İçim nasıl soğuyacak?

Herkese merhaba. Hiç ummadığım bir anda hiç beklemediğim şekilde terkedildim. Çok zordayım. Yardımcı olursanız sevinirim.. 8 aylık bir ilişkimiz vardı. Ben 25 kendisi 28 yaşında. Ailesi her anlamda ortalama insan statüsünün üstünde bir durumdaydı. Ben ve ailem orta halli insanlarız. Başlarda bunu hiç sorun yapmadılar. Ama sonradan özellikle annesi beni basit bulmaya başlamış. Ben kendisini herşeye rağmen kabul ettim. Kanser hastalığını yeni yenmişti. Madde bağımlılığı vardı. Tüm bunlara rağmen yanında oldum. Çalıştığı işe bile ben ön ayak oldum. Tüm sorunlarında dizinin dibinden ayrılmadım. Resmen çocuğa özgüven geldi.. deyim yerindeyse adam ettim. Ama o sonunda annesini ve büyükannesini dinleyerek benden hiç ummadığım anda ayrıldı. Çok fazlasıyla özet geçtim. Ama şunu söyleyebilirim ki bu devirde kimsenin kimseye davranmayacağı şekilde iyi davrandım. İnsanlara artık nasıl güveneceğim bilmiyorum.. evlilik hayalleri kuruyordum. Ayrılmam için annesi bana iftira bile attı.. neden sonradan beni sevmediler bilemiyorum. Herşeyim gözlerine batar oldu.. 2 gün önce tartıştık. çok arsız ve zayıfsın diyerek beni terketti. Yoruldum bu ilişkiden benim için çok değerlisin ama olmuyorsa olmuyor ara verelim dedi. Yaptığım hiçbişey yok.. Çok fazla sevdim çok havalara soktum.. ilk tanıştığımızda yalnızlıktan ölüyordu.. şu an uğradığım haksızlık karşısında benim içim yanıyor. Büyük haksızlığa uğradım.. sizce ilerleyen zamanlarda ilahi adalet diye birşey içimin yangınını alacak mı? ... ister istemez maalesef pişman olunmasını bekliyorum.. herkese teşekkürler.
İçim nasıl soğuyacak?