Merhaba ben 3 senelik evliyim ama davranışları yüzünden eşimden çok soğudum öküzün teki hiç birseyden anlamaz bencil gece çocuk uyumuyor saatlerce sallıyorum neymiş oda uyuyamamış o ise gidiyormuş milletin karıları kocasını uyutup gece çocuğa bakiyolarnis sabaha kadar.. yorucu bir işi de yok ayrıca ama çocuğa bakmak annenin göreviymiş yardım et diyince de gel sen de benim yerime çalış diyor her konuda öküz ya diğer konulara girmiyorum bile ama iyice soğudum bu adamdan. Aynı durum da olan var mi?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Öküzün teki jste ne güzel yazmışsın ne bekliyodu acaba evlilikten evliliği sadece karı sikmekten ibaret oldugunu saniyo galiba sen bu kadini mutlu edemezsen hardimci olmazsan halinden anlamazsan nasil bir aile ortami beklersin milletin evliligini örnek veriyo oda isine geldiğini veriyo peki karisiyla ilgilenen coxuga beraber bakan kocalarda var ondan neden bahsetmiyo çunkü isine geliyo bu kadına disardan biraz ilgi gelsiginde bu seferde kadin disarda mutlu oluyo ondan sonra aldatiyo burda suc kadinda olsada kadini buna tesvik eden unsurlar var yoksa kimse bu duruma dusmek istemez
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle... çok güzel özetlemişsin işine gelmeyenleri örnek verir mi tabi vermez buna rağmen ben sadık bir insanım aldatmak bana göre değil şuraya yazma nedenim bile artık patlama noktasındayım bunaldim
- +1 yıl
Yaw sana gore deildir muhakkak ama cok karsilastiğim bir aile profili erkekler kendini kurtarir kadinlar evin köle isawrasi ne yazikki isine geldimmi canım cicim işine gelmedimmi farkli kendi gider baska karilarda vakit geciri evdeki namus bekcisi cani ister evdekinin tepesine çoker oda erken boşalir kadin yarida kalir arkasini döner yatar ondan sonra
Soran+1 yılAbi herşey cinsellik değil ya türk erkekleri neden boylesiniz aklınız da yataktan baska bisey yok o yüzden çalışmıyor bazen
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılBu anadolu da çok karşılaşılan bir durum maalesef :s özellikle eşi esnaf olan ailelerde, biraz eski kafalı oluyorlar. Keşke evlenmeden önce iyice huyunu suyunu öğrenmeye çalışsaydınız gerçi iş işten geçmiş. İkinci çocuk falan yazmışsınız aşağıda aman diyeyim 2 çocukla kalırsınız hiç değişmez baştan söyleyeyim. 30 yaşına gelmiş bir bireyin huyunu suyunu değiştirmek eşeğe hendek atlatmaktan daha zordur. Ya böyle kabul edin ya da al kocanı karşına açık açık konuş. 25 yaşındaymışsın bir ömür böyle geçmez.
00 Yorumla
+1 yılEşin evliliği çok yanlış anlamış veya dayanışma kısmını atlamış. Çocuk onunda çocuğu, yardımcı olması gerekiyor sana. Ailen ile bir araya gelirse eşin, ailenden biri uyarsın kendisini. Kızıma yardımcı ol, destek çık gibisinden..
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaz öküzün geri kafalinin teki
- +1 yıl
Kadin ev isi tutar yorulur erkek sanki iste hic yorulmaz hangi kadin erkegin is hayatinda yardimci oluyor anca sunu al su eksik adam getirir tesekkur etmezsiniz calisan bir erkek aksam eve gidip uzanip huzur bulmak ister ama siz yardim etsin cenenizlede huzuru kacirirsiniz su kadinlar tam bir seytan erkeklerin size cinsel yonden ihtiyaci olmasa sefil bir hayat surer kadinlar dunyada
- +1 yıl
@Tolga3778 %100 erkek olduğunu sanıyor sizin gibiler. Erkek doğmuşsun ama adam olamamış asalaksın !
Bir de kendi ayakları üzerinde durabilen kadın isteyip, evlenince donlarını karınıza citiletensiniz ama. Yürü git ! şeytanmış.
Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Evlilikten cok bisey beklemek hata zaten.. sonradan gelecek olan daha beter olacaktir erkeklerin doğasında bu var.. bencil varliklar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklik sadece yatkta olan bir şey değildir sorumluluklarını bileceksin her daim o sorumluluğunda olan insana her daim yardım edeceksin sen ise gidiyorsun ewdeki çocuğuna baksın yemek yapsın ewi temizlweism elbiselr utulensin vs sen her konuda eşinin yanında olacaksın elini sıkı tutup ona yardım edersin
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ama nerde
- +1 yıl
Kimse vazgeçilmez deildir bunu histereceksiniz size değer verecek kimsiniz onu hiç inutmayacak
- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılKurtar kendini Ayrıl Hayatına bak Bırak peşini bırak peşini Unutmalısın Boşver ugraşma artık Ayrıl yazma artık Sen unut herşeyi hayatına bak Ugraşma degmez Boşver Kendi hayatına bak Sakin ol kurtar kendini Boşver unut gitsin herşeyi Takma kafana gitsin ! Boşver Takma kafana salla gitsin akışına bırak Sen daha iyilerine layıksın unut gitsin Vaz gecmek en iyi si doğru olanı yapmışsın icin rahat olsun gelmeyenler utansin, Degisme hic kimse icin, Seni oldugun gibi sevmeyenler utansin. Elinden gelenin en iyisini yap Yureginden kavra butun sevdiklerini, Sonrasini hic dusunme arkadas, Birak kiymetini bilmeyenler utansin
00 Yorumla
+1 yılSimdi tek taraflı yargilamamak lazım çünkü senin anlattıklarına ona saydirsak belkide adamin günahını alıcaz. Bende buna benzer şeyler yasiyorum ama sebeplerim var mutlu olmamak gibi baska şeylerde ki eksiklikler falan.. belki de boyle bir sorunu vardir?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAile büyüklerinden destek al usülünce konuşup anlatsınlar daha anlayışlı olması gerektiğini öküzlüğün faydası olmaz zararı olur diye geç olmadan farkına varsın ona göre davransın🤔
10 Yorumla
+1 yılDaha yeni evlisiniz boşansan cocuğa yazik olacak hem diyelimki bosandin kim bakacak sana kim evlenecek bida zor isler yani bence kocanla konuşup anlaşmalisin
11 Yorumla- +1 yıl
Peki şiddet aldatma falan var mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende gece çocuğa bakmazdim sabah 6 da uyanıyorum işe gidiyorum yorucu iş...
Kendisi ev hanimiydi aldatıldım şimdi anasının evinde şu an boşanma sürecindeyiz...
Demem o ki soğumuşsun eyvallah başkasında arama aradın aldatma herkes benimki kadar şanslı olmayabilir mezara girebilirsiniz...10 YorumlaEşimden Allah razı olsun. Valla ikinci annesi gibi çocuğumuzun. Yeri gelir tuvalete götürür. Her gece o sallar ayağında.
Yani bana çok destekçi çok şükür.10 YorumlaErkeklerin geneli öyle kafaya takmaya bile değmez bir evladın var ne güzel onunla yaşa güzel anılar ona tutun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet benimde eski eşim öküzün tekiydi ama o kadındı işte tek farkı o. Pis ti bakımsızdı kokana kadar yıkanmazdı resmen miğdemi bulandırıyodu halbuki evlenene kadar ne kadar bakımlı temiz güzeldi neyse ben boşandım kurtuldu. Sorunu beğeniyorum.
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFire
Soran+1 yılHe buda onun erkek hali iste
Cevap sahibi+1 yılYapıcak bişey yok yaşlanınca hiç çekilmez
- +1 yıl
İşte evlenene kadar tanıyamiyorsun
Bosanmakla iyi yapmışsın. Ömür törpü suyle hayatını bitirmemeiisn
Cevap sahibi+1 yıl@YolunmuşTavuk keşke hiç başlamasaydı hep engel olarak kaldı bende insanlar ön yargılı bide daha çocukken evlendim çok erkendi
- +1 yıl
İllaki ön yargı olur. Anlıyorum. Ama nasip işleri belli olmaz. Sevmediğin biriyle bir ömür aynı ev aynı yatak. Kabus gibi. Bundan kurtulmussun ya o na bak
Cevap sahibi+1 yıl@YolunmuşTavuk aynen öyle 👍🏼 sende 40 yaşında gibi konusuyosun sjjs
- +1 yıl
Bunu iltifat olarak alıyorum ama 22 yaşındayım :)
+1 yılEğer çalışmıyorsan o çocuğa bakmak senin görevin. Erkeklerin canı çıkıyor tüm gün işte.
