Erkekler kadınsız hayat sürdürebilir mi?Bence mümkün olabilir yani yasayan erkekler çıkabilir. Bunun yanı sıra kadınsız yapamayan erkekler de olacaktır...
Merhabalar şöyle bir şey düşünüyorum. Birincisi şu an için erkek tarafı da bayan tarafı da tek başlarına çoğalamadıkları için şu an için imkansıza yakındır.2. olarak ne kadar canımız ciğerimiz de olsa insan kendi hemcinsiyle anlaşamadığı durumlar olacaktır. Yeri geliyor anne babamızla bile anlaşamıyoruz. Bizi gerçekten sevecek anlayacak beraber yaşayacağımız bir yarimiz olmadıktan sonra bu hayatın keyfi nerede kalıyor? Beraber geleceğe hayal kurarken halı saha ekibiyle mi kuracaksın? İllaki insan yaşar tek te fakat ne öyle ot gibi kendin yaşa kendin öl. Arkanda ne bıraktın bu hayatta ne yaptın? Derler ya ruh olmadan birer makineyiz diye onun gibi bir şey olur yaşamak. Karşı tarafsız yaşamayı bu arada sıfır karşı cinsle muhasebet olarak düşünürek yazdım.
Bir kere üreme biter buda insanlığın sonu demektir. Sorunun diğer versiyonunda kadınların artık erkek olmadan üreyebildigini söyledim. Yani hayat erkek olmadan da illaki devam eder ama kadın olmadan devam etmez. Birde olayın şu kısmı var Erkeğe güç verilmiş kadına güzellik ama hiçbir şeye yenilmeyen güç güzelliğe yenilmiş yani bu mantıkla ilerlersek erkeğin onu yöneten bir kadına da ihtiyacı var bence. Bu yaşlarda annemiz ileride eşimiz evlenmezsek yine annemiz ama hep bir kadın olmak zorunda bence yönetmese bile yanında olan bir kadın yani. Bence böyle erkek dünyada tek olsa sadece kavga gürültü kan olurdu kadın dengeyi getiren faktör.
Öyle birşey imkânsız ameliyatla falan dusunuyom da gene de imkânsız geliyor bana hadi oldu diyelim sağlıklı bir çocuk olmaz kardeş bunu da geçtim bu kadar amguard olmayin fiziksel güç gerektiren binlerce is var bunları nasıl yapacaklar biraz kendi haklariniza sahip çıkın bu feminaziler yüzünden erkeklere ayrımcılık gün geçtikte çoğalıyor nafakasiymış başka birseyiymis iftaraya uğrayan hep erkek oluyor hakimler artik erkeğe söz hakki bile vermiyo bu olaylarda kendinizi alcatmayin 250 gram için siz onları aramayin onlar sizi arasın biraz vaktin varsa maskülizm sayfasını takip etmeni isterim
@DoganDuhan Seninle tartışmayacağım, önce nasıl oluyormuş onu öğren gel, gelirken insanlarla iletişim kurarken nasıl bir üslup kullanılır onuda öğreniver bir zahmet.
Yani eksiktir o erkek. Kadın ve erkek birbirinin ikamesi değil tamamlayıcısıdır. Tek başlarına da elbet kendilerine yeteceklerdir. Ama sevgi paylaşıldıkça çoğalıyorlarsa, neden tek kalsınlar değil mi? :)
Bu sadece insanlar için değil, bir çok canlı içinde aynı durum teşkil ediyor. Geceyi gündüz tamamlıyor, soğuğu scak, erkeği kadın, kadını da erkek tamamlıyor... Bu doğanın bir gereği...
Doğa da hiçbir şey kendisi için yaşamaz. Nehirler kendi suyunu içemez. Ağaçlar kendi meyvelerini yiyemez. Güneş kendisi için ısıtmaz. Ay kendisi için parlamaz. Çiçekler kendisi için kokmaz. Toprak kendisi için doğurmaz. Rüzgar kendisi için esmez. Bulutlar kendi yağmurlarından ıslanamaz. Doğanın anayasasında ilk madde şudur. Herşey birbiri için yaşar! Birbiri için yaşamak, doğanın kanunudur... yani hanımefendi bütün bu saydıklarımın özü iki cümledir, "Ben, biz olduğumuz zaman ben olurum" "Ben, ben olduğum için, sen sensin"
İşi mecburiyete dökersen elbette sürdürebilir. cezaevlerinde binlerce mahkum var karşı cins görmeden ömür tüketiyorlar. Soruyu AŞK kategorsinde sorduğun için olayı AŞK çatısı altında yorumluyorum; Aşk karşılıklı olan duygu durumudur, platonik olunca aslında bana göre saplantıdan başka manası yoktur. Ömrü hayatında evlenmeden aşık olmadan yaşayan insanlar olduğuna göre demek ki yalnız da yaşanabiliyor demektir. Bunu kadın ya da erkek olarak tek sınıfa indirgemek esasen saçma. Sonuç olarak biz canlılar ÇİFT olacak yaratılmışızdır, her iki tarafın da hayatta birbirine ihtiyacı vardır..
Yaşanabilir elbette. lakin ne kadar yaşayacaksın bu önemli yalnızlık Allah'a mahsus neticede.. Ve kadın dediğin gözdür sestir kelimedir.. onsuz olmaz bence
Merhaba, Kadın olmadan, yaşam sürmek zor hatta imkansız. Kadın sadece hayat arkadaşı değildir, bir can bilene. Sadece sevmekle, yetinmez kadın değer verir canına katar. Dağılan odayı toplamaz, dağılan her şeyi toplar. Bir kadını ortadan ikiye böl, yarısı anne yarısı çocuktur onu üzdüğümüz kırdığımız zaman bizi adam edecek her şeyi yok ederiz. Bugün beşikleri sallayan elleriniz ki onlar harikulade güzeldirler, yarın dünyayı da sallayacaktır!
Kadın erkeksiz yapamadığı gibi, Erkek de kadınsız tabi ki yapamaz, Ama bugünkü kadınların, Çok büyük bir kısmı öyle hayat tarzları var ki, Birçok şerefli erkek, Yalnız kalmaya tercih ediyordur, Az görmedik o aldatanları, Sanki çok büyük marifetmiş gibi, Birbirine da anlatıyorlar.
Karşı cins olmadan kimse yaşayamaz kimse ben yaşarım böyle olur ya da şöyle olur demesin eryada geç birbirimize ihtiyacımız olur bu bambaşka bir şey bu bir ihtiyaç
İllaki yaşanır ama buna yaşamak denirse tabi. Sonuçları kötü olur. Erkeksiz bir dünya kadınları mutlu etmez. Kadın olmadan da bir erkek mutlu olmaz. Iki taraf da birbirine muhtaçtır yaratilis geregi
Yaşarım diyen yalan söyler Bu sadece erkek için değil Kadın için de geçerlidir Her iki cins karşı tarafa muhtaçtır. Erkek kadına muhtaçtır Kadın erkeğe... Dediğim gibi Yaşarım diyen yalan söyler...
Bu evrimsel olarak zaten mümkün değil ama günümüzde evlenmeden yasan kişiler var yinede bir şekilde iki cinste biribirine öyle ya da böyle temas eder. Direkt bir kopma olması yani izole olma eşyanın ve insanın tabiatina aykırı
kesinlikle yaşayamaz, iki taraf da birbirini tamamlayan iki unsur. Bir kuşun iki kanadı gibidir erkek ile kadın, biri olmadan diğerinin de kıymeti yok.
28 yıldır yaşıyorum 🤔 anneme yemekte ve ev işlerinde yardım ediyorum. Yaşarım ben. Ama seks isteği körelmiyor maalesef. Sanırım 45-50 yaşına kadar böyle gidiyor.
kendi çöplüğümde ölürdüm. hatta intihar ederim ya 😀 ya da bir süre kadın ararım😂bütün dünyayı gezerim 😀 baktım olmuyor pes artık 🙄geyliğe hiç gerek yok
Yaşamaya kalırsa tâbi ki yaşar nefes aldığı sürece... Ammaa nasıl yaşar? Orası önemli, insana insan her zaman lazım bir eş bir dost iyi gününde kötü gününde...
Yasayabilir , yasamali. Dogal seleksiyon diye bir sey var. Sadece alfa erkekler kadinlarla yasamali ve aile kurmali. Benim gibi ezikler yasamak zorunda.
Her iki cins de yaşayabilir. Mutlulugu kendimizde bulmak gerekir. Kendisiyle mutlu olmayi bilmeyen, hayatinda kim olursa olsun mutlu olmasi zor bir ihtimal.
Elbetde kadinsız yasanilabilinir e tabi kadinsizlik kimseyi öldurmez sinucta kadinla karin doyurup yasam faaliyeti yaomayacaz cinsellik olarak kadin bize kazim onlara koca lazim hemde bu gece gibi
En İyi Cevaplar