Teklifi yapanın aklında fesat var mıdır yok mudur bilinmez, kişiden kişiye değişir bu. Ha ama kişi benim sevgilimse, aklında fesat bir şey varsa buna kahve içmek gibi bir kulp takmaz, kahve içelim diyorsa da altında fesat bir şey yoktur. İnsanlar net olmalı. Giderim, kahve de içeriz, sohbet de ederiz. Dönüş için geç olursa da, açarım çekyatı, yatarım. Evine gittik diye ille sevişecek miyiz? İlişkileri, bireyleri ve eylemleri genellememek lazım.
Bir bayan olarak akşam yalnız kalmak istemiyor olabilir. Beni akşam vakti çağırıyorsa bana gerçekten güvendiği için çağırıyordur. Giderim kahve mi içerim yatağımı hazırlar mis gibi uykumu çeker sabah çıkar giderim. Bunda neden fesatlık olsun ki? Cinsel birşeyse zaten neden kahve içmeyi bahane etsin adam akıllı anlatsın istersem giderim istemezsem reddederim. Fesatlık aramam yani doğal bir durum.
Bana kalırsa gayet güzel bir teklif. Sevgilin zaten ne fesatlik olacak ki. Kahveni içer hoş vakit geçirirsiniz. Gayet normal biz dogruca yemeğe davet eden nesilleriz, kahve sorun olmaz.
Hayır ya! Ama yazık kahvenin adı çıkmış kimseye kahve içmeyi teklif edemiyorum kafe de bile. Beni çağırsa birisi art niyet beslemiyorum gidiyorum. Öyle emmeli gömmeli aksiyonlar da yaşamadım daha kahve bahanesiyle 😂
Saglikli bir iliski de bu sekilde dolayli soylenmez zaten. Gel seviselim der kiz da onu seviyosa ve istiyorsa gayet gider. Kahve film yemek adi altinda tecavuz varsa o iliski saglikli degildir zaten
En İyi Cevaplar