Merhaba ben 25 yaşında iki yıllık evli bir bayanım ve bir kızımız var. Eşimle bir konu hakkında tartışınca falan çok uzatıyor. Son bir aydır da hiç dokunmuyor. Elini tutmama bile izin vermiyor hemen geri çekiyor. Ben yaklaşmaya kalkınca da çok yorgunum, başım ağrıyor, rahat dur vs diyor. Kızımızla çok şükür güzel ilgileniyor seviyor. Bana yorgunum dediğinde bile kızımız uyandığında yanımıza alıyor seviyor. Bu durumdan kesinlikle rahatsız değilim ama çok üzülüyorum artık. Bir erkek nasıl olurda bu kadar soğuk durabilir. İnanın ki fikrim yok lütfen yardımcı olun 🙏
Cevabın nedir?
Aslında bu kimsenin nedeni budur diyemeyeceği bir soru. Hayatında başka biri olabilir. Psikolojik olarak cinsellikten soğumuş olabilir. Gösterdiğiniz ilgi onun kendini çok fazla önemsemesine neden olmuş olabilir. Bunların hiç biri de olamaya bilir. Siz de biraz mesafeli durup neler olduğuna bakabilirsiniz. Şayet durum değişmezse, bir ve ikinci şıklar dan biri olabilir. İkincisi profesyonel bir destek alarak çözülebilir. Dilerim ilki değildir, çünkü onun çözümü olmaz. Olsa da sadece içinize atmış olursunuz, onun da acısı dinmez. Sabırlar diliyorum. Dilerim kısa zamanda dilediğiniz gibi bir çözüm olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCare yok Seni Aldatıyor kesin Boşver ugraşma Sen unut herşeyi hayatına bak Ugraşma degmez Boşver Kendi hayatına bak Sakin ol kurtar kendini Boşver unut gitsin herşeyi Takma kafana gitsin ! Boşver Takma kafana salla gitsin akışına bırak Sen daha iyilerine layıksın unut gitsin Vaz gecmek en iyi si doğru olanı yapmışsın icin rahat olsun gelmeyenler utansin, Degisme hic kimse icin, Seni oldugun gibi sevmeyenler utansin. Elinden gelenin en iyisini yap Yureginden kavra butun sevdiklerini, Sonrasini hic dusunme arkadas, Birak kiymetini bilmeyenler utansin konuşmak istermisin
00 Yorumla
Abla burdaki insanlar adami çileden çıkartir iki dakkada gelen yorumlara bak. Hadi erkekleri geçtim kızlar da farksız. En kötüye odaklanma. Bu konu hakkında üzüldüğünu yıprandigini ve onu sevdiğini söyle. Tartismayi aylarca uzatmanın ikinize de yararinin olmayacağıni anlat. Mutlaka fayda eder etmezse sen dokunmayi bırak konuşma bile. Bu sefer ondan bekle
32 Yorumla
Soran+1 yılCanım İnan ki herşey denedim konuşmaya çalıştım geçiştirdi daha çok sinirlendi. Şaşırdım artık böyle bir konuyu kimseye de açamıyorum çok çaresizim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikoloji ilgi alanim. Erkekin ilgisini kaybetmesinin donemlere gore sebepleri degisir. Cocugunuz olduktan sonra alakayi kaybettiyse seni beyne anne olarak kodlandirmis bu yuzden de iliski manasinda alakayi kaybetmis olabilir. Psikiyatr'e gidersen sana bu durumdan bahsedecekler.
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir anda uzaklaştıysa aklında ya da hayatında başka bir kadın vardır.
00 Yorumla
+1 yılSizde ondan uzak durun nasilsa istediğim an bitiririm bu oyunu rahatligindan endiseli bir hale gelsin sizin uzaklastiginizi görünce cinsel kopukluktan tedirgin olup yaklaşır belki, umarim..
