Eski sevgili ile aynı ortamda bulunman seni etkiler mi? Eski sevgili benim için hiç bir anlam ifade etmeyeceği için onunla herhangi bir yerde karşılaşmamız ya da onunla aynı ortamlarda bulunmak beni hiç rahatsız etmez, onu görmezden gelirim. Eski sevgili adı üstünde eskide yaşananlar eskide kalmış. Tabii herkes aynı tepkiyi verecek diye bir kural yok, ilişki çok kötü bitmiş olabilir, yaşananlar kişiye acı veriyor olabilir, böyle bir durumda mekan terk edilmeli mutsuz olmaya gerek yok...Öncelikle eski sevgili senin huzurunu kaçıracak davranışlarda bulunuyor mu? bulunmuyor mu? bu çok önemli kişi kendini rahat hissetmeli nasıl rahat hissediyorsa öyle davranmalı her ne olursa olsun seviye kalite korunmalı...
Eski sevgili ile aynı ortamda bulunmak seni nasıl etkiler?
Eski sevgili bile olsa bir sızıntı kalmıştır yüreğimde. Eski anılarım canlanır aklımda. Birlikte geçirdiğimiz günleri birlikte paylaştığımız özlemleri onsuz tek nefes bile almadığım birlikte el ele tutuştuğumuz günleri hatırlarım. Ağlamam belki dışa vurarak içimde yaşarım ayrılığı. Ayrılığın vermiş olduğu hüzünle bir burukluk doğar içime güneşin sabaha doğduğu ayın çekip gittiği gibi... Yolun açık olsun sevgili bizim aşkımız bir hayalden ibaretti. Her sevginin hüsranla bittiği gibi...
@MelekYüceel sayın Melek hanım iyi insan olmayı saflıkla karşılaştırıp arkamızdan yemediği nane kalmayıp utanmadan sen bana böyle yaptın diyip ilşkiyisi içinsavaş vermeden bitirebilen bir bayandan ayrıldım. Neymiş efendim ben ona bağırmışım neden bağırdığım sevgilinizin dediği lafa bakın seninle başbaşa geçirdiğimiz vakit sana yetmedimi. İlk ayda denilen laf ben bağırmışım diye terk etti beni sonra barıştık bu sırada yedek oyuncuyu ısındıryormuş. Yedek sahaya girince benimle konuşmak istemedi ayrıldı benden hatta tehtid te etti onu aramıyacakmışım heryerden silecekmişim. Şimde buna ne dersiniz. Ben kötü birimiyim sizce
@beko0641 iyi de insan unutamaz ki sevdiğini eğer ki gerçekten sevmişsen sevdiğini ne olursa olsun unutamazsın onu. Tabi sana yapılan da ayrı bişey sana burda katılıyorum eğer ki sen sevip de hiçbirşeyi esirgememişsen sevdiğinden ve bu sevgini karşılık bunları yapan biri çok büyük bir haksızlık yapmıştır sana karşı. İlk başta kendini sonra da seni kandırmıştır. O seni kaybetmiştir sen değilsindir onu kaybetmiş olan. Ve sonra aklına sen gelirsin etrafına bakar senin kadar sevecek kimse yoktur etrafında sonra sana dönüş yapar tek çare olarak. Ama iş işten geçmiştir sen başkasına yelken açmışsındır bilip bilmeden.
sayın Yusuf bey ağzınıza güzel yüreğinize teşekkür ederim. Sizin gibi değerli bir büyüğümüz ile görüşmek isterim. Olgun insanlardan bu fani dünyada öğreneceğimiz şeyler var. Evi benim evime 10 dakika mesafede özlüyormuyum çok ama yaşadıklarımı anlatmak isterim yorumunuzu dinlemek isterim sizlerin.
@MelekYüceel sayın Melek hanım nasıl unutabilirimki evi 10 dakika aşığımda her sabah evinin baktığı manzaraya bakıyorum. İçim paramparça mantıken kurtulduk ama kalben yıkığız
Ben öyle sevmiştimki öyle değer vermiştimki beni bir anda terk etti sonra ben yalvardım yakardım beni görmezden geldi yok saydı geçen bir ortamda karşılaştık 2 yıl olmuş bana 2 dk da 10 defa baktı ben hiç bakmadım (telefonun kamerasını 0.5 Zoom yapıp ordan baktım ) bakışları üzüntü pişmanlıktı bakalım ne zaman geri dönecek
Aynı yerde çalışıyoruz, yaklaşık bir ay önce beni aldattığı kızla evlendi. Pek konuşmuyoruz sürekli yüz yüze olmamıza rağmen. Bazen bana bakıp kalıyor birkaç saniye ben bakınca çekiyor gözlerini. Artık ikimizin de farklı hayatları var ve medeni şekilde yaşıyoruz.
Sevgilim olmasa sevgilim demezdim ki. Baya baya beni aldattı bı kızla görücü usulü hatta kız. Ailesi Ankara'da yaşıyordu ben uğurladım onu bindirdim bir güzel otobüse gitti orda halasının komşusu kızı annesi demiş görüşün evlenin diye o da annesine beni söylemiş annesi o açık olmaz demiş. O da bir güzel görüşmüş kızla. Geldi sonra bir şey yok devam ediyoruz arkadaşım onu telefonla konuşurken gördü şüphelendi bana söyledi ben de sordum itiraf etti. Biz ayrıldık o kızın benden hiç haberi olmadı şimdi o kızla evli.
Daha önce böyle bir ortamda bulundum cidden 😂 Olduğumdan da neşeli ve sosyal takıldım. “Yıkılmadım ayaktayım” pozundan dolayı da değil he, gerçekten de “ben böyle bir insana sevdiceğim demişim beni artık hiçbir şey yıkamaz” modundan dolayı 🙅♀️
Bu biraz da nasıl bittigi ile de ilgili... Yüz göz olunduysa ve nokta farklı bir sekilde kondu ise biraz rahatsızlık verici olabilir. Ben her ne şekilde olursa olsun olumlu ya da erkilenecegimi düsünmüyorum, zira geçmiste de bunun örneğini yaşamışlığım var. Kimse icin hele ki siz de belirtmişsiniz eski eski de kalmıştır, hissizlik sös konusu olduğundan bir anlam ifade etmeyecektir. Ölünün arkasından ağlanmaz misali bitti ve gitti "hayat devam ediyor".
Hayatına dokunduğum, hayatıma dokunmuş hiç bir karşı cins ile kötü bir ayrılış yaşamadım, bir şekilde şartlar öyle geliştiği için yollarımız ayrıldı. Herhangi biri ile karşılaştığımızda kendi adıma eski hatıralar aklıma gelir, onun ilk adımına ve ortama göre (ki şartlar uygunsa onlar da benimle vakit geçirebilmek isterler) selamlaşabiliriz de, sevişebiliriz de, görmezden gelebiliriz de.
Elbette ifade eder çünkü eski sevgilim. Yani rahat davranamaz kasılir konuşamazdim falan. Görmezden gelemiyorum böyle şeyleri mesela eskiden tartıştığım veya küs olduğum kişilerle de böyle. Böyle biriyim yanlış veya doğru. O anki savunma mekanizmam konuşmamam gerektiğini söyler.
Eski sevgilimle aynı ortamda bulunmak beni rahatsız etmez medenice selamlasir konuşurum çünkü kötü ayrılıklar yaşamadım. Ama yeni sevgilimle eski sevgilimin olduğu ortamda bulunmak birazcik huzursuz eder beni
Nasıl ayrıldığıma bağlı eğer hala içimde bir his var ise b*k gibi hissederim eğer yoksa bir şey ifade etmez eski günlerin hattına selam veririm halini hatırını sorarım o kadar
Kim olduğuna bağlı çünkü birisine çok sinirliyim mesela, diğeri de iyi insandı mesela. Sinirli olduğum kişi olursa kalkar giderim ordan o kadar ki berbat birisi
onun arayıpta bulamadığı ortam :D ben aldırış etmem de o aldırış eder takip eder yalnız kalırsam da yanıma gelmekten çekinmez ben kızacağımı bilse bile
bakarım nasıl değişmiş mi diye neler katmış hayat bu zamana kadar ona sonrasında kafamı eğer otururum etkilemez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu yaz eski arkadaşlarla buluşma düzenledik o ortama onun da geleceğini bilmiyordum, ama hiç bir sıkıntı olmadı ortamın huzurunu bozmamak adına selamlaştık, medeni 2 insan olarak sohbet ettik, nasıl ayrıldığımıza göre değişir
Eskiden ne yaşadığın, nasıl ayrıldığın etkiler bu durumu. Bazı eski sevgililerle aynı ortamda nefes dahi almak istemezsin, bazı eski sevgililerini sorun etmezsin.
Yuz yuze gelmemek icin kacmam. Medeni bir sekildr merhaba derim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gözümüzün önünde senden ayrılmadan önce senden sonra şu kızla olacağım dediği kızla flörtleşiyorsa rahatsız olunur ve onu terk ettiğimiz gibi ortamı da terk etmeliyizdir.
Eski sevgili bizi kaale almıyorsa bize ne oluyor yahu bizde kaale almayız olur biter. Aynı ortam da olsam ya ona uzak bir mesafe de olurum ya da başkaları ile sohbet ederim bu kadar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Mutluluk hormonunu etkilediği için sen sen olmuyorsun zaten. Sanırım bu yeterli?
En İyi Cevaplar