148 Yorumla
Soran+1 yılbir sus ya nah çıkıyo canınız eşimin kendi dükkanı bütün gün oturuyo yemek yiyo bisey yaptığınz da yok
- +1 yıl
Madem öyle çocuğu annene ver sen de dükkanda çalış. Durumları eşitle hadi yiyorsa.
Soran+1 yılHe örümcek beyin ben evde de çalışıyorum yan gelip yatmiyorum
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
- +1 yıl
Kim bilir kaç yaşında. Gelmiş kocasını çekiştiriyor. Koca da bunu çekiştirecek olan çocuğa olacak. Bu yüzden erken evlenenelerden nefret ediyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılBunlar klasik sözler kimsenin ne yaşadığını bilemezsin o yüzden sakın kimsenin kararları hakkında yorum yapma yaşadikca ve hata yaptıkça anlarsin
Soran+1 yıl@dasdaad çünkü burası türkiye:)
- +1 yıl
Soran+1 yılZaten uyuyor ya kendi işinin patronu o istiyor ki her gece uyuyayım bir gece de uykusuz kalınca ne oluyor
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılAynen öyle dasdas işte bundan bahsediyorum ama sadece çocuk bakmak benim görevimmis gibi benle yarışıyor ben çalışıyorum sen çocuk bak vs vs böyle iş bölümü yaparak geçer mi hayat?
- +1 yıl
Valla kusura bakma ben demedim sana ahşap bir herifle evlen diye. Onu sen bileceksin artık. Arkasından konuşmaktansa git onunla konuş bu meseleyi.
- +1 yıl
Doğulu musun? Annen baban kaç yaşında? Nasıl mümkün olabilir bu?
- +1 yıl
Çocuk bakmayı iş olarak görmeniz beni üzdü
- +1 yıl
Annen seni 18 yaşında mi doğurdu?
- +1 yıl
Hiç sevmediğim durumlar. Kudurukluk olarak görüyorum ben o evlilikleri. Allah affetsin.
- +1 yıl
24-28
Soran+1 yıl@dasdaad kus gibi besliyor he ne güzel 😂 benim kocam çok tembel bir insan ve üşeniyor çocuk bakmaya ev işlerine vs hiç yardımı olmas ben defalarca konuştum ama anlamıyor hatta seni sevmiyorum soguttun bile dedim tuhaf bir adam. Buraya yazmak saçma evet belki ama insan bazen ne yapacağıni şaşırıyor iste
- +1 yıl
Öyleymiş diye bir şey yok. 16-17 yaşına evlenmek saçmalık. Ve bu yaştaki bir kıza bakacak 21-22 yaşındaki bir erkek da aşağılıktır bana göre.
- +1 yıl
11-12 diyor bu nasıl cahillik ya. Allah akıl fikir versin.
- +1 yıl
Net kudurukluktur, cahilliktir. Buna itiraz ediyorsan sen de cahilsin. Ki az önce 11-12 yaş evleniyor dedin. Seviyeni belki ettin.
- +1 yıl
Sapıklık içeren düşüncelere saygı duyamam. Doğu'da binlarce kız çocuğu evlendiripiyor. Senin gibi şanslı olan çok az. Babası senin gibi anlayışlı olan pek yok. Sürekli kızlarımız şiddet görüyor eziliyor. 16-17 yaşındaki bir kız çocuğu kendini ne kadar koruyabilir? Ne kadar mantıklı seçim yapabilir. Erken yaşta evlilik aptallıktır. İzin veren de aptaldır göz yuman da.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenel klasik evlilik durumları. Sen mutlu değilsin bari onu mutlu et. Sofrada yatakta doyur, kumandayı eline ver önünden çekil.
