Sevgilimle 4 yıldır beraberiz.. İlişkiye başladıktan 6 ay sonra aileler arası sözlenmiştik ancak maddi sıkıntılar aramızda ufak tefek tartışmalar yaratıyodu.. onun kıskançlıkları anlayışsızlığı da cabası bir yere giderken ''nerdesin, kimlesin'' v.s beni sorguya çeker bana o günü zehir ederdi, artık beni bunalıma sokar hala gelmişti sözlendikten 1 yıl sonra ''devam ettiremeyeceğim'' diyerek sözü attım onun ayrılmak istememesine rağmen... Aradan 2-3 geçtikten sonra bende bir pişmanlık başlamıştı onu ne kadar çok sevdiğimi anlamıştım... Sevgi olduktan sonra herşeyin üstesinden geliriz diye düşünerek onu aradım... Ona ''seni çok seviyorum'' dedim O da ''bende seni çok seviyorum'' dedi ve barıştık, onun ailesi barıştığımızı biliyordu ve tekrar beraberliğimizi onaylıyorlardı fakat benim ailem bir müddet bilmedi, sonrasından öğrendiler ancak istemiyorlardı sonrasında onlarıda ikna ettim.. Şimdi evlenebilmek için maddi olanaklarımızı düzeltmeye çalışıyoruz..
Sevgilim olumlu yönde öylesine değişti ki, eski kıskançlıklarından, bencilliklerinden ve her şeyi ben bilirim düşüncesinden vazgeçti şimdi ise çok anlayışlı biri haline geldi.. Aslında bu durum beni inanılmaz mutlu ediyor.. Ona ''eskiden beni aşırı derecede kıskanır bunalıma sokardin şimdi niye değiştin'' diye sorduğumda bana ''o zamanda her gün kavga ediyorduk, tatsızlık olmasını istemiyorum artık'' diyor... Bazen kendi kendime kuruntu yapıyorum ''ben hiç bir zaman değişemem neysem oyum'' diyen bir erkek birden bire nasıl değişir bir anlam veremiyorum...
Sizce geçmişten ders almış ve olgulaşmış bir erkek haline gelmiş olabilir mi ?
Sevgilim olumlu yönde öylesine değişti ki, eski kıskançlıklarından, bencilliklerinden ve her şeyi ben bilirim düşüncesinden vazgeçti şimdi ise çok anlayışlı biri haline geldi.. Aslında bu durum beni inanılmaz mutlu ediyor.. Ona ''eskiden beni aşırı derecede kıskanır bunalıma sokardin şimdi niye değiştin'' diye sorduğumda bana ''o zamanda her gün kavga ediyorduk, tatsızlık olmasını istemiyorum artık'' diyor... Bazen kendi kendime kuruntu yapıyorum ''ben hiç bir zaman değişemem neysem oyum'' diyen bir erkek birden bire nasıl değişir bir anlam veremiyorum...
Sizce geçmişten ders almış ve olgulaşmış bir erkek haline gelmiş olabilir mi ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer