Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi milletten olursa olsun degil. Teyzem kanadalıyla evli. Adam yaptığından, aldattigindan o kadar rahatsiz olmus ki gidip kendi söylemiş. Ben seni aldattim affet beni. Birden oldu. Yapmak istemezdim. Cok kotu, karaktersiz biriyim. Boşanmak istersen bir sey diyemem demişti mesela. Teyzemde aliskin degil tabi boyle seylere durust oldugun icin diye affetmisti😄 gerci ortada cocuk vardi. O yuzden de bosanmamis olabilir. Ama ondan sonra teyzemin gozu hep uzerinde, takipte. Bildigimiz bir vukuati olmadi ondan sonra. Ya isini cok iyi gizli yapıyor ya da gercekten cok pisman oldu daha yapmıyor. Bu kısmi tam bilmiyoruz. Ama adam durust olmus. Bizimkiler aldattim demez gelip. yakalanirsa da yok oyle bir sey der. Bosanmak istemiyorum bir daha yapmayacagim der ama yine gider yapar. Gerci millete, irka cok baglamak istemiyorum. Her millette karakersiz insanlar var.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHeyecan arayışı.
Evli olmak onlarda koz ayrıca. Aldattığı kişiye ben evliyim bosanamam karım muhtaç ama ben seni seviyorum gibisinden acıdırıp iki tarafı da idare eden çok. Yani işlerine geliyor ayrilmamak. evde yemek pişsin düzenim bozulmasın boşanma ile para ve zaman harcamayayim derdindeler.50 Yorumla
+1 yılÖncelikle genelleme yapmamakta fayda var yani her erkek aldatacak diye birşey yok tabiki. Ama şu da bir gerçek erkekler hormonal ve yaratılış itibari ile cinsel olarak uyarılmış olduğu için eğer açık kapı bırakılırsa ve o gün hormonları fazla çalışıyor ya da eşi ile eksikleri varsa olma ihtimali yüksek. Gelelim aldatıp ayrılmama konusuna. Bence aldatıp ayrılmayan erkekler açık kapı bırakıp hormonlarına yenik düşerek bir defa aldatmışsa, pişmanlık duyup ayrılmak istemiyor olabilir. Ama aldatmayı huy edinip ayrılmayanlara gelecek olursak o artık yüzsüzlüğe psikolojik bir probleme giriyor bence.
10 Yorumla
Çook güzel bir soru sormuşsun öncelikle seni tebrik ederim bu sorunun benzerini çoğu zaman kullanıcılar tarafından görüyoruz :) Ben bunun sebebi olarak kişilerin aldatmadan sonra ayrılmamasının temel sebebi olarak hayatlarına kendilerini kabul edecek birilerini bulamamaları olarak görüyorum çünkü çoğu öyle beyan ediyorlar. Gerçekten bu kişiler çok çirkin ve karaktersiz insanlar. Size böyle bir hatanın yapıldığını anladığınız an o kişiden derhal ayrılın. Ve hayatınıza alacağınız insanlara gerçekten çok dikkat edin :)
49 Yorumla- +1 yıl
Rica ediyorum cevaplamaktan keyif aldığım nadir sorulardan oldu. Dediğim gibi sevgili/flört olduğunuz her insan bu şekilde olabilecek olan insanlardan çıkabilir. Sadece bu durum için değil her durum için hayatlarınıza alacağınız insanların her türlü 'karakteri, nereden geldiği, ruhsal yapısı, aile yapısı, geçmişte yaşadığı olaylar' gibi bir çok faktörü göz önünde bulundurmalıyız :)
- +1 yıl
Yani hem evet hem hayır. Toplumda gördüğümüz erkek yapısı demek yanlış çünkü bu dediğimiz hususu erkek/kadın olarak ayırmak yanlış. Çünkü benim gördüğüm örneklemeler hep kadın üzerineydi ama günlük hayatta görebileceğimiz kadınlardan demedim. Erkeği olabileceği gibi kadını da var. Her iki türlüsü de kötü ama bu karakter işi daha çok. İnsan kendine bunu yapmayı yediriyorsa sıkıntı zaten :)
- +1 yıl
Ama bu tür iki taraflı ilişki yaşamayı isteyenler de genellikle erkekler bu da bir gerçek kadınlar hem evli kalıp hem de başkasıyla olmak istemezler kadınlar genellikle eşlerinden ayrılıp sevgilileri ile birlikte olmak ister bunu yapan daha çok erkekler ve sebebini sorduğunda da hep o klasik cevabı verirler: "karımı seviyorum" madem eşini seviyorsun neden aldatıyorsun? eşini aldatmak hiçbir zaman sevginin göstergesi olamaz 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEe boşansa bir ton nafaka ödeyecek, elaleme ne diyecek, aileler araya girecek. Risk almayı sevmezler.
100 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kurulu yuvayı bozmak istemezler, aldatmayı da ihmal etmezler. E hani yuva ortada yuva mı var o yuva olmamış ki dkdkd
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz davranışlar sevmiyorsan ayrıl
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler genelde Karısı olacak kadınla yapamadığı cinsel fantezileri kendi gözüne kestirdiği ucuz olarak gördüğü kadınlarla gerçekleştirir. Bahaneleri her zaman hazırdır. karısıyla hiç bir konuda anlaşamadıklarını sürekli kavga yaptıklarını ayrılma noktasına geldiklerini anlatırda da anlatır. karşısındakine ilk önceleri arkadaş gibi yaklaşıp kendi emelleri doğrultusunda sırlarını anlatmaya başlarlar. belli bir kıvama getirdikten sonra duygusal yakınlaşmalar başlar. Av tuzağa yakalanmıştır. daha sonra karısına bile vermediği değeri karşısındaki kadına vermeye başlar. sürekli süprizler hazırlar, ufak tefek sürekli hediyeler alır, bir nevi karısı haricindeki kadına çok değerli olduğunu hissettirir. Tüm yasak ilişkilerin çok zevkli olduğu söylenir durur. adı üzerinde yasak ilişki. belli bir süre sonra duygusal bağ giderek artar. eşini aldatan erkek ikilemde kalmaya başlar. karım mı yoksa sevgilimmi. sonra tüm erkekler olmasa bile büyük çoğunluğu kendisi ile birlikte olan kadının evli olduğunu bilmesine rağmen ilişki kurduğu aklına gelir. konu döner dolaşır başa sarar. yani sevgili olacak kadının sadece bir cinsel obje olduğunu hatırlar. bu değişmez kuraldır. bu böyle uzun yıllar sürer gider. sonuçmu? mutlu biten yasak aşk yoktur. dağılan aileler vardır sadece. Aldatan erkeklerin büyük çoğunluğu cinsel sebeblerden dolayı aldatmaktadır.
70 Yorumla
+1 yılBu aldatıp ihanet etme durumunun cinsiyetle hiçbir alakası yok Şerefsizliğin kadını erkeği yaşlısı genci yok!!! Neden bütün erkekleri konunun içine dahil ediyosunuz hala çözemedim hayatınızda karşınıza çıkan size kötülük yapan erkeklerden yola çıkarak neden bu şekilde düşmanlık duygularınızı kusuyosunuz insanlara Amacınız ne sizin? insanları birbirinden nefret ettirmek mi? Bende aldatan ve ihanet eden kadınlar gördüm şimdi bütün kadınlara bu gözlemi bakmam gerekiyo. Ben insanlarıda seviyorum hayvanlarıda seviyorum. Ama böyle ayrım yapıp aldatan ihanet eden şahışlar benden uzak dursun ezer geçerim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılCokmu zor anlamak brom? Hayır KS soruları okuloncesı eğitime kadar indi yahu :)) ilk eş huzur birlik düzen nizamdir. Derleyen toplayan asıl temel mutluluktur.. diğerleri çerez kul at tarzı tiplerdir.. Kimisi tipi kimisi para ile (genellikle para ile olur) degisik heyecanlar ararlar ama ne yasalarşa yaşasınlar ilk esin yeri başkadır..
Düzenini bozmadan kaçamak oyunlar arayan adamlardır bunlar.. para ve zenginlik ya da olgunluk deneyim arayan çöp dedigimiz genç kızlar da bunlara meze olur işte durm basit..40 Yorumla
+1 yılIhanetin bedeli ağır ama bunu yasayacak yürekleri olmadıklarından, bir yerden kazanırken asıl kaybettiklerini, yuvalarında cok sey kaybettikleri gercegini gormezden gelmek için. Okumadan imzalamak gibi bir sey olur cunku yapacakları. Yarın karsilarina ne gelecegini bildiklerinden kadinini bir obje gibi gormeyi yeğlerler. Yaptiklari sereften yoksun olan bu eylemi, haysiyetli bir davranis sandiklari icin aksam eve dönüp yanaklarindan öptükleri o kutsal kadına.
110 Yorumla
+1 yılBunun en büyük nedeni kadının erkekte bıraktığı eksiklikler. Tabi ki eksik kaldığında erkeğin başkasına yönelmesi yanlış ama erkeğin en büyük zaafı bu. Bunu kontrol etmekte kadının elinde. Bu yüzden deniliyor ya hani, kocaya hayır denmez diye. Bence bu devirde kadınlar biraz... nasıl desem... kocaya itaat etmek istemiyor ve ona acı çektirince erkeğe hükmettiğini sanıyor. Erkeği eksik bırakarak erkeğe ceza verdiğini düşünürken kendine ceza verdiğinin farkında olmuyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Birincisi aslında eşlerini seviyorlar ama büyük ihtimalle cinsel sorunlar yaşıyorlar ve çözemiyorlar. Malesef kadınlarda bu konuda biraz ilgisiz olunca aldatıyorlar.
İkincisi çocuklar var.
Üçüncüsü herşeyi bitmiş ilişkilerde mahalle baskısı Veya kültür etkisi
Dördüncüsü kıskançlık ve yine mahalle baskısı ile ilgili ayrıldıktan sonra eşlerini başka erkeklerle kabullenemiyorlar
🙂🙂20 Yorumla
+1 yılEşiyle bir alışkanlığı var çünkü bu bozulsun istemezler sonuçta aile hayatı kolay kurulmuyor.Çevre baskısı çocuğundan ayrılma durumu olduğu için evdekini huylandirmadan yeni heyecan peşine düşüyorlar. Eşine vereceği sevgiyi dışarda başka birine veriyor.Çok kötü bir durum...
40 Yorumla
+1 yılEvde hazır biri olmasını ve düzeninin bozulmasını istemediği için..
40 Yorumla
+1 yılÇok basit. karısının hayat döngüsüne adapte olmak zorunda olan erkek, çocuklarada bakmak zorunda kalırsa, neden evlendim sorusunu sorar. Bu sorunun cevabı ise başka kadınların tadına bakarak geçiştirmekle geçer. Evli erkek vurkaç ister. Sürekli ilişkideğil.
11 Yorumla- +1 yıl
evet... sen ne diyorsun?
