Tipsiz erkek istemediğimizin farkında mısınız?

Tamamen iyi niyetimle söylüyorum özgüvenmiş , iç güzellikmiş , önce arkadaş olmakmış falan hepsi yalan dolan. Kendimden ve çevremden gördüğüm kadarıyla söylüyorum ki biz kadınları etkileyen tek şey yakışıklılık.
Kızlar arkadaş ortamında " ya şu çocuk çok yakışıklı değil mi?"
Kızlar sosyal medyada " insanları dış görünüşe göre yargılayan aptaldır." . Şimdi sizlere bir kadın bir erkeği reddederken söylediklerini ve aslında söylemek istediklerini yazıcam.
Ben yeni bir ilişkiye hazır değilim : Tipsizsin istemiyorum.
Ben seni arkadaşım olarak görüyorum : Tipsizsin istemiyorum.
Sen daha iyilerine layıksın : Ben daha iyilerine layığım : Tipsizsin istemiyorum.
Ben hiç öyle bişey düşünmemiştim : Tipsizsin istemiyorum.
Bunu 100lerce kez gördüm duydum hatta yaptım da. Karşıdaki kişinin sert tepki vermesinden korktuğumuz için gerçekte tipsiz olduğu için reddettiğimizi söyleyemiyoruz onun yerine bu tarz yalanlar uyduruyoruz. bir kere birini en başta arkadaş olarak görmemizin sebebi de zaten tipsiz olmasıdır :D
Hiçbir masalda iyi kalpli prens diye bişey duyamazsınız , hep yakışıklı prens vardır. Burdan ayıkmanız lazımdı durumu :D Linç is loading :D Hadi kaçtım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yakışıklı olmak kötü bişey mi ki yakışıklı istemek kötü bişey olsun? Bütün çirkin erkekler saldırmış gene.
Güncellemeler
+1 yıl
Saldıran arkadaşlar , Allah aşkına söyleyin Kıvanç Tatlıtuğ varken kim Hakkı Bulut'u tercih eder? Haksız olduğumu iddia ediyorsunuz, saldırıyorsunuz. Naaayır nolamaz sırlarımız açığa çıktı diyorsunuz da bunun da cevabını verin bakalım. Güzellik dediğiniz gibi göreceli olsaydı , Burak Özçivit vs Kıvanç Tatlıtuğ arasındaki fark ile Kıvanç Tatlıtuğ vs Hakkı Bulut arasındaki fark bu kadar fazla olmazdı. Umarım anlamışsınızdır. İyi niyet de yaramıyor size :D
Tipsiz erkek istemediğimizin farkında mısınız?