öpüşmek 😘🤭 tutcam onu opcem dini nikah basıp aynı evde yatcam kalkcsm öpüp sevcem aslında dine göre cok basit evlenmek cok fazla ailelerin katılıp tantana yapmaya gerek yok anne baba razı ise onunda anne babası Nisan falan tırt sevgili hayatı yaşamak istiyorum ben hemen büyükler arasında bir dini nikah sonra da nikah tarihi hemen imza yaşa sevgilinle elit elit hemde herkese duyurmak zorunda degilsin masraf yok akraba dırdırı yok git rvine yerleş öpüş öpüş seviş bence olay bu zevkini cıkar çok cılgınım yasak ilişki yaşama
Onu bunu bilmem de bu yorgunluğa bir göl kenarında kocaman bir çoban ateşi, eskitme bir demlikte iki fincanlık kahve. Dizlerimde uzanmış aşk en uçuk hayalim şu an🙏
Paraşütten atlama , uçan balona binme , deniz altına inme dalgıç kıyafetleri ile dünya turu da güzel olur , birde iple kendilerini aşağıya atiyolarya onu adını unuttum şimdi
ılık bir yaz akşam üstü gün batarken kawasaki gibi bir motorla denize bakan ıssız bir sahil yolunda giderken erkegim beni yüz yüze önüne oturtmuş boynuna sarmış halde motoru kullanırken aynı zamanda onunla öpüşmek
Dünya'yı gezmeyi ve at çiftliğimiz olmasını çok isterdim. Ama eşimle 💜
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşkımızı doyasıncaya kadar yaşayabileceğimiz özgür bir ülkeye gitmek isterdim. Kimsenin bize karışamadığı ve aşkımızı özgürce yaşayabildiğimiz bir yere uzun süreliğine seyehat etmek isterdim.
Sarhoş olup bağıra bağıra şarkı söylemek Sokaklarda dans etmek Atlayış yapmak Kamp yapmak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgili değilde çok başka bir boyutta olan bir arkadaşlığım var ve o kişiyle büyük paralar kırma hayalimiz var. Geçenlerde planı yaptık daha uygulamadık ama :))
@volkankimki hayal avcısı bak bunu sevdim 😂 Mesela şu an şömine başında oturabilirdim her şeyden uzak istediğim kişiyle.. ya da güneşin doğuşunu izleyebilirdim😕😂
:):):):):) ALIR YAA. bİ ARLI KARINCA İLE İŞE BAŞLAR. sONRASINDA EVLENENE KADAR GONDOL DNME DOLAP ÇARPIŞAN ARABA FALAN ALIR. sEN YETER Kİ ERKENDEN EVLENMEYİ DÜŞÜNME. ADAM A ZAMAN TANI :)
En İyi Cevaplar