Ona kavuşma arzusu içinde yanıp tutuşuyor musunuz? Onun özlemi sizi derinden etkiliyor mu? Onsuz yapamayacağınızı ve yaşayamayacağınızı düşünüyor musunuz? Özlemin sizin dilinizdeki kelime anlamı nedir?
Sebepsizce özlediğiniz birileri var mı? Kaç kişiyi özlediniz?
Bazen sebepsizce özlersin. Anlam katarsın, kaleme sığmayan yazılar gibi. Belki sebebi var diye. Tam soğuturken her şeyi tekrar kıvılcım atar ortaya. Tekrar özlemeye başlarsın. Bilemedim hocam öyle anlatılır bu da sanırım. Belki unutmadığın içindir.
Allah demiş ki"Kimi benden çok seversen onu senden alırım. Onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım!.. Yeterli bir söz bence başka bişey dememe gerek yok.😏
Yoo kimseyi sebepsiz yere özlemem özlüyorsam bir sebebi vardır ve özlediğim kişiye de görmeye giderim. Göremiyeceksem başka etkenler/faktörler var ise içimdeki o özlem duygusunu öldürürüm :)
Sadece bir kişiyi özlüyorum onunla 7 ay çıkmıştım ama 70 sene gibi olmuştu en sonda benden ayrıldıktan sonra 2 -3 hafta sonra evlenmesi Herşeyi çok daha kötü yapabildi
kadının ilişkideki fonksiyonu bu değildir... kadın avcıdır tamam erkek avdır doğru AMA kadın direk avcılığa soyunursa erkeği hem ürkütür hem de kaçırır... erkekler bu tarz kadınlardan korkarlar... "bana bunu böyle yapıyorsa yarın başka erkeğe de yapar" diye düşünürler... erkekler rekabetten hoşlanmazlar... o yüzden bir kadın asla avcı olduğunu açık açık göstermemelidir... kadın avını cesaretlendirip, tahrik edip kendisini avlayacak kıvama getirmelidir... günün sonunda av avcı haline gelmeli, avcı da av olmalıdır... akıllı bir kadın bunu başaran kadındır...
erkek "seni seviyorum" demez... kadın "seni seviyorum" dedirtir... bunu başardığın zaman onu avlamış olursun... ama o kendini "kızı tavladım" sanır...
En İyi Cevaplar