Aşk için tabularımız olmalı mı, bize uygun olduğundan emin olana kadar duygularımıza sahip mi çıkmalıyız yoksa aşkın bizi yakaladığı yerde teslim mi olmalıyız?

Aşk üzerine tonlarca aforizmalar var fakat bildiğim bir gerçek varsa da aşkın gerçek bir doyum sağlamadığı çünkü çok uç noktalarda oluşan bir his... Aşık olan kişi kendini bulutların üzerinde hissetmesi de zaten ayakların yere sağlam basmadığını ifade ediyor ki ayağı yere sağlam basmayan insan da tepetaklak olmaya en müsait insandır...
Aşkın vuku bulduğu kalpler bir anlık duygu üstü bir oluşum yaşar her ne kadar huzur versene anı anını tutmaz dengesizdir aşk... Bir gün içinde kelebekler kanat çırparken diğer gün ağlarken içine göz yaşı aktırken bulursun kendini... Bazıları için aşkın kendini özeldir ve acısıyla tatlısıyla aşka kucak açar bazıları ise aşkın saçmalığından olabildiğince uzak durur. Aşk nasıl yaşanmalı peki dediğimizde bana göre aşktan artık kaçış yoksa koşulsuz kabullenme olmalı ve nedenler üzerine şekillendirilmemeli duygular... Duygular içine sığmayacak boyuta geldiğinde artık direnmekten vazgeçilmeli insan...
Aşkı yaşamam kişiyi yaşarım 😊
Rica ederim😊
Asli yaşamak için önce nikâhı koyduk sonra doyasıya aklımıza ne geliyorsa yaşadık ve yaşıyoruz.
Teşekkür ederim 😘
Rica ederim🌺😘
Kendimi aşkın kollarına bırakır, cesurca kor ateşlerde yanar kaybolurum..
Cevap
78Cevap
Dokunarak ve ruha hitap ederek <3
Merhaba,
Aşkı, helal bir şekilde yaşamak isterim haramdan uzak. Eşime aşık olurum. Sevdiğim ile evlenirim. Deli dolu çocuksu çılgın yerine göre serseri dop dolu yaşar ve yaşatırım her türlü... 😅
Bekarken aşkı yaşatıp ondan ona ondan ona aşk kalmayacak yaşatacak... 😂
Tam teslimiyet insana zarar verir. Aşk duygusallık kadar bir o kadar da mantık işidir.
ben teslim olmaktan yanayım son bir kurşunum kaldı aşk için ve onu öyle güzel şekilde saklıyorum ki
Aşk düşündürmez , soru sordurmaz cevap aratmaz, sadece yaşanır.
Eger ki düşunceleriniz sorulariniz ve o sorulara cevaplariniz var ise , o yaşadığınız aşk degil başka bir şeydir.
Aşk cevapsızdır...
"Kapı açık, arkanı dön ve çık!" şarkısını, o kadar kolay söylemiyorsun... bunu yarın konuşalım" demeyi öğreniyorsun. Böyle yaşıyorum şu sıralar✔
Aşkı sevdiğimin kalbini kendi kalbime birleştirdiğime emin olduğum anda yaşarım. Onu görmedende içinde bulunduğu hali hissedebiliyor isem ben aşığım demektir.
Ben yakaladığı yerde teslim oluyordum sonra bir şekilde üzülen ben oluyordum o yüzden artık şartsız şurtsuz aşka teslim olmuyorum çok keskin sınırlarım var
Hayatın bir rövanşı daha yok.
Ölü gibi yaşamaktansa korkusuzca duygularımla yaşamayı tercih ederim önünü ardını düşünmeden. Ölüm var ölüm heyyy uyumayın hayatı yaşayın daha fazla geç kalmadan.😊
Aşk konusunda hep yanlış tercihler yaptım. Sevgimi hep haketmeyenlere verdim. Aşka olan inancımda onlarla birlikte köreldi. Şimdi duygusal ilişkilerden uzak durmaya çalışıyorum. Önce güven...
Bize uygun olduğuna inanana kadar duygumuza sahip çıkmalıyız. Sonra aranızda bir sorun olduğunda ve bittiğinde pürüzler oluşmaya başlıyor.
Aşık olunca kör kütük oluyorum gözüm ondan başka kimseyi görmüyor tüm hayırlarım evet oluyor onun için aşk bana yaramıyor kendim olmaktan çıkıyorum ama yine de aşktan vazgeçmiyorum 😅😅
Eyer dogru insansa aşkin beni yakaladigi yerde kendimi yavaşca aşka teslim ederim, sonra gerisi malum
- Gerçek olduğunu sanarak
- Korka korka bırakırım, tam bırakacakken geri kalkarak
- Hayır, olmamalı.
- Yakaladığı yerde teslim olmalıyız.
Bakışlarla başlar zaten hayatının her anı sevdiğin olur... Benim şahsen günümün tamamı onun ta kendisi oluyordu
Sarhoş oluyorsun mantık devreden çıkıyor bir miktar
Bulutların üstünde hiç hissetmediğin duygularla büyük bir şevkatle yaşarım
Kalplerimize yerleşmiş olan aşk sadece değişmeyecek bir efsane
Severek ona ilgimi, bağlılığımı, sadakatimi göstererek ve hissettirerek
Emin olana kadar duygularıma sahip çıkmayı deniyorum.
Inanmam oek öyle seylere
Hayatimda ki insanla mutlu olayim kafi
Direkt duygularıma yenik düşerim gözüm de hiç bir şey görmez maalesef, ama bu doğru değil ☹️
Aşk tutkudur bence ama sınırını korumalı mantıkta gerekir
Bugün çok ağır sözler sarfettim aşkı yaşamak istediğim ama bir türlü yasayamadigimiz kişiye. bir yılı aşkın süredir olmadı işte. icimdeki kor yakıp bitirdi beni. nolurdu bir kez sarılıp aglayabilseydim ona bunlar ve daha öncekiler yasanmayacakti hiç. ikimiz de kötü zamanimizdaydik birbirimize denk geldiğimizde. simdi ona gitme diye yalvarıyorum. hatam büyük olsa da
Çok iğrenç bir insan oldum ne yapabilirim sence. soylediklerim aklıma geldikçe kendimden utanıyorum. ve onu kaybetmeyi hiç istemiyorum 😔
Bence aşk böyle yaşanmalı
Aşk iki insan bir münasebet değil bir nefeslik ömürde binlerce mana demek...
#Hükümdar
Güzel yaşarım duygu ile hislerim ile ruhum la bir bütün
Duygularima teslim olacak kadar guvenemiyorum kendime.
Doğal nasılsan öyle yaşarsın ama çok sevdiğini hissettirmelisin ve güven vermelisin
Romanya huzurlu ve ponçik 🙈 Negatiflikten uzak hep benim ama hiç benim olmamış gibi yani hayat gibi yaşıyorum.
Romanya* bu klavye mağduriyeti için üzgünüm Romantik olacaktı 😁
Beni gerçekten seven biri ise tüm tabularımı yıkabilirim.
Yalnızlık içinde sadece aynalara bakarak yaşamarım.
aşk yasamayı bırakalı uzun yıllar oldu nasıl yasadıgımı bende unuttum :)
Aşk dediğimiz şey bu devirde sadece " Dış Görünüş " olmasını sanmamız her zaman mutsuz olmamıza engel olacak bence :D
Su an yasayamiyorum 😂😂
aşk diye birşey yok sadece karşılıklı çıkarlar vardır
Bir kahve gibi dudaklarına degdiginde seni rahatlatıp sıcak tutan ve mutlu enerjik hissederek..
zike zike yaşarım... ya benı ya ben onu.. hayatın kanunu bu..
Şuana kadar aşk yaşamadım yaşarsam sevdiğimle yaşarım
Başımı dizine koyayım saçlarımı okşasın oylecek uykuya dalıyim😊
Sevdiğim kadın olduktan sonra çok güzel yaşanır
doya doya yaşamak isterim ama bunu hak eden kadın yok
İstediğimiz sorudan başlayabilir miyiz? 😂
Evet 😄hepsi birbiriyle baglantılı tek bir cevapta yeterli olabilir 😊
Okurden yoruldum valla. 😂 aşk spontane gelişir, ben şu an şöyle yaparım desem de kapımı çalınca tamamen farklı bir konseptle karşılarım. Bu herkes için öyle. Plânsız program gelir, gider veya gitmez o da nasip kısmet işi. 🙂
Aşkı karmaşık bir o kadar da çoçuksu duygularla yaşarım ama her zaman mantık 💃👍😀olmalı
Aski yalandan yasiycagina hic yasama iyi aski ciddi sekilde yasamalisin baska aciklamasi yok bence
Aşk Bir Deniz Gibi gel git vardır bir anda gelir yakalarsan Ne mutlu yakalayamazsan Çok beklersin
Deli, dolu ve eğlenceli..
Doğru aşkı bulduysan, bırak kendini onun kollarına... 😁😁
Genellikle cinsellik ön planda.
Yaşamıyorum çünkü aşk yok
Yaşayamıyoruz. :( tek olmuyo.
Özverili ve karşımdakinden de bunu bekleyerek
Deli dolu
Aşkı gözlerde yaşarım çünkü gözler en masum detay
Ben sahip çıkma taraftariyim
Yaşayamıyoruz abla. Yaşayacak hanfendi yok. 😔
yaşayınca yazarım bu posta
Aşk hesap kitap işi deģil ki duygu işi duyguuuuu