Ortak fikirle beğenilecek bir kesim hariç, güzellik görecelidir. Ben çok nadiren tanımadığım birine karşı sırf yakışıklı olduğu için birşeyler hissettim. Ben birisi güzel olduğu için sevemiyorum tam tersi, birini sevdiğimde gözümde güzelleşiyor çok yakışıklı bir erkek olarak görünüyor, hem de sevgimle orantılı olarak günden güne daha çok beğenmeye başlıyorum. Zaten sevmek budur sevdiğin kişiyi kusurlarıyla eksikleriyle seversin. Ben sevdiğim zaman onun yamuk dişini severim, göbek deliğinde toplanan tüyleri, gözlerindeki parıltıyı, serçe parmağını ısırmayı filan severim )) sevmek böyle birşey.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim çevremdeki hiçbir kız senin gibi değil. Aynen soruda da dediğim gibi
Kızlar arkadaş ortamında " ya şu çocuk çok yakışıklı değil mi?"
Kızlar sosyal medyada " insanları dış görünüşe göre yargılayan aptaldır."- +1 yıl
Evet haklısın, bu iki yüzlülüktür işte. Bence herkes dürüst olmalı, nezaket çerçevesinde gerçek duygularını belirtmeli ama tabi bu kimsenin işine gelmediği için böyle davranmıyorlar. Çevremizdeki birçok şeye, saygıyı hak ermediği halde saygı duymak zorundayız maalesef. Önemli olan senin ne hissettiğin, nasıl mutluysan öyle yaparsın elbette.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Güzellik göreceli kavramdır. Sana çirkin tipsiz gelen başkasına güzel gelir. Bu nedenle tamamen doğru bir teori değil. He bir de çok yakışıklı olup iki lafı bir araya getiremeyen bir erkek çirkin bir erkekten çok daha iticidir. 🙂
23 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik o kadar da göreceli değildir. Hakkı Bulut'a bak , Kıvanç Tatlıtuğ'a bak. Hangisi daha yakışıklı? 100 kadına sor 100ü de aklı başında ise Kıvanç Tatlıtuğ der.
Soran+1 yılDemek istediğimi anladığını düşünüyorum. Güzellik göreceli dediğin olay yakışıklılar arasında seçmekte zorlanmaktan bahsediyoruz. Aras Bulut mu , Burak Özçivit mi dersek , herkes farklı farklı söyleyebilir. Ama Kıvanç mı yoksa Hakkı Bulut mu dediğimizde güzelliğin göreceli olduğunu ama çirkinliğin pek de göreceli olmadığını görürüz :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKız doğru söylüyor ama şöyle bir ahmaklık işin içinde;
Şimdi kadınlar zaten duygusal varlıklar.
Bir şeyi görmeden de hissedebilirler. Ya da kendilerine dokunulunca zaten tipe falan bakmazlar. Allah'a şükür tipimizde sorum yok ama bir kadının , bir erkeğin tipine bakması zekasında sorun olduğunu gösterir. Kadının ihtiyacı olan şeyi verecek erkeğin tipinin hiçbir etkisi yok ki?
Kadınların tipe bakmasındaki tek amaç ; tamamen diğer kızlara hava atma, yaa bak şunun yanındaki erkeğe ne kadar çok yakışmışlar desinler diye. Başka açıklaması yok 😃12 Yorumla
Soran+1 yılGörünüşe bakmak sadece erkek arkadaş için değil her konuda yaptığımız bişey. Yemek yerken , kıyafet , araba , takı alırken. Bir restauranta gireceğimizde dışarıya bakıp " aa burası pahalıdır , burası ucuzdur" tarzı yorumlar yaparız falan. Dışa bakmak yani aslında günlük hayatımızda uyguladığımız bir olay. Ama eş seçiminde de yapıyoruz dediğimde böyle saldırıyorlar işte :D Allah aşkına sana inandırıcı geliyor mu? "Bu mont sıcak tutar mı?" diye değil de " güzel görünüyor mu? " diye düşünen insanın yanına seçeceği eşinin güzel/yakışıklı görünmesini dert etmemesi. Bana inandırıcı gelmiyor şahsen. Gratisten çıkmayan kızların " Bence önemli olan iç güzellik " demesi inandırıcı gelmiyor. Güzellik/ yakışıklılık bir kriterdir ve herkes bunu kafasına takar. Mesela benle Adriana Lima'yı yan yana koy. Bana kim bakacak? Göz var nizam var akıl var mantık var. Göze hoş gelmeyen gönle de hoş gelmez bunu unutmayın. Ha diyorsanız ki ben hiç takmıyorum instagrama direkt ilk çektiğim fotoğrafı koyuyorum tamam derim. Ben dürüst olduğum için taşlanıyorum bunu da belirteyim :D
- +1 yıl
Yav zaten ben farkındayım. Ben de yazıyorum başka sorularda bunu :) sıkıntı şu ki bu gerçeği kızların yüzüne vurunca sanki iftira atılıyormuş gibi saldırıyorlar. Kendine yediremiyorlar bunu. Yüzlerine vurulmasını istemiyorlar 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyakışıklı olduğum için umrumda değilsiniz sizin gibi kızlar bize bakar ve 2 gün sonra tekmeyi basarız biz içten seveni gözünden anlarız bebeğim o kalp senin gibi yakışıklı olduğu için çıkma cabasına giriyorsa sonu evde çikolata kemirerek ağlamak olur hadi ben kaçtım :D
12 Yorumla
Soran+1 yılBizim gibi kızlar derken? bütün kızlar tipe bakar. 2 gün sonra tekmeyi basıyorsan o da senin sorunun demek ki adam gibi sevmeyi öğrenememişsin daha.
- +1 yıl
Demek ki o erkekte tipe bakıp sizi çirkin buluyor o zaman. O yüzden tekmeyi basıyor. Neden karaktere bağladın o halde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin sadece yüzde 1'i Kıvanç Tatlıtuğ standardında. Onlar da zaten Çağla Şikel gibi Tuvana Türkay gibi kızlarla olur. Sen kimsin de Kıvanç Tatlıtuğ'u hakettiğini düşünüyon o aptal gizli profilinle.
Güzel kız sayısı çok, yakışıklı erkek sayısı azdır. Yani senin arzu ettiğin gibi bir matematik yok yeryüzünde. O yüzden kadınlar, çoğunlukla erkeklerin statüsüne ve karakterine bakar.
Kendini çok özgüvenli zannediyon ya da çok güzel olduğunu düşünüyorsun da kendini idealize ettiğin kadar üstün bir insan olsan buralarda saçma sapan provokasyon manipülasyon soruları açmazsın. Sen özgüvenli ya da güzel bir kadın içi boş egoya sahip şımarık bir tipsin hepsi bu. 30 yaşında ya bekâr ya da dolsun. Toplumda değerli erkeklerin çok dikkate almadığı sönük bir kadınsın. Tam aksi olsa gizli gizli gelip de böyle hakaret dolu sorular açmazsın.
Kıvanç Tatlıtuğ ayarında bir erkek gidip de 30 yaşını aşmış alfa dulla ilişki falan yaşamaz.
Kaldı ki kadının da çirkini var, şismanı da var. Yüzünüzdeki makyajı silsek çoğunuz dökülürsünüz. Zaten yakışıklı erkek sayısı az. Sizin erkeklerde çok fazla tipe bakma lüksümüz yok. Aksi takdirde alfa dul olursunuz. 35 yaşından sonra.
Emin misin kadınların tipsiz erkek sevmediğine. O zaman alttaki şu görsellere bir bak bakalım.

Birisi Kıvanç'a diğeri Burak Özçivite benziyor dimi. Kafanı yorma. Bunlar kadın bulduysa herkes bulur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelki erkek milletini kendine getirir bu itiraf diye düşünüyorsun ama ne yazık ki öyle bir şey olmaz.
O yine "ben senin yüreeeni seviyom aşkitoooğmm" diyen kadına inanacaktır.
Hayat bunu gerektiriyor çünkü.104 Yorumla
Soran+1 yılYapacak bişey yok. :D
- +1 yıl
Ne yazık ki hepimiz neysek oyuz.
Show must go on..
Soran+1 yılYakışıklı olmak kötü bişey değil ki yakışıklı istemek kötü bişey olsun.
- +1 yıl
Kötü bir şey demedim zaten. Kadın ve erkeğin birbirini kandırması ve her ikisinin de buna inanması doğal dedim sadece.
Bizim böyle bir derdimiz yok. Dertlenip yazan sizsiniz :) Yakışıklı erkek mi bulamıyorsunuz? Site olarak yardımcı olalım size...
Görüşünüz çok uç... Ya hiç aşık olmadınız ya da çok iddialısınız.
Büyüklerim derler: Büyük lokma ye büyük laf etme!
Herkes bir şekilde kınadığı şey ile sınanıyor demedi demeyin!24 Yorumla
Soran+1 yılKınadığım tek şey sahtekarlık. Sebebi ne olursa olsun , direkt o sebep söylenmeli. Tipsizse " tipsizsin istemiyorum" demeli. Kötü kokuyorsa , kötü kokuyorsun istemiyorum demeli. Sorunu söylemezsek , sorunu çözmeye dayalı hiçbir gelişme olmaz. Mesela bir yere misafirliğe git pilav versinler. Pilav kötü olduğu halde güzel olmuş diye yalan nezaket yaparsan , bir sonraki misafirliğe geldiğinde yine aynı pilavla karşılaşırsın. Eleştriler sadece birşeyi yermek için söylenmez. Onu daha iyi hale getirmek için de söylenir. Bunun bilincinde olan hiçbir insan benim yaptığım bu eleştiriye karşılık beni yermeye çalışmaz.
- +1 yıl
Bu yaptığınıza eleştirmek mi diyorsunuz? Pekala siz kendinizi kandırmaya devam edin.
Açık sözlü olunca başımız göğe ermiyor. Nazik olarak doğruyu söylemekte gayet mümkün!
Verdiğiniz örneklerden yola çıkalım ki yoldan şaşmayalım..
Tipsiz veya çirkin bence hoş bir ifade değil...
Görüşmek istemiyor isem bunu kişinin yüzüne vurarak yapmam, istemiyorum derim olur biter.
Zira tipsizlik dediğiniz kaba ifade kişinin elinde olmayan kaza vb. olaylarla da gerçekleşmiş olması gayet muhtemeldir... Kötü koktuğunu söylemek eleştirmek değildir kendini beğenmişliktir. Ya bir hastalığı var ise? Olaylara geniş açıdan baktığınızı zannediyorsunuz ya da bizimle dalga geçiyorsunuz bilemem tercih sizin. Nasıl olmak istiyorsanız öyle olun... Pilav örneğine gelince; yemek kötü olabilir herkesin damak zevki ve hayata bakış açısı farklı olduğu için bu hususta yapılabilecek en güzel şey yine kırmadan, incitmeden ifade edebilmektir. Ben bunları yazınca hayatta her şeyi doğru mu yapıyorum? Tabi ki hayır. Ama en çok korktuğum şey birini incitmektir. Dünyaya bir kere geliyoruz ve hayat birilerini incitmek için çok kısa... Bunu tatlı dille yapmak var iken neden kaba olan dili tercih edelim ki? Marifet bence doğruyu kırmadan, incitmeden söyleyebilmektir inanın bunu "yalan nezaket" dediğiniz ifadeden sıyrılıp yapmakta gayet mümkün diye düşünüyorum.
Sağlıcakla Kalın...
Soran+1 yılO zaman bundan sonra tipsizsin istemiyorum yerine , dış görünüşünü beğenmedim , sen kıvanç tatlıtuğ kadar yakışıklı değilsin istemiyorum şeklinde reddederim. Arkadaş bana ne kimin kırıldığından ya? Ota boka kırılıyorsa zaten ilişkiye uygun biri değildir. Kırmamayı düşüne düşüne , katile , can alıcı , tecavüzcüye istem dışı ilişkiye giren adam mı diyelim? Kırılmasını düşünsem zaten kabul ederim , reddederken de sebebini çat çat söylerim gram da umrumda olmaz. Doğrusu bu doğruyu kaldıramıyorsa gelip açılmayacak.
- +1 yıl
Pekala... Şu altın cümleyi de kuralım o halde..
Nice paralı erkek gördüm tipi yok nice güzel kadın gördüm paralı erkeğin yanında yeri çok...
Size öyle çiftler gösterebilirim ki "yok be canım daha neler" dersiniz.
Aslında her şey parada bitiyor... Paran var mı? Yakışıklısındır. Paran yok mu? Tipsizsindir, değersizsindir. İstisnalar kaideyi bozmadığı için ne demek istediğimi anlayacağınızı düşünüyorum.
Size hayatta mutluluklar, istediğiniz tip ile karşılaşmanız dileğiyle.. :)
İşte tamda bu yüzden kullanılıp atılıyorsunuz. Sen fotoğrafa bakıyorsun. Yakışıklı erkek görünce yamuluyorsun. sana çirkin erkekler asılıyor sen red ediyorsun. Ama şunun farkında değilsin. Çirkin erkek çirkin olduğun için kendisine denk görüyor. By yüzden çirkin erkeklerden teklifler geliyor. Sen bu salak soruyu sormaktan ne zaman vaz geceksin. zorlama olmuyor işte. Sen çirkin bir kızsın.Öyle yakışıklı erkeğe kırıtmadan elletmeden yan yana gelemezssin. Geldiğindede bir hafta sürer en fazla.
14 Yorumla
Soran+1 yılKullanılmaktan kastın seks ise ben zaten şimdiye kadarki bütün sevgililerimle seks yaptım. Seks olmayan sevgililik mi olur?
Soran+1 yılHiçbiriyle ayrılma sebebim de seks değildi. Anlaşmazlıklar , çıkar çatışmaları oldu ayrıldık bu kadar basit.
- +1 yıl
Bir japon aya sözü derki iki tane cinsel organ gören kadın. Üçüncüsünü de merak eder. Jer beraber olduğunla seks yapmışsın tebrik ederim seni. Yarın ben harika karakterli saf temiz bir kızım der evlenir evli iken yine biri ile olursun. Problem olunca ben hata ettim affet der durumu idare eder yine yaşadığın hayata devam eder insanların hayat ile ilgili beklentilerini mavfeder keyfine bakarsın. Harika bir felsefe.
Soran+1 yılOnu senin evlendiğin kadın yapar. Ben yapmam. Dürüstlük benim için önceliktir. Ben her sevgilime daha önceden cinsel tecrübelerim olduğunu söylüyorum zaten.
Kaşarın biri konuştu ve kactı siz kızlar tipe bakiyorsunuz da erkekler sanki bakmiyor tipe bakiyormus tipe baktigin seni altına alip bir guzel beceriyor kendini prenses sanman boşa hava civa yani Türk kızlarindan hep uzak durdum kendinizi bir halt sanmayın yabanci kizlar sizden bin kat daha iyi guzellik insanlik konusunda hersey de
12 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece kızlar tipe bakıyor demedim ki , kızlar sadece tipe bakıyor dedim. Erkeklerin neye baktığıyla ilgili bir cümle etmedim. Ama tabi ki erkekler de güzel bir kadın gördüklerinde bakarlar. Bundan daha doğal birşey yok. Göze güzel geleni istemek sadece kadın - erkek ilişkilerinde değil giyim, aksesuar, araba, yemek falan hangisi gözümüze güzel geliyorsa onu istiyoruz. Şimdi sen gözüme güzel geleni istediğim için bana kaşar dedin. Bunu annen de yapıyor , kız kardeşin varsa o da yapıyor. Onlar da mı kaşar şimdi? Ayrıca ben sadece kendim ile alakalı bilgiler vermedim ki kızların alayı böyle zaten. Çevrem çok geniş merak etme. Uğruna şiirler yazdığın kızın da Aras Bulut'u görünce bir tarafları sulanıyor :D Hadi bye
- +1 yıl
+1 yılbunu zaten biliyoruz :D ama şunuda biliyoruz çevremde olsun yaşadıklarım olsun tipe bakmayan kızların daha zeki daha özgüvenli daha hanımefendi daha ve daha güzel hadi ben kaçtım. ve o yüzden siz gibi kızlarla takılıyoruz. çünkü biliyoruz tipe baktığınızı. ilerde mutlu edemeyeceğinizi. satılık olduğunuzu. daha iyisi çıkınca yanınızdakini satacağınızı
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte sıkıntı şu ki sen o kızların tipe bakmadığını sanıyorsun. Arkadaş ortamında öyle değillerrrrrrr ! Vallahi de değiller billahi de değiller. Arkadaş ortamında şu çocuk çok yakışıklı , bu çocuk taşş falan diye geziyorlar. Daha özgüvenli , daha hanımefendi falan değiller yani. Sadece siz öyle sanıyorsunuz. Çünkü kandırıyorlar sizi ben sana söyliyim. Her kadın tipe bakar sadece bazıları bunu itiraf edebilir. Çevrene bak gerçekten çok tipsiz birini bul ve sonra o çok hanımefendi olan kıza git ve o çocuğu öv yere göğe sığdırama bak bakayım suratına bakacak mı? Bakmaz. Ve yemin ediyorum ki tipsiz olduğu için demez."Çok iyi biri ama uyumsuzuz " " çok iyi biri ama ben yeni ilişkiye hazır değilim" deme ihtimali çok yüksek. Denemesi bedava git dene. :D
- +1 yıl
e aşırı güzel kadınların benimle olmasına ne diyeceksin?
- +1 yıl
valla ben çirkin değilim ve eminim konuştuğum kızların tırnağı olamazsın güzellik olarak. hayatıma aşırı aşırı güzellerde girdi ama senin tezini çürütüyor. öyle olsa o aşırı derece güzellerin ne işi olurdu diye sordum cevap alamadım :D
Soran+1 yılDaha yeni okudum. O kadar fazla yanıt geldi ki. Sen çirkin değilsin ki tezim çürüsün.
- +1 yıl
sağol ama bir iki tane benimle ne işi var dediğim kız oldu hayatımda :D
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKısmen haklısın evet ama hepsı bır degıl ki işte bu göreceli bir kavram ayrıca o tipine aşık oldugunuz adamlar hayatınızı çirkinleştiren adamlar eee sonrada kimseye güvenmiyorum yalnızım neyse daha çok uzatmıycam senınde düşüncelerine saygı duyuyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılKimin hayatını güzelleştireceğini , kimin çirkinleştireceğini bilemezsin. Ama içgüdüsel olarak gözümüze güzel geleni istiyoruz. Bundan daha doğal birşey yok. Bir kız bir erkeğin tipini beğenmez ama der ki " bana davranma şeklini beğenmedim " falan filan bahane mi yok sanki?
Yakışıklı biri kızlara kaba davranınca maço diyoruz.
Çirkin bir erkek kızlara kaba davranınca hanzo diyoruz. Yani olayın davranışlarla karakterle falan alakası yok. Sadece hareket ve o hareketi yapan kişinin tipi önemli.
Küfür eden yakışıklı erkek açık sözlü.
Küfür eden çirkin erkek ağzı bozuk. Anlatabildim mi?- +1 yıl
Ben zaten anlıyorum seni kısmen haklısın dedım zaten sana ama yanıldığın tek bişey var güzellik göreceli bir kavram. Mesela ben çirkinim ama sevgilim çokta güzeldi yakıstırmayanlarda olmustu ama ona sorsalar dünyanın en yakısıklısı bendım bende anlatabildim sanırım bazıları direk kalbe bakıyor.
Soran+1 yılHiçbir kız kalbe bakmaz. Ayrıca kalbinin temiz olduğunu nereden biliyorsun? Kime sorsak kalbim temiz der. Var mı bir kanıtın?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bilmediğimizi mi sanıyorsun? Uzun uzun yazdığına göre sanırım öyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılBazıları bilmiyor. Bunu bir kızdan duymaları gerekiyordu.
Evde kalmaktan kafayı yemiş bir kız kurusu daha 😊 kriterleri yüzünden yaşlanıp başkasının kriterlerine göre evlenecek zeki olduğunu düşünen ama öyle olmayan insan tipine örnek vermek gerekirse şekil A derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde gördüğüm sizin görmediğiniz kızların perde arkasını sizlerle paylaştım. Siz onlar ne gösteriyorsa onu görüyorsunuz , ama ben onların size göstermediklerini de biliyorum. Saçma sapan yerme çabanı da anlamadım. Tipsiz erkek istemiyor hiçbir kız. Sizi aydınlattığım için teşekkür etmeniz lazım.
Heh bir tane akıllı buldum detayda, bunu zaten bilmeyen ahmak olmalı. Ha bide uzun boyda var bazen tipi göz ardı eden.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılVay yavrum vay demek zamanında kiz bana tipsiz demiş anlamaliydim ben zaten biliyorum demeliydim aslında
10 Yorumla Çok saçma bir anlayışın var. Ne yani? Şimdi ben bir kızla iletişim kurduğumda, amacım onunla illa sevgili olmak mı? Yok öyle birşey. Zaten bu sığ düşünce yüzünden insanların birbirlerine saygısı kalmamış.
012 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birşey demedim zaten onu nerden çıkarttın?
Soran+1 yılKızlar diyor ya arkadaşım olarak görüyorum diye aslında demek istediği " tipsizsin istemiyorum".
Soran+1 yılOrtada bir teklif varsa gerçekten arkadaş değillerdir zaten. Diyorum ya gerçekten arkadaşı olarak görmesinin sebebi de erkeğin çirkin olmasıdır. Kadın daha erkeği gördüğü ilk dakikada kararını verir. Tipine bakıp "ulan bundan en fazla arkadaş olur" dedikten sonra mümkün değil geri çeviremezsin. bir kere gerçekten arkadaş olanlar birbirine bunu açıklamak zorunda olmaz ki."Seni arkadaşım olarak görüyorum" bir bahane değil yani. Ya ne olarak görecektin? düşman olarak mı görecektin? :D
- +1 yıl
Tamam da bazen arkadaşken bir tarafın hoşlanması filan gibi bir durumu söz konusu olabiliyor.
Senin dediklerine katılıyorum. Benim hemcinslerim bir kızı tavlamak için her türlü yola başvurabiliyor. Hâl böyle olunca da tabi sizin kullandığınız bahaneler sadece tepkiyi yumuşatmak için oluyor.
Ama, istisnaların varlığını inkâr edemeyiz.
Soran+1 yılSana sadece şunu söyleyebilriim. Kadın ile erkek arkadaş oluyorsa bir taraf illa ki çirkindir.2si de güzel veya yakışıklıysa belirli bir zaman sonra birbirlerini arzularlar. Yani bu şunun gibi bişey , tencerenin altını yakıp , ısınmamasını beklememek gibi bişey. Arzulamanın (tencerenin) ateşi de güzel görüntüdür işte.
Soran+1 yılBen sana çirkinsin demedim.
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayallerle yaşayanlari gerceklerle uyariyorlar, ilginizi ceken sadece tip değil baska birseyleri ilginizi cekerse zaten tipini de beğeniyorsunuz, bu hayaller ergence
015 Yorumla
Soran+1 yılHayal değil gerçekten böyle.
Soran+1 yılSaldırmış dedim , sen saldırmadıysan üzerine niye alındın ki?
Soran+1 yılFotoğrafı var çoğunun belli oluyor merak etme.
Soran+1 yılKızlar soruyorda takılıp sosyal hayatında sıkıntılar olmayan mı var? :D Herkesin hayatında sıkıntılar var önemli olan bunları nasıl çözebildiğimiz.
Soran+1 yılBu yazdıklarımı düşünmüyorum ki. Bunlar benim yaptığım, ve çevremdeki kızların da yaptığı şeyler. Hiçbir erkeği arkadaş olarak görmeyiz normalde. Tamamen yalan. Yeni bir ilişkiye hazır hissetmeme olayı da yalan. Yenisine hazır olmayan eskisini niye bitirsin? :D Yani ben dürüst bir şekilde bunu 10 milyon genç kız yapıyor diyorum. Bunu ben de yapıyorum herkes yapıyor. Yapmalı veya yapmamalı demiyorum bak , yapıyorum ve yapıyoruz diyorum. Ama işin kötü tarafı bunu sadece kızlar biliyor. Erkeklere söyleyen kimse yok çünkü asarsınız kesersiniz anlatabildim mi?
Soran+1 yılYa o dediğin örnekteki kadın çok güzel değildir ya da erkek o kadar çirkin değildir. Ben öyle bir çift hiç görmedim. Senin yanında taş gibi bir kadın görseler de bir başkası" taş gibi kadının yanında ayı gibi adam " diyecektir emin ol.
Soran+1 yılKimle karşılaştırıldığında? Kıvanç Tatlıtuğ ise tipsiz , Hakkı Bulut ise yakışıklı.
- +1 yıl
+1 yılDogru
Ilk defa durust olarak açıklayan bir kadin gordum
Tebrikler10 Yorumla
+1 yılDoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış dediklerin noktasına kadar doğru.
20 Yorumla
+1 yılBen bundan iki yıl önce Patronum olabilecek bir mankeni geri çevirdim yani herşey güzelik değil ve alakası yok. Çirkin olur ama çok tatlı gelir
13 Yorumla
Soran+1 yılSen de kamu spotu gibi geziyorsun ortalıkta. Çirkinlerin sevmeye ve sevilmeye hakkı yoktur bu kadar basit :D
- +1 yıl
Kim demiş
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılBu dediğin aslında erkekler içinde geçerli, haaa hatunlara gelince
çirkin erkek yoktur, fakir erkek vardır.05 Yorumla
Soran+1 yılEskiden kızların okula bile gönderilmediği dönemde dediğin geçerliydi. Kızlar bir an önce zengin biriyle evleneyim de şu hizmetçilikten bir kurtulayım diye düşünüyordu. Şuanda erkek ne kazanıyorsa kadın da kazanabiliyor. O yüzden para kadını ne kadar etkiliyorsa erkeği de o kadar etkiliyor. Para ile tavlama devri kapandı üzgünüm :D
- +1 yıl
Malesef hala aynı kızları kurtaracam gözüyle bakıyosun olaya çevremde onlarca var söylediğim örneklerden.
Soran+1 yılBilmiyorum ben sadece yakışıklılıktan etkileniyorum. Kendi paramı kendim kazanırım. Çirkinse dünyanın en zengini bile olsa bir boka yaramaz. Ne demişler? "Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek"
- +1 yıl
Bu senin şahsına münhasır, senin gibi karakterli kızlarda var ama ben İstanbul’ da yaşıyorum ve üzülerek söyleyimki benim tanıdığım kızların % 90’ ı benim söylediğim gibiler.
- +1 yıl
+1 yılDoğrular bazılarını acıtacaktır ama sen merhametli ol hep :D
10 Yorumla
+1 yılParasız erkek çirkindir. Para daha önemli kklgklgkg
18 Yorumla
Soran+1 yılEskiden kızların okula bile gönderilmediği dönemde dediğin geçerliydi. Kızlar bir an önce zengin biriyle evleneyim de şu hizmetçilikten bir kurtulayım diye düşünüyordu. Şuanda erkek ne kazanıyorsa kadın da kazanabiliyor. O yüzden para kadını ne kadar etkiliyorsa erkeği de o kadar etkiliyor. Para ile tavlama devri kapandı üzgünüm :D
- +1 yıl
Tip devride kapanacak.
Soran+1 yılDoğaya baktığımızda , penguenler gagası daha büyük olan erkekle çiftleşir. Tavuz kuşları tüyleri daha parlak olanla. Örümcekler kolları daha uzun olanla. Herşey görsellik üzerine kurulu. Milyonlarca yıldır böyle bu durum. Kapanır mı bilmiyorum ama gözümüz gördüğü sürece devam edeceğinden eminim :D
- +1 yıl
Kafamıza mı sıkalım lan neyi istiyon skjfkjf. Umrumda mı sanki ben ucubeyim sen yakışıklı sev.
Soran+1 yılHayır öyle bişey istemiyorum. İstediğim şey eğer "arkadaşım olarak görüyorum" diye reddedilen biri varsa , daha fazla reddedilip psikolojisi bozulmasın erkenden gerçekte olan sebebini öğrensin. Uyutmasınlar sizi diye uyandırmaya geldim yani. Yoksa bana ne sanki ben mi reddediliyorum :D
- +1 yıl
Kanka beni kimse arkadaşı olarak görmedi yani ben reddedilmiyorum kızlardan kendim uzağım sfkgkg. Hatta beğenmediğimi kabul bile etmiyorum, buradan bile yazanlar oldu. Ama sen insancağızları yine de ezme fkgkglg
Soran+1 yılKimseyi ezmiyorum. Burda tipsiz erkeklerin tarafını tutuyorum ben. Yoksa niye uyandırmak isteyeyim?
- +1 yıl
Onlar uyanamıyor mu sence kanka ddfdhg
yanılıyorsun, kadınların bir erkeği hayatlarında istememesi sadece tipsizlik değildir, cüzdanı boş olması büyük etkendir..
110 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye'de yaşıyoruz. Türkiye'de kaç tane zengin var? Milyon tane zengin var da bizim mi haberimiz yok? 100bini geçmez. 35 milyon kadın , 100 bin tane zengini mi bekleyecek? 1 zengine 350 kadın düşüyor :D Yani 350 kadında 1 şansı var bir kadının zengin biriyle takılmak için. Diyorum ya işte , erkek ne kadar etkileniyorsa , kadın da anca o kadar etkileniyor çünkü artık toplumda kadınlar da iş güç sahibi kendi kendilerine yetebiliyorlar. Ben moda tasarımı yapıyorum maaşım iyi ben bir erkeğe parası için niye bakayım ki zaten kendi kendime yetebiliyorum. Ama tipi için bakarım orası ayrı. Ama dersen ki 2 yakışıklı var biri daha zengin. Zengin olan daha cazip gelir tabi ki.
- +1 yıl
işte neden zengini ve yakışıklıyı seçersin, şimdi onu sorgulayalım seninle. Çünkü hep menfaatlerin için yaşıyorsun, her şeyin en iyisini en güzelini istiyorsun, bu da çok yanlış bir düşünce bence, yani diyelim sevdiğim adamda bu istediklerinin hepsi olsa, ona sadece tipi için değer vereceksin, kalbini yüreğini kişiliğini hiç görmeyeceksin, adam da hep sevildiğini zannedip mutlu olacak, ama bir gün adamın elinde olan şeyler gidebilir, mesela tipi yaş ilerledikçe buruşacak yaşlanacak çöküntüye uğrayacak parası bitecek belki, o zaman da sevmeyecek misin? yani anladığım kadarıyla sevmeyeceksin çünkü senin için adamın tipi çok önemliydi. Bu da çok kalpsizce bir davranıştır, sadece zevkler üzerine inşa edilmiş bir dünya'dır, sevgiden aşktan yoksun bir dünya.. böyle bir dünya'yı da kimse istemez.. Lütfen birlikte olacağın yakışıklı erkeklere söyle, ben senin tipin için birlikteyim de, başka türlü birlikte olmam seninle de, adam da bilsin ki ona göre vaziyet alsın, çünkü adam tipsizleştiğinde onu terk edecek eşini bilsin..
Soran+1 yılAşk meşk bunlar zamanla tanıdıkça olacak şeyler. Ben biriyle sevgili olup yeterince zaman geçirmeden nasıl aşık olabilirim? 3 günde aşık olan kimseyi görmedim. Aşık olduğunu söyleyenleri çok gördüm de 3 günde aşık olan kimseyi 3 günden fazla dayandığını da görmedim. Daha adamı ilk dakikadan ben seni ilerde terk edecem diye kaçırmaya ne gerek var? Ayrıca o yaşlanacak da ben sanki hep bu yaşımda mı kalacam? Onun vücudu buruşacaksa benimki de buruşacak yani :D
Soran+1 yılTipi bozulursa başka birini bulurum tabi ki.
Soran+1 yılÜzülüp üzülmemesi pek önemli değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet kardeş çok haklısın o yüzden manken gibi kızların yanında suratına tükürsen tükürük bile orada durmayacak olan erkekler çıkıyor. Arkadaş boş yapmış muhtemelen hayatı boyunca sevilmemiş ilgiye ve sevgiye muhtaç kalmış çok üstüne gitmeyin yazık 😞
07 Yorumla
Soran+1 yılBen o dediğin çiftlere hiç denk gelmedim. Bence o kızlara sahip olamadığın için , kıskandığından bok atıyorsun yanlarındaki erkeklere. Belki de senin çirkin dediğin adamlar senden daha yakışıklıdır? Olamaz mı?
Cevap sahibi+1 yılOlamaz çünkü ben hem o kızlara sahibim, hem yakışıklıyım hem de çok şükür maddi durumum da gayet iyi. Aynı zamanda bir hekim adayıyım da. Yani statü ve saygınlık olarak da oldukça iyi durumdayım. Kısacası benim birisine b.. k atmaya ihtiyacım yok. Ama bu çiftlere denk gelmedim diyorsan ya körsündür kardeş ya da işine gelmiyordur. Görmemen hem mümkün değil hem de senin söylediğin gibi olsa çirkin insanlar çiftleşmeden ölürdü. Geçelim yani bunları :)
Soran+1 yılHekim adayısın madem şunu iyi anlarsın. 50 yıl önce olan durum ile , şuanki durumlar birbirine uçurum var. 50 yıl önce bir kadın max 10 tane 15 tane erkek tanıyabiliyordu. Şimdi bir kadını 15bin kişi instagramdan takip ediyor. Uçurumdan da öte birşey yani. Eskiden kızları okula göndermiyorlardı , şuanda her mekana kadın eleman çalıştırma zorunluluğu getirildi. Eskiden evde hizmetçilik yapıp ezilen kadınlar , bir an önce zengin koca bulsam da bu hizmetçilikten kurtulsam diye düşünüyordu. Şuanda seçenekleri arttığı gibi kriterleri de arttı. Ben senin dediğin çiftleri gerçekten görmedim. Ya o kadınlar dediğin kadar güzel değil , ya da o dediğin erkekler o kadar çirkin değil. Arada bir uçurum olsaydı emin ol görürdüm.
