Kapalı arkadaşım sevgilisine açık foto atıyor bana namaz kılıyorum senide başlatalım diyor?

Samim arkadaşım türbanlı kendisi namaz kılar kuran falan okur. Ama sevgilisine saçı açık foto atıyor birde sevgilisi ile cinsellik de azcık konuşuyor. Sevgilisi evlenince ne giyersin demiş bu da mini etek vs demiş veya çarşıya çıkınca sevgilisi açık kıyafetlere bak bunlar sana yakışır diyomuş.

Bana da diyo ki ben namaz kılıyorum seni de başlatayim. Birde sevgilisi de dindarmis çocuk ilk tanıştığı zaman feraceye girmesini istemiş arkadaşım da kabul etmemiş. Hani ferace diyen çocuğa bakın aklı nerelerde hiç günah vs demeden Sexy kıyafetleri yakışır demeyi de biliyor. Bence öyle kız erkekler daha meraklı böyle konulara..

Ben ona 1kere neden açık foto atıyorsun helalin değil demeden bana fikir vermesi komik geldi ki ben zaten arada cumalari kılan bir insanım. Bird geçen diyo ki ağda ya gittim ilk kez bidaha gitmicem gunahmis diyor ama sevgilisine foto atıp cinsellik konuşuyo.
Siz olsanız napardınız?
Kapalı arkadaşım sevgilisine açık foto atıyor bana namaz kılıyorum senide başlatalım diyor?