+1 yılEvdeki eşi ile yaşam ortaklığı kurmuştur. Bu ortaklık onun için kutsaldır. Korur! Aldatma konusu görecelidir, mutsuzdur aldatır, kanına girilmiştir aldatır, karakteri gevşektir aldatır, ilk aşkı yıllar sonra ortaya çıkagelir aldatır, eşi ihtiyaçlarını karşılamıyordur yetersizdir aldatır, aldatırda aldatır. Sarhoşun fermanı okunmaz derler
30 Yorumla
+1 yılKurulu düzeni bozmak kolay degil hele birde çocuk varsa.. cok daha zor
30 Yorumla
+1 yılÖnce bu soruya farklı bir cevap vereyim erkek arkadaş seçimi yanlış bu bir ikincisi her yakışıklı gördüklerine aldanarak tez aşık olup onunla vakit geçirmek vb sebep yüzünden onlar bunu fırsat bilir ve eşlerini aldatır vede uyanıklık yapar çıkarlarına ters düştüğü için boşanmazlar
10 Yorumla
+1 yılÇünkü eşini sevoyordur, ama monotonluk sıkıcı gelirse adam idare etme sanatında ( aldatma) ustaysa hünerlerini sergileyebilir, değilse ağzına yuznune bulaştırır :) sonu hüsran. Oncekinde vicdan azabı sonrasında b
40 Yorumla
+1 yılÖylelerini anlamam madem seviyon niye aldatıyon. İnsanlar çok garip
50 Yorumla
+1 yılSadece arada sırada başka tatlar tadıp yuvaya geri dönmek isteyen evli erkekler oluyor. Olay bundan ibaret. Bide ortamlarda bu olayları anlatarak kendini özgüvenli gösterme çabası içerisine giren oluyor. Çözümü yok ona evet diyen kadın düşünsün
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Çünki eşimizdende dılardanda vaz geçemiyoruz olmuyır işte evdede mutluyum dışardada çifte mutluluk daha nr olsun insanlar evlendikten sonra da kendilerine özel alan bıtaksa birazdaha serbest olsa belki dahada iyi olur
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBunun sebebi egoistlik. Herşey kendine özel ve emrine amade olmalı. Eşi ve sevgilisinin yerine olsam aynı anda terkederim ve aldatılma davasına ortak girerim :)
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aldatan erkek karısı kenarda dursun düzeni bozulmasın ister. Nasıl olsa çocuklara bakan var. Evin düzeni de yerinde. Eh beyimize ne kaldı, eve para getirip kendi gönlünü eğlendirme
60 Yorumla
+1 yılEşlerini aldatmak hoslarına gıder hemde evde bekleyen bır kadın var dıye dusunur karılarını esek niyetine sayarlar yanı halbukısı bılmıyokı evdekı kadının da canı ıstıyodur kocası baska kadınlarla ılgılenıyo
40 Yorumla
+1 yılErkekler fiziksel, kadınlar duygusal aldatırlar. Birinin fiziğinden etkilenmek duygularından etkilenmekten daha kolaydır. Bu açıdan bakarsak erkeğin aldatmasi kısa bir hevesten ibarettir.
40 YorumlaÇünkü kendisini en iyi idare edenin, en iyi tanıyanın kim olduğunu bilir kendine göre aldatmayı çok doğal karşılar ve döner dolaşır kendini en iyi rahat hissettiği yere gelir ama bunun adı...
30 YorumlaBunu erkek açısından düşünürsek aldattığı kişiler kalıcı değil fakat eş kalıcıdır. Kadın açısından ise bunu yaparsa etraftan kendisine kötü gözle bakılma düşüncesi. Ortak yönler ise ortada çocuğun olması durumunda olur.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünku erkek aldattiği zaman aldattigi kadin onun icin bir qrospudur. ama karisi onun namusudur cocuklarinin anasidir. ama kadin aldattigi zaman bu tehlikedir. cunku burda kocasini güzel kardeşim gibi gorur. sevgilisini ise sirdasi dostu erkeği gibi gorur
40 YorumlaHayatını kolaylaştıran kadınlar
hayatını güzelleştiren kadını
aynı anda idare etmek varken
neden boşanmak istesin ki?20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. En büyük neden uyuşamama , evde bazı istekleri olmuyor olabilir ayrılmamada çoğunlukla çevre baskısı ya da çocuk tan dolayı olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı bir kadınla cinsel tatmin yaşamak psikolojik olarak farklı haz yaratabilir. Ve evdeki eşini de seviyor olabilir. Bilmiyorum 🤔
30 Yorumla
+1 yılErkek aklı başında değil malum yerdedir erkeklerin %70 i böyle neredeyse kurulu düzenden vazgeçmezler severler ama yinede başkalarına giderler.. Edep ya hu
50 YorumlaÇok garip bir his olmalı diye düşünüyorum sayfamda aşk ilişkisi ile ilgili anket var katılır mısın rica etsem çok önemli benim için çünkü
10 Yorumla
+1 yılYaşlılığı var bunun mantığı ile olsa gerek çaptan düşünce yalnız kalmamak için yani özetleyecek olursak bencilliğinden
20 YorumlaBunu yapan kendine göre haklı olduğu konular vardir fakat aslına bakarsak doğru birşey mi? Tabikide çok çok yanlış birşey ama günümüzde yapmıyorum diyen erkek yüzde 2 yi geçmez !!
10 Yorumla
+1 yılKarılarının kendine ait, kendi malı gibi gereksiz düşündükleri için.
40 Yorumla
+1 yılTamamen aptallıktan bunun başka bir açıklaması olamaz bence 🙅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Aldatmak kadar onursuz bir başka husus yok.
.30 Yorumla Bu sadece erkekler için mi yoksa hiç-bir ayrım yapmadan iki taraf içinde geçerli olan bir durum mu yoksa?
12 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri sormuş işte demek ki onu merak ediyo
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHazır hizmetçisi olduğu için ayrılmak istemez heleki çocuk varsa.
20 Yorumla
+1 yılşu an medcezir izliyorum sinirden kudurucam hem aldatiyo hem de ayrılmak istemiyo
20 Yorumla
+1 yılÇocuk var. Anne-baba statüsü büyüktür eş statüsünden.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü evli olduğu kadının başkasıyla olmasını düşünmeye katlanamazlar diye düşünüyorum.
30 Yorumla
+1 yılOlmayan vicdanın kalplerinde yankilanmasi. Kurulu bir düzen adı yuva. Günlük heyecana değişmek zor geliyordur. Kendine ezik ama etrafına aslan!!
50 YorumlaKaraktersizlik, başka bir anlamı olduğunu sanmıyorum :)
30 Yorumla
+1 yılBizde çocuğu bahane ediyorlar. Bende anlam veremiyorum yorumları merak ettim.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü diğerinin Bir gün durmayacağını bilir karısını da elinde tutmak ister
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEsini aldatan kadinda olsa esinden ayrilmak istemez.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiyetler seks olduğu için ve eşinden de artık o zevki alamadığı için
20 Yorumla Hem ayranım dökülmesin hem... Kafasında oldukları için. Enayi arıyorlar kendilerine.
50 YorumlaValla ben anlamıyorum ama çok saçma ya ayrıl ya da aldatma
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz oldukları için, evde de birisinin olmasını isterler
50 Yorumla
+1 yılBunun sebebi herkesin ihtiyacının bazen değişkenlik göstermesi. Bazen bir başka beden ihtiyaç duyması uada başka bir ruh arkadaşi aramasıdır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. hazır evdeki dursun ihtiyaçlarımı karşılasın yemeğimi yapsın diye
10 Yorumla
+1 yılEmpati yapamayacağım o yüzden bir fikrim yok. Bilen bana da söylesin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta bir düzen bozuluyor. Bide hırstan olabilir
10 Yorumla
+1 yılYedek her an gidebilir ama elindekini yedek dışında kaybetmek istemez sjss
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Karekter meselesi birde sexe olan düşkünlüğü ve farklı fantazi peşinde koşmaları
Kısacası aynı kadınla birlikte olmaktan sıkılıyorlat30 Yorumlaseks hayatında daha çok zevk almak ister... Ama bu kesinlikle yanlış bişey
30 Yorumlaben bunu yapmam ama yapanlar gideceğim evim olsun diye düşünüyor gizli yapıyorlar
10 Yorumla
+1 yılçünkü anlık macera ararlar..
kurulu düzenleri bozulmadan..30 Yorumlaikisinde de tatmin olup yuvasını düzenini bozmak istemediğindenden olabilir
10 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat