Nişanlımın kız kardeşi beni çok yoruyor?

Arkadaşlar merhaba ben 27 yaşındayım 6 yıllık sevgilimle nişanlandım 5 ay önce nişanlım 30 yaşında ve 24 yaşında üniversite okuyan bir kız kardeşi var ama beni çok fazla yıpratıyor çok fazla yoruyor. Arkadaşlar ben 4 sene boyunca uzak mesafeli bir ilişki yaşadım nişanlımla çünkü Amerika’da üniversite eğitimi aldım sonra tekrardan Türkiye’ye döndüm her neyse kız kardeşi bana Amerika’da okumak çok da iyi değil kazandığın okul iyi değildir gibisinden şeyler söyledi ağzımı açmadım sustum. Sevgilimin 1 abisi 3 kardeşi var abisi evli olduğu için nişanlım eve bakıyor babaları sürekli annelerini aldatıyor mecbur nişanlım bakıyor ayda 4 bin tl para kazanıyor çok fazla yoruluyor işte bende nişanlımı yormamak için gel gezelim gel bana şurda yemek yedir demiyorum gerek yok hayatım ben sana kendi evimde yemek hazırlarım ya da ne bileyim evlenince yeriz beraber aynı evde falan diyorum sırf cebinden para gitmesin diye nişanlım çok yoruluyor dediğim gibi ailesinde borcu var kardeşlerini falan okutuyor bunun için de nişanlıma ben düğün istemiyorum sade bir nikah yeterlidir diyorum kız kardeşi hemen burun kıvırıyor mesela nişanlım ısrar ediyor gel yemek yiyelim dışarıda diyorum nişanlım döneri çok sever bende kırmıyorum tama yiyelim diyorum kız kardeşi de dalga geçerek döner yemeye gittiler diyor. Bana diyor ki senin evliliğin çok kötü geçecek diyor yok olmayacak dediğim zamanda ben daha iyi bilirim diyor. Annesi de sürekli kızını övüyor benim kızımı bir sürü erkek istiyor falan diyor. Nişanlıma söyledim böyle böyle diyor boşver saçmalıyor falan diyor. Nişanlım bana hediye olarak saat falan alıyor hemen kız kardeşi laf ediyor vay hediye alınmış diyor hayır yanş güle güle kullanmak demek çok mu zor? Kız kardeşi her yerden engelledi beni çok yoruldum ondan bide üni öğrencisi çok cahil kalmış ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım?
Nişanlımın kız kardeşi beni çok yoruyor?