Başka biriyle çıkıyorum ama aklımda başka biri var ne yapmalıyım?

bir yıl önce hayatımın aşkının kim olduğunu karar verdim. dünyanın en güzel zamanlarını geçiriyordum üzüntünün ne olduğunu o zamanlar bilmiyordum ve yarını asla düşünmüyordum tamamen bugüne odaklıydım. tabii ben böyle hissediyorken o kişide farklı değildi bana karşı çok ilgiliydi sınıftaki kimseyle benim kadar konuşmuyordu bana bazen sarılıyordu bazen beraber uyuyorduk tek konuştuğu kız bendim. yani ben olduğumu sanıyordum. doğum günümde o çocuğun sevgilisinin olduğunu öğrendim ve dünyam başıma yıkıldı ve ondan sonra çocuk nedense bana soğuk yapmaya başladı bana kötü sözler söylüyordu kalbimi her geçen gün kırıyordu. yazın bana beni umursamadığını hayatından çıkardığını yazan küçük bir mesaj attı yani direkt atmadı ama imada bulundu. bu mesajından sonra onu sileceğime dair kendime söz verdim. ve bunu başardığımı düşünüyordum. şu an bir erkek arkadaşım var ve erkek arkadaşım en yakın arkadaşımdı ve o çocuğun ilk sevgilisi benim ve gerçekten onun bana olan sevgisini hissediyorum o çocuğun hissettirmediğini sevgilim çok fazlasını hissettiriyordu ve bende onu seviyorum gerçekten onun beni öpmesi rahatlatıyor ve onu gerçekten kıskanıyorum sevdiğimden kıskanıyorum yani onun için her şeyi yaparım ama o çocuk aklımdan çıkmıyor her gece modum düşük yatıyorum okula giderken modum düşüyor ama sevgilim sorduğunda ailemle tartıştım diyorum ona yalan söylemek istemiyorum vicdanım sızlıyor ama gerçekten canım yanıyor kalbim çok kırık ben bu acılara alışmak istemiyorum kendimi bunlar için küçük hissediyorum ama hayat bana bunları gösteriyor ve ben bunları değiştiremiyorum siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım sizce erkek arkadaşımdan asla ayrılmam evleneceğim kişinin o olacağını düşünüyorum ama o çocuk aklımdan çıkmıyor arada sırada konuşuyoruz ama çok az bazen hiç konuşmuyoruz bile aynı ortama girsek bile ama dayanamıyorum bari arkadaş kalsak diyorum ama olmuyor. düşüncelerinizi yazın kırıcı olmayın çünkü yeterince kırıldım
Başka biriyle çıkıyorum ama aklımda başka biri var ne yapmalıyım?