00 Yorumla
+1 yılkonusup anlamaya varmalisiniz bence sonucta kocan konus anlasmaya calis anlayis gostermesini sagla hem cocugunda var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle biriyle nasıl tanıştın ve evlenebildin? Hiçmi görmedin bu yönlerini evlenmeden önce.
010 Yorumla
Soran+1 yılMalesef göremedim görsem alir miydim
Soran+1 yılImkanim yok henüz mutlu olmak için de bedel ödemek gerek malesef herşey ha deyince olmuyor...
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Soran+1 yılAnnem ilgileniyor ara sıra zaten de eşim kaçıyor çocuk bakımından çok tembel
Soran+1 yılAnnesi de oğlu için huysuz diyor huyunu biliyor ama sorun şu ki şimdi diyor bunu evlenmeden önce demedi
Üzücü yine de bir sakinlesip düşünmek de fayda var nerdeyse her evlilikte (abartmıyorum her evlilikte) böyle sorunlar yaşanıyor , umarım normale dönersiniz en kısa zamanda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Artık aranızdaki çoğu şey bitmiş görünen bu. Sende onun gb olmalısın ve kendini düşünmeyi öğrenmelisin bence
00 YorumlaZor durum idare etmeyi bilmeli madem böyle öküz 2. çocuk yapma çalış ayakta dur yol ver gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuk ise devam ettirmeye gerek bir şey var mı sence hani görünce hep sinir olacaksın.
00 Yorumla Eşini al karşına sakince konuş ablacım. tatlıdille konuş
00 Yorumla
+1 yılAslında yatakta mutlu etse sen diger herseyine katlanırsın ama iste okuz hep okuz yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Sabırlı ol boş ver. Zor durum ama boşanmak çözüm değil. Bir çocuk büyüyecek ne ana var ne baba. Farklı çözümler üret. Kavgasız gürültüsüz hallet. Yani kolay olanı tercih etme.
00 Yorumlahayatınıza değişiklik yapmalısınız aşkınızı tazelemeniz lazım böyle olmaz
00 Yorumlaevlenmeseydin o zaman hepiniz bir olmuş gibi malları sevip evlenip ağlayın anasını satim dünyaya bak
00 Yorumla
+1 yılYa bu erkekleri anlamak zor kıymetini bil tap o kadına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılBoşa diyecek de bekara da kolay ya
10 Yorumla
+1 yılKeşke 3 sene önce öküzlüğünün farkına varsaydın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler neden böyleki ya öyle senin gibi olan var aynısı yaşlar kaç sizin
00 YorumlaBen varım aynı bendr nefret ediyorum ama mecburen katlanıyorum bebeğim ufak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. İdare et konuşarak çözmeye çalış. bir yuva kolay kurulmuyor
00 Yorumlainan bunu annelerimiz yaşadı. annene danistin mi o ne diyor
00 Yorumla
+1 yılBiraz bencil
11 Yorumla
Soran+1 yılBirazmi
+1 yılBu dönemde kim soğumuyor ki
012 Yorumla- +1 yıl
Şu nicki değiştir
- +1 yıl
@YolunmuşTavuk 1. si nick değiştirilmez. 2. si bundan sanane. Zoruna giden ne onu anlamıyorum
- +1 yıl
Günah.
Diye uyardım. O da sana kalmış kardes. - +1 yıl
@YolunmuşTavuk Ne kadar da dindar. Dur bak yoksa namaz kılmaya başlayacağım.
- +1 yıl
@YolunmuşTavuk Bak şimdi. O adaletsiz Allahını ve inançlarını yanına al ve git. Bir daha da bana bulaşma
- +1 yıl
İyi de ben kötü bir şey söylemedim ki.
Lütfen sizde söylemeyin.
Ve en önemlisi saygı.
Müslüman olmaya bilirsiniz ki buna bizim dinimiz de saygı duyar ve duymamizi ister.
Vel hasıl k. Bakmayin - +1 yıl
@YolunmuşTavuk söylesene. Gerçekten benim söylediklerim senin yaratıcından daha mı kötü?
- +1 yıl
Ben şimdi oturup da sana klavyeyle ayak üstü İslami Allah'ı anlatamam. Keza anLatsam da ve belki gunes yarın doğudan değil de batıdan da doğsa yine inanmazsin. Ben inan ya da inanma demiyorum senin kararın senin vicdanın. Sadece saygı duymalisin bence
- +1 yıl
@YolunmuşTavuk Bende sana şunu söyleyeyim. İslamı ve Allahı senin bildiğinden daha iyi biliyorum. Çünkü ben bu şeylerin içinde büyüdüm. Bu yüzden bana anlatman gereken bir şey yok. Son olarak, inanmadığımı söylemedim. Sadece sevmiyorum ve cehennemde yanma pahasına da olsa asla itaat etmeyeceğim.
- +1 yıl
Ben seni yargılanıyorum önce bunu söyleyeyim.
Sevmeme nedenine gelince çok zorluk yaşamış ve psikolojik olarak kaldiramamis olabilcegin ihtimali geliyor aklıma. Ama bilemiyorum. Başka sebebi var mi - +1 yıl
@YolunmuşTavuk Etrafına baksana. Bunun psikolojik bir sıkıntıyla alaksı yok. İnsanlar açlık çekiyor, ölüyor, öldürülüyor, intihar ediyorlar. Bir sürü şey oluyor ve senin ilahın bunların olacağını en başından biliyordu. Ama o sadece izin verdi. Bana gelip burada sınavdan bahsetmezsin umarım. Kötü kötüdür. Az veya çok. Fark etmez. Yaratıcının kendi kötülüğünü uydurduğu bir sınavın ardına saklaması da kabul edilemez benim için. Bu yüzden hiç bir zaman itaat etmeyeceğim
- +1 yıl
Tüm bu kötülükleri tanrı değil insanlar yapıyor.
İnsalara irade vermiş akıl nimeti vermiş. Mesela sana irade vererek inanmama hakkı tanımış. Seni özgür bırakmış. Tıpkı diğerlerinde olduğu gibi. Eğer her şeye müdahale etseyi irade vermeseydi sen inanacaktin ya da herkes itaat edecekti. O zmaan da melekten farkımız kalmayacaktı. İnsan olmanın manası kalmayacaktı. İslam insanın hem bu hem diğer dünyada mutlu olmasını ister. İmtihana gelince elbetteki oluyor. Ama sence verdiği nimetler daha fazla değil mi. ? Kendini düşün mesela insanları görebiliyorsun , yürüyebiliyorsun, idrak eden bir aklın var. Şu an bu yazıyı okuyup cevapliyorsun ya bunun için bile o sevmediğin tanrıya muhtacsin ve borçlusun. Sukredecek o kadar şey varken neden isyan?
+1 yılZamanla düzelir çocuk büyür bunları unutursunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılIkıncı çocuk olursa?
- +1 yıl
Erkeklerin belli yaşta ruh halleri değişir sadece takip et iyi geceler
+1 yılbu konuyu açıkla sende
00 YorumlaEşinle ilişkiniz nasıl saygı sevgi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılYasak aşk ı olabilir mi?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılGecmis olsun
10 Yorumla Seni kaybetme korkusunu yaşat ona
00 YorumlaGörücü usulümü evlendiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılMaleat
Soran+1 yılYanlış oldu ya ahsjjdkssh hayır
Soran+1 yılAmin
Klasik bencil erkek modeli işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyi ki evlenmişim diyorum bu soruları okurken
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ne yapmayı düşünüyorsun
00 Yorumlacekilmez hayatlar...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe iş yapıyor esin. nerde çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılİstedi mi verme akıllansın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çocuk yok ama bende soğudum.
00 Yorumla
+1 yılNiye evlenir ki insanlar anlamam.
00 YorumlaNe alakası var ya evlat candır gerisi heycan
00 Yorumla
+1 yılyazık yaa
00 YorumlaEvlenirken boyle mi oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlığını yaşatmıyor mu sana?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnu seviyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle hayır
- +1 yıl
Onu aldatamazsin ondan ayrı kalınca o odun adamı çok ararsın
Soran+1 yılAldatcam diyen yok zaten
- +1 yıl
Onunla geçirdiğin en kötü günü başkasıyla en mutlu gününde yasayamassin
Soran+1 yılŞeytanın avukatı olduğun belli oluyor ahdhjd
Hayırlısı yaşlar kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl25 vs 30 . dd