Karşı cinsi nasil elde esersin?Sevdikten sonra her yol mübah olur mu? Kendini sevdirmek adına kim neler yapar? Bence sevdikten sonra karşı tarafı ne olursa olsun elde etmek doğru değil karşı tarafında biraz da olsun gönlü olmalı..
Elde etmek için çabalarsan elde edemezsin. Karşı cinse odaklanmak yerine kendime odaklanırım. Çünkü ona odaklandığım her seferinde onu kendimden uzaklaştırırım. Kendi işime gücüme odaklanırım, hedeflerime odaklanırım, bir yandan da beni görebileceği bir ortamdaysam aşıkmış gibi sohbet etmem, hafiften flörtleşirim fakat asla muhtaç, ona ihtiyacım varmış gibi değil. Kendimi geliştiririm, spor yaparım, değer veririm ama sapık gibi etrafında dolaşmam. O zaman dikkat çekerim, o zaman bana saygı duyar. O saygıyı hissettiğim zaman kıvama gelmiştir, adım atarım yavaş yavaş.
Hiç elde etmek için uğraşmam kendiliğinden gelişsin isterim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Uzun soluklu diyorsan denklik kur. Dengi değilsen kendine denklik olacak kadar iyi özellikler ekle. Ha bunları yapmak zor diyorsan unutacaksın bu işi. Olsada bir ömür dayanamazsın hep ezik kalırsın. sonrada boşanırsın. çirkin olaydıda ah şöyle olaydı der durursun. Mutlu bir evlilikte Denge şart. Aksi halde gecelik olursun oda çok zorlarsan.
Uğraştım da ne oldu... Elime bir şey geçmedi. Dengesizlikte master yapmış bir adamı elde etmek için daha fazla uğraşmayacağım :)) Bu sorunuzu daha önceden sormuş olsaydınız, çok çok farklı yanıtlardım büyük ihtimalle...
Konuşmaya calisacaksin dikkatini cekmeye önce varligini bir bilsin.. sonra ilgi duydugu seylerden bahset konu acmaya calis zaten tavirlarindan anlasilir baktin orali olmuyo gerek yok geri cekilirsin..
Aynen onun gonlu yoksa ne yaparsan yap bos. Ama o da benden hoslandigini belli ediyorsa sohbet acmaya calisirim, onun kendini anlatabilecegi sohbetler... Giyimime ve bakimima ekstra ozen gostermeye baslarim..
Kendimi ona açıkça anlatırım. Hayır derse, onu üzmemek için uzaklaşırım. O bir şans vermek istiyorsa kendisi gelir ve en azından tanışma şansını verir.
İki tarafında bir birine karşı üstünlüğü bulunmadığı için her yol mübah kavramı da geçerli değil. Karşı cinsin ruhuna hitap etmen yeterli devamı gelir.
En İyi Cevaplar