20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Eşlerin birbirlerine karşı vazifeleri vardır. Oturup konuşun olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok. Gönlünüzce olsun...12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yıleğer bir kadın aldatıyorsa erkek suçu kendinde aramalı, sonra kadın aldatınca aldattı diyorlar, kadınınıza sahip çıkın trip atmak kadına yakışır erkek adama değil, ne olursa ne kadar büyük kavga olursa olsun insan evli olduğu kadına asla sırtını dönmemeli, en büyük kavgalarda bile birlikte sarılıp uyumalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz nazlanmaktan ve sizin ilginizden keyif alıyor. Sizde onun davrandığı gibi davranın. Çocuğunuza zaman ayırın ve kendisini yok sayın. Asla tartışmaya girmeyin, neden ilgi göstermiyorsun dediği anda yorgunsun diye rahatsız etmek istemiyorum deyin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla otur guzelce açıkça konuş. boş boş seylere sıkılıp mutsuz olmaktansa bu enerjimizi çocugumuzun gelecegine ve birbirimize harcayalim de. bunları aşmamızın gerektiğini söyle. sonra byavaş yavaş sokul...
10 Yorumla
+1 yıl1 ay sabretmesi biraz tuhaf ya da her tartışmada bunu tensel teması keserek sonuçlandırması düşündürücü. Hayatında başka biri olabilir mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ay da 3 Kere Nedir?
şimdi bir aydir yok diyorsun.
elemands problem var.
mümkün değil yani cok zor ihtimal ile erkek red edebilir. bjr eded iki eded uc eder ama herhangi bir saglik problemi yoksa Aninda Kabul eder. teklifi yapan da erkek olur.
tahminimce Saglik problemi olabilir.
Ay da 3 kere iliskiye girmek de Ayri garip.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılIyimser olamayacgim erkekler uzaklaşıyorsa sevgisi bitmiş ve ya başkası ile aldatiyordur bu şekilde duydum ben hep aldatılma ihtimali yüksek
314 Yorumla
Soran+1 yılOnu da düşündüm adam 12 de evden çıkıyor saat 23 de eve geliyor iş saatleri böyle yani çalıştığı günler hangi ara aldatacak ki? Ya da beni mi salağım Allahım sabır ver.
- +1 yıl
Günahını almak istemem belki cinsel sorunları vardır? sen ona çekici gelmiyor olablir misn acaba? ya da ne blim güzel bir şekilde dikkatini çekcek şekilde karşısına çıkmayı denedin mi? red mi etti? o teklif etmiyirsa sen et.. eğer red ediyorsa sevmiyordur
- +1 yıl
Guzel giyin suslen , yakinlas ona seni istiyorsa flan skinti vardir :/
- +1 yıl
Soruyu okuudm şimdi tekrar bahane sunuyor sana resmen yakınlaşmamak icin.. al karşına konuş derim.
Soran+1 yılSorunda tam olarak bu, davet edici şekilde karşısına çıktığımda umursamadı bile. döndü yattı o derece.
- +1 yıl
Gerçekten üzüldüm bir kadin için gurur kiriici ya ben evli deglim ama az çok anladım.. evlilikte en çok korktuğum şeylerden biridir bu:( acaba sorunları mi var işle ilgili flsn? bu denli ne olablir? sen çirkinlesmis çok kilo almış değilsindir herhlde.. hani gözüne itici de gelemezsn o denli.. ama konuş bence çünkü sana haksızlık ediyor.. dusnsene o senle bisyelsr isticek sen onu red etceksin.. konuş üzüldüğünü soyle bir sorun olup olmadığını sor.. bu şekilde nereye kadar dayancaksin çünkü kirici cidden
Soran+1 yılİnan ki hiç aklıma gelmeyecek bir şeydi böyle bir durum. Erkekler asla hayır demezler kadınına diye düşünürdüm. Ama hayat beni yanılttı. Her seferinde mi insan bahane sunar. Normalde kadın der başım ağrıyor diye. Benim ki resmen başından atıyor.
- +1 yıl
Peki 1 ay öncesine kdr nasıldı? cook aşırı istekli bir erkek iken bir anda mi böyle oldu? yoksa zmanla mi azalttı ilgiliyi sana karşı?
- +1 yıl
Bu süreçte herhangi bir sorun oldu mu aranızda? belki psikollojik sorunları vardır sna anlatmadigi
Soran+1 yılYani ondan öncede ayda üç kere en az ama bu ara iyice bıraktı kendini. Bir ay içerisinde yanaktan öpme bile olmadı yani. Aynı evde yaşıyoruz aynı yatağı paylaşıyoruz. İletişim de sıkıntı yok yazar işteyken arıyoda.
