Sevgilim beni rezil etti lütfen bakın?

Arkadaşlar birlikte bir kafeye gittik yanımda sadece 60 tl vardı allah belamı versin benim fazla param yoktu dışarı çıkmayacaktım bu yüzden sonra çıktım ısrar edince sadece su aldım kafede o da 3 çay 1 kola 1 pizza 1 dilim pasta aldı ben hiç yemedim oturdum sadece konuştum sonra lavaboya gideceğini söyledi. Normalde o lavaboya gider ben hesabı öderim bu hep böyledir ben de lavaboya gideceğimi söyledim ilk sen gir ben sonra gireyim dedi aynı anda girelim dedim biraz geç çıktım hesap ödememek için lavabodan çıkmış kapıda beni bekliyordu insan bir hesabı öder ya her neyse dedim ki regl olmuşum marketten ped alıcam iki dk oturur musun tamam bir çay söyleyeyim dedi oturdu geldiğimde çayı bitmişti bana dedi ki arabadan cüzdanjmı getirsene hesabı ödeyeyim ben de acelen mi var oturalım dedim. Yakan söyledi cüzdan cebindeydi.. her neyse az daha oturduk kalktık hesap ödemeye ben Yanımda çok para yok dedim cebinden kart çıkardı ödedi sonra arabada dedi ki ne saçmalıyosın ya aramızda paranın lafı mı olur al ihtiyacın varsa karttan harca böyle saçma sapan konuştu kendimi çok kötü hissettim hissediyorum da
Sevgilim beni rezil etti lütfen bakın?