Gizli Üye(30-35)+1 yılben 30 eşim 21 yaşında ks'da tanıştım ve 4 ay önce evlendik. kocasının sorunu ! olduğundan 3 ay evli kalmışlar. bende boşanmıştım... resmi yoktu yorum yaptım birkaç defa sonra mesaj attım görüştük aynı şehirden olduğumuzu öğrendik buluşalım dedik resim atmadı telefon vermedi güzelmisin diyorum görürsün diyor buluşma saati belirledik ben gittim erkenden kafeye geç geldi bekledim yinede ben resim atmıştım direk geldi masaya samimi söylüyorum görünce aşık oldum boy 1.78 fit vücut yüzü çok güzel saçlar dalgalı 2 ay flört ettik nikahtan evlendik çok mutluyum olgun kız çok anlayışlı. eşya aldık beraber bilezik istemedi künye kolye aldım güzel bir yüzük dul olmasaydık bu kadar hızlı olmazdı mutlaka
22 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler ne güzel👏🏻👏🏻👏🏻
Cevap sahibi+1 yılevlenmeye kararlıysan samimiysen heryerden bulursun ama erkek öncü olmalı bu konuda. ben yalnızım ailem izmitte ben bursadayım eve geliyorum bomboş zina yapmadım ben. zararlı alışkanlığım yok bar pavyon bilmem mühendisim açık serbest biri değilim çok sıkılganım ara sıra cesaret geliyor işte
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. En son sanaldan biriyle buluşmak için plan yaptığımızda beni evine çağırmıştı ilk görüşme için bende hafiften heycan ve hafiften tedirginlikle yola koyulmuştum. Sonra gördüm ki bende olan ondada var. Tro çıktı 😔 neyseki ev 1. kattı balkondan atlarken sakatlanmadım
118 Yorumla
Soran+1 yılTro derken nasıl yani:))
Soran+1 yılEksik okumuşum 😂😂çok güldüm yaa
Soran+1 yılDeğişir valla😂😂😂
Soran+1 yılO kadar yani😂😂
Soran+1 yılYa bişey merak ettim foto filan atmadı mı gitmeden çnce
- +1 yıl
Kardeş g. o çok büyük bir travma atlatmışsın :D
- +1 yıl
Yok kardeşim yanlış anlaşılacak bişey yok ortada :D
- +1 yıl
Ne alaka kardeşim hdbxjddbhs ne sandın la beni, ılık mı 😄😄
Soran+1 yılAhhahaha
- +1 yıl
Sorun yok kardeşim 😀
Evet buluştum. Çok heyecanlı bir gündü ve biz birbirimizi hiç görmeden sevgili olmuştuk. Buluştuğumuz gün kafeye gidip oturduk sohbet ettik. şu an hala sevgili bir yıldan fazla oldu
14 Yorumla
Soran+1 yılOoo iyi cesaret
Soran+1 yılNeden görmediniz foto filan ya da watsapta görünütülü yapmadınız mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılElbette son zamanlardaki çoğu arkadaşlığım sanaldan tanışıp gerçekte buluşma. Resimler çok aldatıcı oluyor genelde hanımefendiler bu konuda profesyonel. Ben çok buluştum sanal ve gerçek alemde aşırı fark var kişilik görünüş vs. Genelde tekrar görüşme sağlamıyorum çünkü ya aptal ya da resimlerdeki gibi marjinalliğe sahip değil. Veya konuşması diksiyonu vs problem yaratabiliyor. Gayet normal bir durum detaylı öğrenmek istediğin varsa sorabilirsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılAnlyorşum seni haklısın yanıltabiliyor tabi
- +1 yıl
Şu'da var elbetteki sanaldan tanışıp yıllarca görüşmüş olduğum yakın arkadaşlara da sahip oldum.
Sanalda her çeşit insan vardır. - +1 yıl
Elbette dikkatli ve önyargılı olursan kimse sana yanlış yapamaz ama :)
+1 yılSanal bir mecrada çok sık eler çok dusunur oyle karar veririm. Sorunuza gelince evet cok güzel dostluklarım oldu benim. Saygı çerçevesinde duygusal mâna da pek tercihim olmasa da bir kez oldu kendisiyle daha iyi bir arkadaş olarak görüşmek daha saģlıklı olacagını düsündüģümden tercihim bu yönde oldu.
20 Yorumla
+1 yılHani böyle akşamdan aklında bir dilim çukalatalı kek var lan dolapta diye düşünüp de kapağı açtığında su içinde yüzen yoğurdu görür ve kek niyetine yersin ya işte öyle bir his :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Neyse yalnız değilmişim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhteşem soru, evet görüştüm :D Çok komik oluyor, özellikle geyik yaptığın biriyse kahkahalarla gülüyorsun. Son vedalaşırken sarılma konusunda yaşanan terettüd filan hahaha
110 Yorumla
Soran+1 yılHahaha iyiymiş
Cevap sahibi+1 yılaynen kadınla hep böbrek muhabbeti yapmıştık, buluşma noktası mezarlık + böbrek hastanesi ve e 5 benzeri bir noktaydı :D
Soran+1 yılHadi ya 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılDaha da rezilliği söylerimde salla :D tam saçmalık ya.
Soran+1 yılHahaha merak ettim😂
Cevap sahibi+1 yılÇok detay varda burdan yazmak istemiyorum :) bu arada sen neden sordun? senin durumun nedir. sen anlat istersen birazda :)
Soran+1 yılBenimkisi sadece merak hiç görüşmedim görüşmeyi de düşünmedim
Cevap sahibi+1 yılanladım :) aklına gelmiş olması ilginç.
Soran+1 yılEvet görüşmek istiyorlar ordan aklıma geldi
Cevap sahibi+1 yılOnu kastetmemiştim ama eyvallah :)
+1 yılSanalda tanışıp da görüştüm çok insan oldu yaşadığım şehirden ama sanalda görüşüp de ocaeli'de okurken Onun için İzmir'e gittiğim bir insan olmuştu dünyalar tatlısı bir insan gerçekten yani dünyalar tatlısı bir insandı
10 Yorumla
+1 yılGörüştük. bir yerlere gittik, bişeyler yedik, lunaparka gittik, kampa gittik 3 gün kaldık. Güzeldi. Karşılıklı güven, uyum olduktan sonra arkadaş olunabiliyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı. Evet hepsiyle görüştüm çok tuhaf ama alışınca herşey normal haline geliyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılHepsiyle😮
+1 yılMalesef ki evet ve davranış olsun, görünüş olsun sanalda verdiği izlenimi zerre kadar karşılamıyordu.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Lol oynadığım zamanlarda bir arkadaşla görüştüm. Bilecige gitmiştim yanına. İyi çocuk. Ailesine kadar tanırım.
10 YorumlaTelefonla görüştük yazıştık ama buluşmadık İstanbul'da genelde denk gelmiyor. Hep şehir dışı denk geliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı güven veren insanlar buluşur görüşür sonrası kendiliğinden gelir ya devam eder ya da hemen biter şans 🤔
11 Yorumla- +1 yıl
Ben yaşadım biliyorum 🙃
Son yıllarda yaşadığım tüm ilişkiler internet üzerindendi. Kolay bir mevzu, reelde aramak yerine.
10 Yorumla
+1 yıl1,2 defa oldu sanırım ama öyle abartilacak bir durum degil. Normal herkes gibi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. İlişkilerimin çoğunu sosyal medyadan kurdum. Bilmediğim beş tane çocuğum çıksa ağzım açık kalmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. görüştüm 2 sene birliktelik yaşadım sonra olmadı ciddiye dönemedik.
10 Yorumla
+1 yılyine sanal bişeyler yaşadım ama reelde bişey olmadı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet görüştüm. Güzel gecti genelde. Dışarıda buluşup, yemek yiyip, bir şeyler içip sohbet ettiğimde oldu. Başka bir şey içinde buluştuğum oldu.
