Ben 5-15 cm arasını makul buluyorum. Erkek daha uzun olmalı fakat bu uzunluk farkı artarsa biraz garip durur veya azalırsa yine zor durumlar ortaya çıkabilir.
Bazı kızlarımız absürt şekilde 20-30 cm falan diyecek biliyorum ama bu bana sadece komik geliyor. Sanırım daha çok kısa insanların bu konuda takıntısı oluyor.
Boy aslında önemli değil ancak görüntü açısındanda ne yazık ki ince bir detay. Ben 1.91 boyundayım, eşim ise 1.75. Hani bizde sırıtmıyor hatta çoğu zaman iltifat alıyoruz. Çoğu zamanda 2 deve iyi denk gelmişsiniz yoksa sizi sizden başkası almazdı esprilerine maruz kalıyoruz tabi ki :)) eşimden önce ki kız arkadaşım 1.67 boyundaydı ediyle büdü gibi oluyorduk Allah affetsin...
Evleneceğim kişi benden uzun olsun kısa olmasın diyip dururdum hep. Nişanlımla aramızda 4 cm felan boy farkı var yani neredeyse aynı boydayız diyebilirim. Ama hiçbir şekilde bunu sorun etmiyoruz zaten bence sorun da olmamalı. Sevdiğin zaman boy farkının da çok da bir önemi yok önemli olan kalplerin bir arada olması.
Kimse kusura bakmasın ama boy farkı gerçek sevgi olduktan sonra önem teşkil etmemeli. Ah şimdi dicekler senden ufak boyla beraber olur musun falan diye valla umrumda değil önemli olan kalplerdeki aşkın boyu🙏
Onemli degil diyenler de ne biliyim yalan kendinden kucuk erkekle birlikte olsunlar ozaman inanirim. Kendimizi kandirmayalim kizlar 99% ondan daha uzun boyle insanlardan hoslanir ask kalpmis yalan
Kız erkekten kısa olmalı bence, kızın erkeğe sarıldığında kafası erkğin tam kalbinın oraya, göğüs kısmına yanaştığı şekilde bence çok guzel olur ama tabi kız fazla kısa olmasın..
En İyi Cevaplar