesajlaşıyorsunuz
Çok mesajlaşırz
Geneldr ben çok yazarm ama kendimi çekince de o yazad
ayrıl ben bunla olmam artık
Neden peki
yazdıklarını görmüyormusun :D
Gördüm de sabahtan arıyo işte snei sinir etmek için yazdım felan dşye
ne dicek peki? :D
Yalan düşünse öyle yapmaz dalga geçiyor işte evlilikle değil senle
bu nasıl bir herif ya yazdığı cevaplara bak iğrenç ya sinir oldum
İlişkiniz iğrenç bu arada yapmacık
o cocuğu bulmak için çok uğraştın mı. kullanıp atar bence
O benim peşimden koştu
çok kötü ya konuşmalar rezillik
Bu konu yazarak tartışılacakhale ne zaman düştü? İkinizde hiç evlenmeyin bence.
Yaa ben acaba yanlış bişey mi dedim diye. Yani evlilik düşünmüyorum tam ams böyle söylemesi canımı sıktı
Konunun göz göze elele görüşülmesi gerekir. Böyle olmaz, olamaz.
Böyle biriyle hayat olmazdi zaten
Amacı ne dalga geçerek napıyo. Ciddi olduğumu biliyo
Senin gibi mallaevlilijk düşünülmez o kesin
Neden
Ergen gibisin oda ergen gibi. Büyümemişsiniz
Hmm
Yüzüne bile bakma Dengesiz sinir oldum
Cevap vermedin dimi
Yaşlar 11 galiba
24 nr alaka
Muhabbet orta okul seviyesinde. Seninle böyle dalga geçen biriyle niye muhatap oluyorsun?
Olmaz evlenmek isteyen biri imajı çizmiyor.
Evlenmek isteyen biri nasıl olur
Bunları söylemişti önceden
Sende onu engelle bundan sana koca olmaz
Yalan
Sinir bozucu
Alınmaz
Ayrıl
Bunun burcu ne
O yay ben başak
alınmaz aslaa
Alınmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?