10 Yorumla Evet görüştüm ve hiç tanıdığım anlattığı gibi olmadığını anladım pişman oldum..
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ne anlatmıştı ki
+1 yıl1.5 yıl sonra görüştük. Sevgiliydik zaten. Otelde kaldık ben onun şehrine gitmiştim. Annesine depoda sayım var geç çıkarım arkadaşımda kalıyım diye izin aldı. Sonrası.. 12 saatlik serüven
10 YorumlaEvet birkaç kişi ile görüştüm. Güvenince sorun olmuyor kaldığı yerden devam ediyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. sevgili olarak değil ama normal arkdaşlarım oldu iyi insanlardı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Evet görüştüm. ilk dakikalarda heyecan verici. sonra sıradan bir buluşma
10 YorumlaEvet sen de 3 kişiyle görüştüm üçü de yakama olaydı hücrede bir gün çarptım çok tatlıydı çok güzeldi farklıydı
10 Yorumla
+1 yılDenize girer gibi ilk önce su soğuk sonra ısınıyor ya hani..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sadece sohbet ettiğim görüştüğümde oldu beraber olduğumda
10 Yorumla
+1 yılBir erkek size be yapar başta onu bilmelisin en fazla sahip olur bu da size bağlı ama olur ya ciddiyse neden olmasın ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsımdı burda dugularımızı deşifre etmeyelim güzel hos bir duygu dıyelim burda uzun sure sohbet edıp gorusunce sankı onceden tanıyomussun gıbı olabılıyor
00 Yorumla evet görüştüm bu sitedendi hemde ama evli çıktı bir daha görüşmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet bir kaç kez buluştum, güven sağladık ve cesur olduk
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet güzel bir duygu cok görustum uc gun sonra biriyle daha görüscem
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen görüştünmü hıccc
Cok firsatim oldu ama hic bulusmadim
21 Yorumla- +1 yıl
Neden
+1 yılEvet sevgilim bile oldu sjdjd
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bir cok kez gorustum
10 Yorumla Evet şu an sevgilim hatta
125 Yorumla- +1 yıl
Nerden tanıştınız
- +1 yıl
Bu konuda bana biraz yardımcı olur musunuz yani
- +1 yıl
Yani nasıl takiplrştiniz tanıdık biri miydi nasıl denk geldiniz nasıl yakınlaştınız
- +1 yıl
Ben birine mesaj atmaya çekinirim ya hadi diyelim attım kim bilir o kıza kaç kişi yazıyordur neden bana dönsün ki
- +1 yıl
Tamam da bir kızın ilgisini nasıl çekmeyi başarabilirim
- +1 yıl
Bende artık birini bulabilsem ya çok istiyorum 😔
- +1 yıl
25 , ya çıkmıyor karşıma biri bilmiyorum ki kısmetsizim galiba çevremde çok kız yok zaten de ama yeni bir kızla tanışmak için de hiçbir ne fırsatım oluyor ne de öyle biri çıkıyor sosyal medyadan olsun realden olsun karşılaşmıyorum
- +1 yıl
Ya kızların bu konuda sıkıntısı yok ki belki de bir kıza günde onlarca erkek yazıyordur
- +1 yıl
Yok ya merhemleri olsa kendi yaralarına süreler
- +1 yıl
Yok mu senin çevrende tanıştırabileceğin kız arkadaşların sevgilisi falan olmayan
- +1 yıl
Öcü müyüm ben ya daha kimseyi yemedim 😒
- +1 yıl
Ona bakarsan ruhum benim de hasta iyileştirebilecek bir hemşire arıyorum 😂
Görüştüm. Hayal kırıklığıydı.
210 Yorumla- +1 yıl
Nesi hayal kirikligiydi
- +1 yıl
Çok erken olmuş
Hayır görüşmedim. Görüşmem de
10 Yorumla
+1 yılHiç olmadı ama utanırdım:D
11 Yorumla- +1 yıl
Neyden
+1 yılevet çok kez görüştüm ilşkiye girdm bozdum vs vs
16 Yorumla
Soran+1 yılO iş bende diyorsun😂😂😂
- +1 yıl
eh işte denk gelince oluyor birşeyler
Soran+1 yılYok nikide görünce yorum yazmadan edemedim 😂😂
- +1 yıl
eh işte tariflere uyuyor , ilgi çekici lazim olan gelio soruyo bişiler
Soran+1 yılCidden jinekolog musunuz anlamdım🧐
- +1 yıl
diyorlar
+1 yılEvet, muhabbet sohbet
10 Yorumla
+1 yılHayır hiç görüşmedim..
10 Yorumla
+1 yılhayur ama neden olmasnn
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. görüştüm hemde bir çok kere
10 Yorumla
+1 yılEvet görüştüm çokta güzel geçti
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
Sanalda olan sanalda kalır10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. görüştüm kezbanin tekiydi
10 YorumlaHayır. O mertebeye erişemedim henüz :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 kızla cıktım hepside netten buldum
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi sen bu işi çözmüşsün:)
+1 yılNasip herşey bizede denkkekmiyor nasip olmuyor ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. sanalına bile olsa olur
10 Yorumla
+1 yılGörüştüm zevk yaşadım
10 Yorumla
+1 yılBazen güzel oluyor bazende hüsran
10 YorumlaSanaldan tanıyıp reelde görüşmek isterim
10 YorumlaEvet görüştüm. Buradan birisiyle hemde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
10 Yorumla
+1 yılGece konakladım bile :P
10 Yorumla
+1 yılEvet görüştüm
10 Yorumla
+1 yılDirek konuya odaklandı biz
10 Yorumla
+1 yılHiç yaşamadım
10 YorumlaBu siteden tanışıp görüştüm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Görüşmedim.
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat