Size köpek muamelesi mi yapılması lazım? Neden sevgisini gösteren kızdan soğuyosunuz?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler diye genellenecek bir konu değil bence yani çoğunluk öyle tabii ama şahsen öyle olmadığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Zor insanlar beni yorar yani isterim ki her konuda açık, şeffaf ve dürüst olsun karşımdaki bana. İkimizin de ilgisi varsa yani aynı duyguları besliyorsak belli edelim isterim.
Bir başka deyişle, böyle kızlar oldukça ve hayatı adama zorlaşırmadıkça, anlayışlı, sevgi saygı çerçevesinde karşısındaki kıymet bilen bir erkeğe yaklaşınca her şey çok güzel olur. Öyle olmayan erkekler o kızdan soğumaz aksine kızın cesaretine hayran kalır.
Ancak elbette size de hak vermiyor değilim. Bizim toplumumuzda bu durum basitlik olarak algılanıyor. Entrikanın yoğun olması kafalarda isteniyor genelde. Ancak dediğim gibi her erkek böyle değil. Bundan emin olabilirsiniz.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Vakitsiz zaman hak etmeyecek kişiye hak etmediği değer yanlış kişi yanlış duygular hormon olarak etkileme yüzü güzel 1 yılda doyulurda gönlü güzele 1 ömür doyulmaz kızlar ilişkilerde çok şey bekliyor erkekler tek şey bekliyor iki tarafda bunu biliyor ama sırf tatmin etmek için ilişki yapıyor çok sıkıntı var çok suçu tek tarafa atmak kolay ayağım taşdan kaysa taş mı suçludur ben mi elbette taşı oraya koyanda taşdada bir nebze suç olabilir ama burası cennet değil olması gerekir hayatta bazı şeyleri acıları bir çok şeyi tecrübe etmek gerekir bu sebeble kişi en çok suçludur insan yaşadıklarından ders çıkarmalı kendini kandırmamalı dürüst olmalı ilk önce
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan ulaşamadığı her şeyin delisi, ulaştığı her şeyin nankörüdür. Erkekler her ne kadar doğal kadın seviyorum dese de uzmanların da söylediği bir gerçek var ki erkekler doğal kadın sevmez, strateji sever.
Ne çantada keklik gibi gözükeceksin, ne de çok uzaktaymış gibi davranacaksın. Her zaman bir kaybetme korkusu yaşatacaksın.30 Yorumla
+1 yılErkekler kovalamayı sever. Kız zaten elinde olunca. Esprisi kalmıyor. Zaten elinde olmuş oluyor. Bizde hata var. Dünyamız haline getiriyoruz.
37 Yorumla- +1 yıl
O hissi bilmiyorsan. Sende yorum yapma. Ben yaşadım. Sanki yıllardır tanıyormuşsun seviyormuşsun gibi geliyor. Ve öyle davranıyorsun ister istemez. Seviyorsa Dünyası yapıyorsa kovalamazsınız bırakmak istersiniz. Bende öyleyim şahsen.
- +1 yıl
İster istemez diye birşey yok. Herkesin iradesi aklı var. Ona göre kimin ne olduğunu çözüp ona göre davranmalısın. Zaten seviyorsa dünyası yapmışsa daha kovalamanın anlamı yoktur. Artık kovalamadan çok karşılıklı sevgiye dönüşmeli. Senin adına üzgünüm. İnşallah ders alırsın bazı yaşanmşlıkşardan.
- +1 yıl
Tartışmıyorum sadece fikir alışverişi yapıyordum.
Kırdıysam özür dilerim #Aquariouss - +1 yıl
Tanımadığım bir insana kırılamam zaten. Yanlış yaptığım birşey olduğunu düşünmüyorum. Ha sana yanlış gelebilir bilemiyicem.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Sevdiğim kişinin ilgisinden soğumam
14 YorumlaKendi hayat kıstaslarınız ile genelleme yapma derim.. İlişkinin miyadında ne varsa o kadar eder vardır.
Sen iz bırakıyorsan illa ki ilgini belirgin bir ifadesi olur.
.. ama basit düzeyde bir ilgi veya benmerkezci bir yaklaşım ile sağlıklı bir olgu elde edemezsin.
Ne istediğini bilen insanları hayatına al..
Fazla sevgi de borç yükler, kaçırır insanı. kıps.12 YorumlaAynısını bende kadınlara sormak istiyorum size fazla ilgi gösterip sevince neden ayrılmak istiyorsunuz bence sizde aynı huya sahipsiniz bunun cinsiyeti yok fazla değer gören yol veriyor kimseye haddinden fazla değer vermemek lazım.
10 Yorumla
+1 yılBunu Kadınlara sormak gerekmiyor mu? ego tatmini konusunda uzman olan sizsiniz. ama bu cinsiyetle alakalı değil. Karkaktersiz olan herkes böyle davranır
12 Yorumla- +1 yıl
Anladım demek istediğini, Benim fikrimce Kız naz yaptığı için Erkek imkansız olarak görüyor ama sonra Kız yüz verdiği için de diyor ki ya bu yüz verdiyse kesin birdaha vaz geçmez nasıl olsa artık bende diyor İşin erkek kısmı böyle. Neden bilmiyorum herkes ilk adımı erkek atar diyor. ama nerede kız görsem hep erkek peşinde koşuyor. Bunun cevabı, İnsan elde edene kadar köpeği olur elde edince nankörü olur. bu böyledir genelde egolu insanlar da görülür bu. Yoksa Seven insan her zaman ilgi gösterir daima sever.
+1 yılKafalarında oturttukları profilin gerçekte bulduklarıyla örtüşmediğini görüyorlar bence
20 YorumlaMaalesef nanköre denk gelmişsin. Demek ki köpek muamelesi görmek istiyormuş. Senin adına üzüldüm. Sıkma canını boşver
22 Yorumla
+1 yılNe alaka kardeşim sende vur demişiz öldürmüşsün bir tane dengesiz için ne diye hepimize köpek çekiyorsun?
12 Yorumla- +1 yıl
ya olur mu geneli, senin gördüklerin dengesiz fino köpekleri sen onlara takılıp hepimizi ipe asma var böyleleri ama öyle bana köpek çekecek bir kadın bende ona köpek olacağım öyle mi? yok öyle bir dünya, değer veren verdiği kadar değer görür olay bu
+1 yılMerhaba,
Bir erkek her erkek değildir. Genel olarak öyle görünüyor malesef. Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde. Menfaatçi ve çıkarcı olduğu içindir...10 YorumlaTam anlamıyla köpek gibi davranmak lazım bazılarına
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Hemen her erkeği o gördüğün hayvanın sınıfına sokma lütfen.. Bana ilgi gösteren bir hanımefendinin yeri gelir kölesi bile olurum.. İlgiyi beğenmeyen erkek gibi dobra dobra kırmadan incitmeden sebepleri ile söyler.
12 Yorumla- +1 yıl
Abi gerçekden 74 yaşındamısın? Öyleyse bu kadar teknolojiye adapte olmana hayran kaldım. Senin yaşındaki dedem 3310 muadili telefonuyla gelen aramayı bile zarzor cevaplıyor.
Günümüz dunyasinda her şeyin tuketim seviyesinin hat safhada oldugu, herseyin elde edilinceye kadar degerli kaldigi , bir sonraki oluncaya kadar en iyisi bu bilinci aşılandıgi müddetçe bu devran boyle sürer ve gider
10 YorumlaŞuana dek hiç karşılaşmadım böyle bir durumla. İlgini dozunda göster, ara ara aç bırak kendine boğulmasın.
40 Yorumla
+1 yılKimi duygularından emin degildir. Arafta yaşıyordur hayatı, aşkı ne yana koyacagını bilmedigi gibi ne yaşadigini da bilmiyordur. Hal böyle olunca siyan eder ne var ne yoksa...
20 YorumlaAynen neden acaba bunu bende merak ediyorum ayrıca bu soruyu sorduğun için teşekür ederim.
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşıma sevgimi gösterdim, benden sıkıldı 1,5 yıllık ilişkiyi bitirdi. Keşke köpek muamelesi yapsaydım en azından hak etmiş olurdum
10 Yorumla
+1 yılHuyum batsın cidden var bende bu sevgilimden soğurum diye de çok korkmuştum başta zorla uğraşmayı seviyorum djdjss
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılEger boyle biri var ise direk bir daha gorme. Heyecan pesinde kosmayi seven karakterler her iki cins icindede mevcut.
10 Yorumla
+1 yılBazen erkekler ulaşılmasi zor kızlardan hoşlanmaya başlıyor muhabbeti kurunca o his kaybolunca ulasmış sayılınca soguyor bende yaşadım.
10 Yorumlakaçan kovalanır demekki asil ilgi size değil hayır demenizeydi elde esilmesi gereken şey o “Hayır”dı ve elde edildi. bu herkeste olmaz gerçekte ilginin kendisi olan kızlarda vardır zaten başarının sonu evliliktir.
10 YorumlaÖylesi erkekdir sadece adam olamamıştır adam olsa soğumaz,
20 Yorumlailgi gösterdiği mi? ilgi gördüğü mü? Bence senin erkeğin bu anlatım bozukluğun yüzünden senden soğumuş olabilir (sert yorum yapmak huyum değildir ancak bu soru da erkeklere karşı ağır tahrik var)
01 YorumlaÇünkü beyin ilgiye duyarsızlığı kabul etmişkenBirden ilgi biraz geri yiter Kafada trafik oluşur ve soğurAcaba neden?
10 Yorumla
+1 yılBu sadece erkek için değil kadın için de geçerli az sevgi gösterince hemen burnu kalkıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlgiye ilgi ilgisizliğe ise hiç umrumda olmaz takmam yani
10 Yorumla Böyle bir gerçeklik var doğrudur bende çözemedim bunu
10 YorumlaVallahi hayatımda birkez yaşadım onu da karşı taraf yaptı ilgisiz oldu.
Diyeceğim o ki, sevin sevilin ama platonik.. ASLA aşık olmayın10 Yorumla
+1 yılSize derken genelleme yapman doğru mu sence. Soğuması gayet normal. Soruya insani giriş yapıp sonra sıçan birisi olarak seninle olması bile aşırı sabırlı olduğunu gösterir. Sıçan hnm.
07 Yorumla- +1 yıl
Geçmişi köpekler karıştırır demiş üstad. Ben şimdiye bakıyorum da bayağa sıçan hanımı oynuyorsun.
- +1 yıl
Bir daha okursan bı önceki yorumunu ne demek istediğimi anlarsın. Okuduğunu anlamayan biriyle olan erkeği bence kaçırma çok şanslısın bu arada.
- +1 yıl
Yazı yazmayı da bilmiyor garibim. Neyse kendine iyi bak görüşmek üzere 🤣🤣
İlgisinden soğumayız fazla sıkmanızdan fazla kısıtlamanızdan soğururz aşırı kıskançlıktan falan yoksa kim ilgi istemez ki :)
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim olsa öyle baş tacı eder göz yaşı dünyayı veririm mutlu olsun yeri gelir ayakları yıkarım sevgi saygı önemli
00 YorumlaIlgiden sogumuyorsun cok ilgi beklemesinden soguyorsun
10 Yorumla
+1 yılKimisi zor olsun ve hep terslesin ister psikolojileri bozukdur ondan 😂
30 Yorumla
+1 yılkolay insanları kimse sevmez..
ister ki uğraşsın emek versin..
kadın içinde erkek içinde..10 Yorumla
+1 yılElde etmişlik sendromu değil de ne çok karaktersizsiniz beyler
10 Yorumla
+1 yılO kişi inan bana cahildir ergen düşünceye sahiptir. akli başında bir insan ilgi sever kaçmaz
20 YorumlaNeden bütün erkekleri hedef gösterdiniz anlamadım herkes aynı kefede yolculuk etmiyor sonuçta
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yanlis birini secmissin.
22 Yorumlane alakası var... aksine aşırı ilgisizlik de bıktırır... atasözü fazla naz aşık usandırır...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kim korkmuş hele getirin bir bakalım sevgisini gösteren kızı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bu kadar yüzeysel bilgi ile ne söyleyebiliriz ki?
.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir görsem sanirim brakmam ;)
Lakin olmadimi olmuyor biz ölsekte degismiyor.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan bir şeyi elde edince kıymetini bilemediği için öyle oluyor herkes te değil tabi
00 Yorumla
+1 yılDoyumsuzluk. Görev tamamlandıktan sonra içgüdüsel olarak yenisine geçmek :D
00 Yorumla
+1 yılKaçan kovalanır. O kaçıyor sen kovalıyorsun. Böyle devam sert çoxuk
00 YorumlaVarsa öyle erkek göster ben onun ağzına tuvalet terliğiyle vurayım 😃
00 YorumlaSende eşeğe kravat takarsan oda kendini köpek sanar
10 Yorumlakadınlar neden hep ilgisizler anladıktam snra buna kafa yorarım
10 YorumlaDengesizler ne istediklerini hissetlerini bilmiyor çoğu
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum nesil dengesiz dolu
+1 yılBelkide gözünde çok büyütmüştür seni ilgi görünce de beklediğini bulamamış ve uzaklaşmıştır
10 YorumlaSevgi gostericez diye garipgurip hareketler yapiyosunuz da ondan.
00 Yorumla
+1 yılGelde ecdadına sövme تيهيحيحقتق هيهيتيويايتي خققخقنيننق
Kısaltarak yazdım kudur 😂00 Yorumlaİlgi görünce değil de, daha çok elde ettiğini hissedince soğur.
00 Yorumla
+1 yılİmkânsiz gözüyle bakıyoruz ve alışmadan uzaklaştırıyoruz sanırım bir çeşit kendini koruma mekanizması...
11 Yorumla- +1 yıl
Eig istiyorum küserim yoksa 😅
+1 yılKadınlar da aynı, büyük bir tiyatro sahnesinde oynuyoruz hepimiz.
14 Yorumlaİstediğini elde etmiştir istediği gibi olmamıştır ondan
00 YorumlaEve kovalamak hosumuza gidiyor. 😂
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılTam aksi durumda sizin için geçerli ilgi oldugu zaman sizde kaçıyorsunuz
00 Yorumla Sogumam asık olurum bana ilgi goster sana asık olayım
00 Yorumla
+1 yılSize demen yanliş yanliş adam secmişsin kòpek demek ne oluyor?
10 YorumlaAynı durum kadınlar dada var sadece erkekler değil ki
00 Yorumla
+1 yılçünkü kaçan kovalanır
kaçan kaçmayı bırakırsa gizem kaybolur elde edilmiş olur00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih