Kocami komşumuzun oğlu ile Aldattım kandırdı beni şimdi de ayrılmak istiyor bunu kendime yediremiyorum ve eşime anlatıp boşanmaya karar verdim sonra da beni kandıran adamdan İntikam Almaya karar verdim yakıcı asit alıp onun yüzüne ve penisine dökmeyi düşünüyorum Hiç aklımdan çıkmıyor bunu yapmaya karar verdim benden sonrası Tufan Madem benim hayatım mahvolacak Onlarınki de mahvolsun sizce doğru mu yapıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
...
Kocami komşumuzun oğlu ile Aldattım kandırdı beni şimdi de terk ediyor eşim anlatmaya karar verdim sizce doğru mu yapıyorum?
Öncelikle eşine yazık, bu durumu kendisine anlatarak boşanmak istediğini söyle. Komşunun oğlunu seviyorsan, onun peşinden git. Evli kaldığın müddetçe onunla bir geleceğin olamaz. Kocanı kurtar bu durumdan, sen de onun peşinden git. Aldatılmak, ağır bir şeydir.
Kurgu konusunda daha cok calismalisin cekirge. Mesela jartiyer topuklu hikayeye dahil olmsli ya da komsunuz 3 afrikali uzun yaprakli ogrenciler olsun. 3 unude yerken kocan sizi bassin.
Komşumuzun oğluna Kandım beni sevdiğini söyledi etkilendim bir süre sonra Ayrılmak istediğini ima etti Ben de benden ayrılırsan seni öldürürüm dedim kocam ihanet etmek çok ağır geldi artık dönülmez yoldayım
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocami komşumuzun oğlu ile Aldattım kandırdı beni şimdi de terk ediyor eşim anlatmaya karar verdim sizce doğru mu yapıyorum?
En İyi Cevaplar