Sizce böyle bir durumda zorluğu en çok hangi taraf yaşar. Şöyle bir diyalog düşünün. --Kardeşim senin sevgilinin adı neydi? --Sevgilimin adı Uğur kardeşim. --Tüm gözler o an o çocuğun üstünde ve aniden muhabbeti kesmek isteyenler çoğalıyor.
İsme göre sevgili seçimi; Uğur isminde bir erkeğin sevgilisi olabilir mi?
Genelde erkek bebek isteyip kız bebek dünyada gelince bazen aileler dünyaya gelen kız çocuğa erkeğe has bir isim verebiliyorlar Ama en sık rastlanan isimler bana göre Derya ve Deniz isimleri Hem erkek hem kız ismi olarak kullanılıyor Bence aileler isim seçerken çocuğun gelecekte yaşayabilecek sıkıntılarını göz ardı etmemeli Bu sebebten isim değişikliği yapmak için gerekli yerlere başvurmak zorunda kalan cok kişi var bu hayatta
İsimlerin insan üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Sosyal medyanın, filmlerin, dizilerin oluşturduğu altı dolu olmayan, boş bir algı vardır. Merve dersin, akla fesatça düşünceler gelir. Bu algı ise Merve'yi öyle birisi yapmaz.
İsimleri ele alarak kişilik yorumu yapmak, algı sonucu bir kefeye koymak hiç doğru değil. Ki hayatım boyunca isme göre sevgili yapan birine denk gelmedim. O kadar sosyal hayatım olmasına rağmen.
Benim babam da dedemlerin ilk çocuğu ve kız evlat isterlerken erkek olmuş, onu da 5-6 yaşına kadar kız gibi giydirmişler. :D Sonra normal giydirmeye başlamışlar tabi.. Bunlar da büyüyünce tam tersi olmamışlar mı? Tabi doğruysa fotoğraf :D Bence sevgili isme göre seçilmez, sevgilinin ismi Uğur, Görkem vb. unisex isimler diye muhabbeti kesecek olanlar varsa hiç durmasın. :D
En İyi Cevaplar