Bu bir hastalık kesinlikle kendi istekleriyle yapmıyorlar onu baştan belirteyim. Sevgilimle 4 aydır beraberiz. Buluşmaya her gittiğimde bir şeylerim kayboldu. Makyaj malzemesi veya mendilim kayboluyordu. Artık kafayı yeme noktasına geldim. Sonra toplu arkadaş buluşmasında herkesin bir şeyleri kaybolmaya başladı. O zaman anladım hırsız maalesef benim sevgilim çıktı. Sordum inkar etmedimeğerse hastaymış. Uzmandan yardım bile alıyor ama işe yaramadı. Artık bütün arkadaşlarıma rezil oldum. Buluşmaya bile yanımda hiçbir şey götürmüyorum. Sinir oldum.🤬
Sizce hırsızlık hastası bir sevgili terk edilmeyi hak eder mi?
İnsanə rezil eden bir hastalık galiba, sevgilin sonuçta bu yüzden neden ayrılasın aynısı senin başına gelseydi nasıl hissederdin? Empati yap biraz. Düzelmesi için yardım et ona
Kloptomani, tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır. Arkadaşda uzman destek alıyor. Bu noktada yapacağınız en iyi şey, değer veriyorsanız arkadaş ortamınıza sokmayın derim.
Ben ayrilirim. Oyle insanla nereye kadar.. birlikte bir mekana gitmeye bile gelmez. Kleptoman falan dinlemez kimse , polis cagirirlar. Polis yine hic dinlemez.
Kardeşim bu çocuk oyuncağı değil sorumluluğunu alamayacağınız ilişkiye girmeyin ay şu sıkıntısı var ayrılayım ay şu çirkinliği var basayım tekmeyi lan manavdan meyvemi alıyorsun adam mı seçiyorsun tedavi olmasını ikna et yardımcı ol birşey yap hacı
bir akrabamda vardı bu hastalık kızdı annesiyle komşuya gidip hırsızlık yapıyor sinirden köprüden kendini atıcaktı annesi söz verdirdi doktora gitti iyileşti..
En İyi Cevaplar