İkiz alev (ruh ikizi)?

Bilen bilir ikiz alevi olan çok az insan var dünyada.

. (Aynı ruhu paylaşan iki beden. Tanıştığınız da aniden samimi olur ve bağlanırsınız. Birbirinizi yıllardır tanıyor gibisinizdir. Kopmak artık imkansızdır. Sürekli ayrılır barışırsınız ama ayrılık dehşet verici bir şekilde acı verir. Aşırı güçlü bir çekim vardır. Zorlarsanız onun hissettiği fiziksel acıyı hissedebilirsiniz. Ya da ruhsal.)

Ben kendi deneyimimi anlatayım. İkiz alevimi buldum.

Tamamen farklı şekilde yetiştirilmiş iki insandık. Görüş, fikir, gelenek, görenek her şey. Aynı okulda karşılamıştık. Tanışır tanışmaz karşı konulamaz bir bağ oldu aramızda. Ki böyle işlerle uğraşan biri değildim biri aşk dese böyle absürt şeylerden bahsetse afedersiniz ama kıçımla gülerdim. Bu öyle bir bağ ki... kopmak cidden imkansızın ötesinde. Tanışır tanışmaz flört etmeye başladık sonra sevgili olduk. 1. Haftamızda yıllardır evli olan çiftler gibiydik. Daha önce hiç bir yabancı bana bu kadar tanıdık gelmemişti. Ondan uzakken sürekli bedenim soğuk oluyordu garip bir şekilde. Kendimi onlayken tam hissediyordum. Onsuz ise yarım. Çok farkı insanlardık. Beni arayacağı zaman bunu hissediyordum. Başına kötü bir şey geldiği zamanda hissediyordum. Ona bakınca kendimi görüyordum fakat o halimi sevmiyordum. Yüzleşmek istemiyordum. Sürekli ayrılıyorduk. Fakat koparmıyorduk hep barışıyorduk. Ayrılık süreci inanılmaz acılı. Ölüm gibi. Hatta ölüm kurtuluş olur o derece siz düşünün. Çevremizdekiler bizim olmamızı istemiyordu. Aşırı zıtız. Ondan başka kimseyle olmak içimden gelmiyor. İstemiyorum. İsteyemiyorum. Birbirimize ne yaparsak yapalım kopamıyoruz. O bağ sürekli bizi karşı karşıya getiriyor.

Fakat şu an ayrıyız 3 aydır. İlk defa bu kadar uzun sürdü. Bu konuyla ilgilenen bilen biri varsa soruyorum ona ikiz alevimi nasıl geri getirebilirim. Başkalarına gitti fakat onlarla yapamayacağını biliyorum. Sevemeyeceğini de. Çok inatcı. Acı çektiğini hissediyorum. Fakat dönmüyor. Ne yapmam lazım?
İkiz alev (ruh ikizi)?