- +1 yıl
Ama mesela uyumadm önce sarilmiyor direkt devirip yatıyor yani ;( bunu anladım.. İher şey cinsellik değil ama insan öper elini tutar sarılır öyle uyur o da yoksa bilmiorm soğumuş gibi sanki biseylerdrn esin
Soran+1 yılKesinlikle red ediyor. Öyle sarılıp uyumak falan bebekten sonra zaten 0. Sırtını dönüp yatıyor her gece
- +1 yıl
Canım sorun var cidden... konuş güzel. bir dil kullan üzgün hissediyorm kendimi de.. neden böylesin istemeden seni kircaknbiseu mi yaptım de.. sorun varsa çözelim de.. nabzina git.. ben olsam catlarim sen iyi dayanmissin 1 ay ya
- +1 yıl
Nabzina git ki olc onu bakalım durabilcek mi bu şekilde
+1 yılSonra karı boynuzlasa bu adamı "vay orospuuu" olur... ulan en çok kadın sevmeye sevilmeye muhtaçtır... kadının ilgisi bittiğinde s! ksen daha dönmez...
17 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bunun farkında olsa beyfendi. Ama yok geceleri sırtını dönüp horlamaya devam.
- +1 yıl
Varsa sorunu paylaşsın kardeşim... sus pus olunca hallolacak mı sanıyor... tartışıp g*tünü dönen adamdan/karıdan bir b*k olmaz... ömür törpüsüdür...
Madem poponu dönüp yatmayı biliyor tartışınca, buna aklı eriyor, varsa sorunu paylaşmayı da bilsin... soranın kocası ruh hastası tripli tiplerden, bjna emin ol... ne yaşadı ise gençliğinde artık...
Halbuki g*tünü dönmeyip karısıyla adam akıllı konuşsa yatağında tüm işler hallolcak ama kafa basmıyor demek kii... ya da bu adam bu kadını sevmiyor... başka açıklaması olamaz...
Soran+1 yılÇok severek evlendik şimdi bana kalkıpta vay efendim artık soğudum derse yakarım çırasını kusura bakmasın. Konuşmaya çalışıyorum ne demek istiyosun sen diye azarı basıyor. Dün tekrar denedim bazı arkadaşların dediği gibi süslendim püslendim giyindim kuşandım. Noldu? İş çıkarma başıma diyor adam eee şimdi bu adam beni aldatıyorsa? Benim suçum ne murphy?
Soran+1 yılBir ay bir erkek kavga ettik diye uzak durur mu kardeşim mantığına sığıyor mu? Günlük herşey normal olupta yatağa girince mi aklına geliyor kavga ettiğimiz Allahım ya.
- +1 yıl
Azarlıyorsa, uzak duruyorsa belli ki bir şey var...
Kokusu çıkar gülüm, sabret...
Soran+1 yılBakalım canım daha ne kadar böyle devam edecek.
+1 yılBirlikte alkol alın ağzından al baklaları ne b. ok yiyormuş öğren
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sana diyorum bak bunlar nasıl yola gelir senin cezanın bittiği yerde onun cezası başlasın mesela 30gunmu sana dokunmadı sonra geldi yaklaşmaya başladı izin verme 30gunde sen bana yaklasamazsin şimdi senin cezan başlıyor de 1 haftami konuşmadı sen benimle 1 hafta konusmadin şimdi bende seninle 1 hafta konusmicam de bunun gibi sana yaptığinin aynısını yap bak bakayım nasil yola geliyor eninde sonunda yola gelecekler.
10 YorumlaDurduk yere olmadığını düşünüyorum. Acaba belki fatketmeden onurunu veya gururunu küçük düşürecek bir şeyler yapmış olabilirsiniz. Çünkü dediğinize göre hiç bir şekilde dokunmuyor. Bu küçük bir şeyden olabileceğini düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yıl1 ay uzun bir zaman bir erkek icin, aldatiyor demek istemiyorum ama sen biraz bekle bakalim cikar kokusu yakinda, sana tavsiyem sirnasma ona birak kopek gibi o gelsin, erkek sever kacani kovalamayi 👍
02 Yorumla
Soran+1 yılBekliyoruz bakalım daha ne kadar sürer tahmin bile edemiyorum artık.
- +1 yıl
bana dusmez ama, kendi isini kendin hallet cinsel durtulerini bastir zaten sende isteksiz olmaya baslarsin belli zaman sonra. yani gerisi duygusal taktigine kalmis
+1 yılya baska kadın vardır ya da esinde cinselll rahatsızlık aksi durumda bir erkek bu kadr uzak kalamaz
10 Yorumla
+1 yılKafasını karıştıran birileri olmasın, 1 ay çok uzun bir süre gibi geldi.
21 Yorumla
Soran+1 yılHani desem ki ailesi bişey diyor o da yok çünkü biz çok uzağız sende bir görüşüyoruz ailesiyle.
+1 yılErkekler az ama öz trip atar. Bence sebep bu. Meseleye cinsel olarak bakma önce ruhunu ve erkekliğini okşa cinselliğe dönecektir. Belli ki kalbi kırılmış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılseninle ilgili bir sorun varki sana soleymeedigi sana bu seklde yaklasiyor ve cocugun hatrina ailesiz kalmasin die susmaya calisior olablr
20 Yorumla erkek trip atarlı ya baskasi var anlasilan yoksa bunca zaman dokunmadan durmaz kendisi baskasi ile zevk yapiyor gibi bu gidişle sende artik zevk almak icin baskasina bakarsin gibi ihtiyaç bir şekilde karşılanmalı
00 Yorumla
+1 yılBir aylık bir soğukluk varsa çok ciddi bir sorununuz var demektir muhtemelen 3. bir kişi de...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler böyledir üzgünüm ama ulaştıkları anda bitiyorsun başka hevesleri oluyor. Ve evlisin, rahat ulaşacağı bir konumdasın. Cok çekici olman onu kışkırtman delirtmen lazım. O halde bile böyleyse sorunu vardır.
20 Yorumla
+1 yılo kadar basit değil ama sevgisi bitmiş olabilir mi ya da işle alakalı vs sorunları vardır canı istemiyordur sormayı dene tekrar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSence neden? Senden soğudu? Onu küstürdün? Baska biri var? İliskide yetersiz? Ereksiyon problemi? Son iliskinzde ne oldu? Detaylari bilmeliyim ki sana fikir vereyim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı. Üzerine çok mu gittiniz veya fantazilere açık degilmisiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü isteğini yerine getiren biriyim. Yani ufak bir tartışmayı bu kadar kafasına takmasına da inanmıyorum öyle olsa zaten sürekli başıma kalkar.
+1 yılbence bunda başka şeylerde var, ben bir ay sabredemem heleki evde kadınım varken, ya başka biri var hayatında , ya da sana karşı hiçbişey hissetmiyor, bu iş böyle oolmaz, annene söyle, sana yakınlaşmadığını , ya da kaynanana, onlar konuşur eşinle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar da dokunmamak olmaz 1 ay nedir arkadaş? 😲 1 hafta desen adam yorgun derim haftasonu yine olmalı o zaman bile olmuyor ise bı oturun konuşun olmaz o kadar da
00 Yorumla Sana karşı olan ilgisi ve sevgisi azalmış. Geri toparlamanız zor olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Eşiniz çokmu gururlu tartıştığınızda acaba gururunu jıracak bir şeymi söyledin acaba?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 ay cok uzun bir zaman sevmiyor olabilir. Bende evliyim eşimi sevmiyorum bu anlattıklarını bende uygularım eşime ama elimde değil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıldostum.. Allah kalbine yumusaklik versin diye dua et
00 Yorumla İnşallah yanılıyorumdur ama seni mutsuz ederken başkasını mutlu etmiyordur inşallah.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılguzel parfum sık azdırsın onu koku seksı geceliginide gıyın alttanda bir tanga patlat sonra yalandan egil birşeyler ysp odada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncesinde nasıldı yani adam oldu bitti az yapan birisimiydi dönemsel mi oldu oturup konuştunuz mu?
00 YorumlaSana dokunmuyorsa bil ki başkasına dokunuyordur.. 3-5 Gün değil 1 ay uyan artık
00 YorumlaSayın soran, cinsellikden soğumuş bu çok zor bir durum
00 YorumlaAilenle ilgili eşine bı adaletsizlik yapmışsın . başka açıklaması yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutlaka senden kaynaklı bişe war bir eksiklik war onu bul
00 Yorumla
+1 yılDaha önce Yani o seni reddetmeye başlamadan önce sen onu reddediyormuydun?
00 Yorumla
+1 yılÇocuk olduktan sonra erkekte soğuma olur diye biliyorum. Tabiki eski haline dönecek. Bitmiş bir durum değil biraz sabret.
00 YorumlaCozumu basit. eger boyle devam edersen hayatta bir. daha. isremez seni
05 Yorumla
Soran+1 yılÖnerin nedir?
Soran+1 yılEvet anlat. Ne yapıyormuşumda istemeyecekmiş anlamadım yani
+1 yılValla sevmiyor olabilir bacım dikkat et
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgi bu kadar basit bişey mi ki? Zorluklarla evlen ondan snra sevmiyor mu yani? Olabilir mi gerçekten? İnanmak istemiyorum böyle bir şeye ben..
Sorsana dilin yok mu? Elbette sebebi vardır
00 Yorumla
+1 yılilginç b baş agrısını kadınlar der biliyodum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBaklava yedir düzelir.
00 Yorumla
+1 yılSekselogdan yardım alın.✂️
00 YorumlaKocan seni aldatıyor boşan hatta sende onu aldat
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bu kadar basit diyosun?
Dokunduğu başka biri vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSonuç aldatmaya gider.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sevmiyor o zaman veya aldatıyor konus onunla
08 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak fayda etmedi kardeşim, tamamen ters etki yarattı. Aldatılma olayı biraz fazla gibi yakıştıramam yani.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. erkek milleti neden böyle ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltiksindiği bir konu mu var acaba?
06 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir ki? Sordum konuşmaya çalıştım bişey söylemiyor.
Cevap sahibi+1 yılmesela vajina görünümü kokusu tadı veya fiziksel özelliklerin memelerin sarkık olması meme ucu yapısı, vb severek mi evlendiniz?
Soran+1 yılEvet severek evlendik. Ama şimdiye kadar bir sorun olmadı hiç şimdi mi aklına geldi yani yok şudur yok Burdur sanmıyorum yani. Tuhaf bir durum gerçekten.
Cevap sahibi+1 yıltartışma sırasında ya da yatakta kalbini kıran bir söz ya da farklı bir fantezi filan mı istedin mesela ikinci üçüncü olsun grup vb gibi şeyler söyledin mi
Soran+1 yılHayır kesinlikle kırdğımı düşünmüyorum aksine ağır lafları söyleyen oydu ben yine de gittim sokuldum kaç kere. Daha geçen gece yatakta ayağım ayağına değdi diye kızdı gece gece hayret ettim. Hani yatak veya oda ayırma gibi bir durumda söz konusu olmadı hiç.
Cevap sahibi+1 yılhiç uğraşma tut kolundan beraber bir pskiyatriste ya da aile psikoloğuna gidin
+1 yılNormal degil sakin aldatiyor olmasin?
00 YorumlaÇok mu kırıyorsun onu
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim kırgınlıklarım ne olacak? Lafları sayan o kurulan da mı o yani? Ya da kırgınlık bir erkekte cinsel ilişkiyi bu denli etkiler mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTartışma sebebi neydi
00 Yorumla
+1 yılBana gel ben dokunurum hemde heryerine
00 Yorumla
+1 yılIlginç bişi diyemedim herkes master burda
00 YorumlaBoynuzlaniyorsun bacim
00 Yorumla
+1 yılJartiyerı giyme vaktı geldi brooo
00 Yorumla
+1 yılDışarda yiyordur yemeğini
00 YorumlaÖyle iş mi olurmuş ya
00 Yorumla- Devamını Gör (28)