Cevap sahibi+1 yılKaldırıp kafanı bir daha bak etrafına emin ol öyle çiftler göreceksin ve şunu da unutma “Her malın bir alıcısı vardır.”
Soran+1 yılTabi canım çirkinin de çirkin alıcısı vardır elbet ama benden uzak olsunlar :D
Cevap sahibi+1 yılBelki sen çirkin olduğun için çirkin dediğin insanlar sana yaklaşmaya çalışıyordur. Kendilerine yakın hissediyorlardır yani 🤷🏼♂️
Soran+1 yılOlabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılElbette buna ben de dahil olmak üzere çoğu dış görünüşe bakıyor. Beni istemeyeni zorlamam ve kendi yoluma devam ederim. Bu arada sence ben nasılım?
00 Yorumla İşte bu yüzden mutlu olamyrsnz ya bunun da farkındasınız dimi 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece elçiyim bana saldırmayın :D İyi niyetimle söyliyim dedim. Kızlar bunları söylüyorsa , bunları demek istiyordur diye. Bu arada o içinizle ilgilenen kızların hiçbiri aslında içinizle ilgilenmiyor.
+1 yılŞükürler olsun ki her kız senin gibi değil. Sadece senin ortamındakiler öyle diye tüm kızlar adına konuşma lütfen
02 Yorumla
Soran+1 yılSen erkeksin bilmezsin. Ben hepsinin ciğerini biliyorum. Sen dışarda tipe bakmayan kızlar var sanıyorsun ama ben olmadığını biliyorum.
- +1 yıl
O ortamdan ortama değişirdi. O dediğin öyle olsaydı tüm çirkin dediklerin ömür boyu yalnız olurdu. Bazı insanın ortamı vardır hep hovardadır. Bazısının da ortamı hep oturaklı düzgündur. kiz vardır günde bir manita değiştirir aynı anda 100 erkekle konuşur. Kız var daha bir erkekle yazismamış. TABİ sen instagraminda binlerce abonesi olanlardan bahsediyorsan o ayrı mesele.
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıl:d :D başda ölümün acılı olsun derim :D tipsizim aga yanlız ölceme alıştım artık buna :ÇD
10 Yorumla
+1 yılHahaha yüzde 80 oranında doğru gerçekten.
13 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle diyim seni %20 oranında yanıltmışlar o zaman :D
- +1 yıl
Hayır, aralarında tek tipe bakmayanlarda var mesela sadece para odaklı olanlar, hem tip hem para odaklı olanlar , popülerlik peşinde olanlar gibi gibi... Bunlar da o yüzde 20'yi oluşturuyor bana göre. Geriye kalan da en fazla iki ya da üçtür
Soran+1 yılAçıklayayım. Ben diyorum ki bütün kızlar tipe bakar. Başka hiçbişeye bakmaz demiyorum. Ama tip yoksa başka hiçbişeye bakmazlar diyorum evet. Sonuna kadar da lafımın arkasındayım. Ha varsa tipe bakmayan kız, atsın sevgilisinin fotoğrafını " al lan ben bu maymuna baktım" desin. :D
Peki tipli olmanın veya yakışıklılığın tanımını yaparmısın
02 Yorumla
Soran+1 yılAltın oran kuralı. Yüz hatlarının normal ölçülerde olması.
- +1 yıl
Altın oranı 9/10 ve üzeri olan kaç tane erkek var yeryüzünde. Onlara da sen ulaşamazsın zaten.
+1 yılBenle konusup etkilenmiycek kadin tipi gerizekalidir
010 Yorumla
Soran+1 yılOlay konuşmakta mı sanıyorsun sen yazıııık :D
- +1 yıl
Yatak
Soran+1 yılTamam yatak da var işin içinde ama yatağa gelene kadarki bütün olay tipte bitiyor :D
- +1 yıl
Tipte var bende ben istedigimi elde ederim
Soran+1 yılNe mutlu sana. Ama çirkin bir erkek hiçbir istediğini elde edemez :D
- +1 yıl
Zekiyse eder
Soran+1 yılZeki olsun veya olmasın. Hiçbir kız bakmaz çirkin erkeğe.
- +1 yıl
Bakanlar var
Soran+1 yılAaa şu tipsize bak diye bakıyorlardır ancak :D
- +1 yıl
Sana da şu kezbana bak diye bakıyorlar böyle konuştuğuna göre
+1 yılOnun için çoğu zaman üzülmeye mahkumsunuz ağlayın bol bol yapacak bişey yok😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılYapacak bişey yok üzülürüz biz de :D
- +1 yıl
Uzulun uzulun iyi gelir üzülmek 😂😂😂
Soran+1 yılİnsan sürekli mutlu olamaz zaten. İnsanın sinir sistemi , sürekli mutlu olmayı da kaldırmıyor , sürekli üzüntülü olmayı da kaldırmıyor. İstersen dene , 24 saat mutlu kalamazsın.
- +1 yıl
Ama daha çok mutluluk daha az üzüntü olabilir 😊
Soran+1 yılNe mutlu sana o zaman güzel bişey bu :D
- +1 yıl
Ne mutlu hepimize olsun niye sadece bana paylaşalım mutluluğu 😂😊
+1 yılBiz sizi çok istiyoz ya @Rospu çocukları. Gerçi annenize yazık onun suçu değil. Yaptığınız o kadar @rospuluk ki siz annenizin yanında değildi striptizde büyümüşsünüzdür.
00 YorumlaKarsi fikre katlanamiyorsan fikir atmayacan ablacim :))
01 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle diyim bazen doğruları söyleyeni taşlarlar. Yemeği beğenmedin diyelim , kötü olmuş dediğinde ağzına sıçarlar. Nasılım? diye soranlara çirkinsin diyeni taşlarlar. Aslında burda karşı fikre katlanamayan ben değilim, oku yorumları gör kim dayanamıyor karşı fikre. Her türlü fikire açığım ama doğruları söylediğim için insanlar saldırıyor :D
+1 yılÇirkinler ölsün yakışıklılar yaşasın ulan :D :D
10 Yorumla
+1 yılmakyaji sevdiginiz belliii :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bizde yapıyoruz. Sıkma canını
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok haklısın arkadaş eline emeğine sağlık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Farkındayız o yüzden uzak duruyoruz.
10 YorumlaTipsiz bir erkeğin güzel kızı olabilir sen güzelmisin
00 YorumlaÇok atmışsın ama olsun destek veriyorum 😄
110 Yorumla- +1 yıl
Aypırtttt 😂😂
- +1 yıl
Evett aypırt hiç çıkmıyor ki aklımdan 😂😂😂
- +1 yıl
Yok yok gitme aypırt diye dönme tuhaf olur 😂 😂 😂
- +1 yıl
Bundan sonra nerde görsem aypırt derım sana 😂
- +1 yıl
Tamam 😂😂
Soran+1 yılAtmadım gerçekten böyle. Birini reddediyorsan , illa ki karşıdaki erkeğin tipinde bir sıkıntı vardır.
+1 yılAslında bu durumu erkekler yapıyor daha çok
10 Yorumla
+1 yılGüzellik tip bunlar göreceli kavram.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik göreceli evet ama çirkinlik göreceli değil.
Örnek : Kadınlara sor Kıvanç Tatlıtuğ mu daha yakışıklı yoksa Burak Özçivit mi? diye. Herkes farklı farklı cevaplar verebilir.
Örnek 2 : Kadınlara Kıvanç Tatlıtuğ mu daha yakışıklı yoksa Hakkı Bulut mu? diye sor. Aklı başında ise hiçbir kadın bu soruya Hakkı Bulut demez. Dediğin gibi güzellik göreceli ama çirkinlik göreceli değil.- +1 yıl
Sen kimsin de Kıvanç Tatlıtuğ'u hakettiğini düşünüyon
Çok haklısın bu konuda
10 Yorumla
+1 yılben çirkin bir insanım kader utansın asdasd
10 YorumlaYa tamam anladık ne ağladın sende snsj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerde öyle kuzum
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten öyle olmalı.
+1 yılValla doğru olanı yazmış. Kadın haklı beyler
10 YorumlaŞu yazının alnı olsa da öpsem
10 Yorumla
+1 yılDesene yanlız öleceğim
00 Yorumla
+1 yılFotoğraf göndersem yorumlar mısın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumumu şöyle yapayım. Yakışıklı biri birine nasılım? diye sormadan önce cevabını alır " çok yakışıklısın" diye. O övgüler sayesinde de hiçbir zaman bu soruyu soran bir yakışıklı göremezsin. O yüzden yakışıklı olduğunu sanmıyorum. Ama bu sadece tahmin tabi ilk defa soruyor da olabilirsin. Dışardan birine sorman daha iyi olur senin için.
- +1 yıl
İlk defa soruyorum dediğin gibi, sadece ve sadece senin görüşünü merak ettim çok sitem ettiğin için :D
+1 yılNe 😨💔🥀
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal kız tamamen sana katılıyorum!!! 👌🙏
10 Yorumla
+1 yılOnun için mi tipsizlerin sevgisi var Bizim yok
06 Yorumla
Soran+1 yılTipsizlerin sevgilisi varsa senin nasıl yok?
- +1 yıl
Çekingendir, içine kapanıktır, ondan olmuyordur, kızlar tipe bakar evet, ama sadece tipe bakmaz, sadece tipi için bir erkeği kabul etmez, mesela kıvanç tatlıtuğ çekingen, pısırık özgüvensiz, iki lafı biraraya getiremeyen psikolojisi bozuk, hiç bir şeyi halledemeyen, biri olsa, kızlar onu sırf tipi yakışıklı diye tercih eder mi? Bence etmez. Sen eder misin? Gizli Soran kişi?
Soran+1 yıl@BillGaste Kıvanç Tatlıtuğ seri katil bile olsa tercih edilir be :D
- +1 yıl
- +1 yıl
tipsizlerle çıkan çok güzel kızlar gördüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç görmedim. Kızların kendi aralarında konuştukları muhabbet bile yakışıklı erkeklerin ne kadar mükemmel olduğu falan.
+1 yılDoğru diyon abla.
10 Yorumla
+1 yılBenim için tek kriter yakışıklılık değil
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi canım kimse için tek kriter yakışıklılık değil. Yakışıklı olacak , dürüst olacak , çalışkan olacak falan filan. Ama çirkin ne olursa olsun hiçbir kız şans vermez :D
- +1 yıl
Nedense güzel kızların yanında kayış gibi erkeler görüyorum. Kızın güzelliği tartışmaya kapalı ama yanındaki adam bariz at hırsızı
+1 yılDış görünüşe bakmayın sonuçta allah vergisi
03 Yorumla
Soran+1 yılDış görünüşe bakma olayı da Allah vergisi. Bu bir seçim değil yani.
- +1 yıl
Peki umarım mutlu olursun
- +1 yıl
Yok sende haklısın tabi
Olum işsiz misiniz mk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın :)
20 Yorumla Yanlışın var kısmen doğru dediklerin
01 Yorumla
Soran+1 yılKısmen dediğin senin için kısmen.7/24 kızların içinde olan benim güven bana alayı tiple ilgileniyor.
1 yılSaadet bulut etmiş 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılherhalde yani
10 Yorumla - Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne