Evet arkadaşlar erkekler, ne kadar süre sonra kaybettiğini anlar ve pişmanlık başlar? Ayrılan erkek pişman olur mu?

Evet arkadaşlar erkekler, ne kadar süre sonra kaybettiğini anlar ve pişmanlık başlar? Ayrılan erkek pişman olur mu?

Selamm güzel bir soru sormuşsun, güzel bir cevap yazacağım :) Kızlar hazırsanız terk eden erkek pişman olur mu, olursa nasıl olur ve ne zaman olur gibi sorularınızı cevaplayacağım, hadii başlayalım!

Aşık olmak ve bir ilişkiye başlamak herkes için heyecan verici bir şey olsa da bazen işler istediğimiz gibi gitmeyebiliyor ve her aşk mutlu sonla bitmeyebiliyor. Bazen beklenmedik şeyler yaşanıyor ve yaşandı bitti saygısızca deyip yolumuza devam edebiliyoruz. İlişkiyi sonlandıran bir erkek, kararın doğruluğundan emin gibi görünse de, zaman içinde bir boşluk hissetmeye başlar. Ee böyle olunca akıllara "bırakan erkek pişman olur mu?" sorusu gelir. İlişkiler karmaşık olması sebebiyle duygularımızda ani değişimler yaşatır. Terk etme ve ilişkiyi bitirme kararının ardından erkekler de bu sürecin bir parçası olarak değişim yaşar.

Pişmanlık duygusu kişinin karakterine bağlı olarak değişir. Bu duygu bireyin içsel bir yolculuğa çıkmasıyla başlar. Kendisini çok seven kızı terk eden erkek, yalnızlığın ve özlem duygusunun ağırlığını hissettiğinde, geçmişi düşünmeye başlar. Nereden mi biliyorum, aynı şeyleri birebir yaşadım çünkü :) Bu pişman olma durumu, kişinin kendini ve ilişkisini değerlendirmesini sağlar. “Acaba tekrar olur mu, dönsem nasıl olur?” gibi sorular sormaya başlarız. Özellikle ilişkinin güzel anları hafızada canlandıkça kaybettiğinin farkına varır. “erkekler ne kadar süre sonra pişman olur” derseniz, bu süreç kişiden kişiye değişkenlik gösterir; bazıları için haftalar, bazıları için aylar sürebilir.

Pişmanlık davranış değişiklikleriyle kendini gösterir. İletişim çabalarının artması, eski güzel günlere özlem duyma, hatta özür dilemeye çalışmak, pişmanlık hissinin yansımasıdır. Sosyal medya üzerinden sık sık eski anılara göz atma veya ortak arkadaşlarla eski sevgili hakkında bilgi alma çabaları da bu duyguyu yaşadığını gösterir. En belirgin işaret, erkeğin duygularını açıkça söylemesi ve ilişki üzerinde düşünmeye başlamasıdır diyebiliriz. Sevmeyen erkek pişman olur mu? diye soransan bence olmaz, sevmeyen kimse geri adım atmaz.
Bu sorunun cevabı doğrudan erkeğin ayrılma nedeniyle ilgilidir. Bir ilişki bazen sevse de bitmek durumundadır ya da ilişkide yaşaman şeyler erkek tarafının çok yıpranmasına neden olmuştur, biter. Bu gibi durumlarda eski alışkanlıklar ve özlem bir süre devam edeceği için pişmanlık durumu söz konusu olabilir ve üzerinden biraz zaman geçtikten sonra arar.

Kadınlarda ayrılığın olumsuz ruh hali hemen etkisini gösterse de erkekler için durum böyle değildir. Özellikle kadının çok kıskanç olduğu, her şeyi çok irdelediği, tartışmaya çok meyilli olduğu ilişkilerde erkekler bir süre ayrılığı huzurla karşılayabilir.

Ayrılık öncesi aşırı baskı görmüş bir erkeğin frenleri boşalabilir. Başka kadınlarla diyalog kurmaya yatkın olabilir. Arkadaş çevresiyle sık sık görüşmeye, kafasını dağıtmaya ve eğlenmeye başlar.

Bir süre frenleri boşalmış gibi takılan erkek, sonunda özlem duymaya başlar. Bu eski alışkanlıkların devam etmesi, boşluk hissinin kafaya dank etmesi dönemidir. Bir erkek eğer büyük sorunlarla bitmiş bir ayrılık evresinden çıkmadıysa eski sevgilisini aramaya çok meyilli olur. Bu süre kişiden kişiye değişir ancak sen sessiz kaldıkça, senden haber alamadıkça da kısalacağını söyleyebilirim. Merak bizi harekete geçiren en önemli unsur :)
Tek kelimeyle harika bir yorum valla tam nokta atışı çok teşekkür ederim 😊 yani sessiz kalırsan daha çok merak eder mesela bne wp den sildim fotomu durumumu görmesin diye sadece kişilerim yaptım ama 2 hafta oldu tık yok ondan 😔
Sessiz kaldığını çok göze sokma ama :) Yapman gereken şey hayatına normal devam ediyormuş gibi görünüp ona dair herhangi bir aksiyon almamak. Arama, mesaj atma, mesaj gönderme alttan alta. Ama sosyal medya paylaşımlarına normal şekilde devam et örneğin.
Ekli değil bende ve wp den numarasını sildiğimi söyledim ona yani 15 gün sonra tekrar ekleyemem ki
Acaba bana da yazarmisin? Cok güzel seyler yazmissin belki bana da bir isik olursun
Erkek arkadaşımın psikolojisi bozuldu suçsuz yere yargılanıyor kendi yaptığı bir suç değil ama içeri girme ihtimali var annesi beni herkesle değil evlenmek istediğin kişiyle tanıştır demiş ilk beni tanıştırdı tam evlenmek istediğim insan sensin sen bekle ya da bekleme ilk yazacağım gönlünü alacağım kişi sen olacaksın demişti benim gibi kimsenin olmayacağını biliyor senin gibisini bulamam zaten dedi bana her zaman dosyalar kapansın zaten senle evlenmek yuva kurmak istiyorum dedi içeri girme ihtimali olduğu için ciddi ilişki sorumluluğunu alacak durumda değil maddi manevi ve kimseye ümit veremez beni de bu süreçte istemediğini söyledi ama bana hep vaatlerde bulunmuştu en son kavga ettik o anki sinirle kırıcı konuştuk her yerden engelledik 3,5-4 ay oluyor benden sonra başkalarıyla sevgili oldu ama gelip geçici takılmalık duygu beslemiyor yaptığı çok yanlış biliyorum ben şu an kendi hayatıma bakıyorum içten içe maalesef bekliyorum pişman olduğunu görmek istiyorum ne zaman pişman olur? İstisnai durumlarda ne yapılabilir?
@KArmine sevmiyodur oynuyodur seninle ya da kişilik bozukluğu vardır seni değersizleştirip kölen olmanı istiyodur seven erkek arar sorar çok dayanamaz
Narsist filandır yani aman dikkat et ruhunu incittirme sağlam karakterli ol
Hepsi ilerleyen zamanlarda pişman olur. Ama ayrıldıktan sonra peşinden koşmazsan
İlk zaman Ben onun sevmediği davranışları tartışma esnasında istemeden yaptığım için ve birkaç kez olunca benden uzaklaştı soğudu ama daha sonra bilerek yaptım hastalığımı bilmiyor ve sonuçlarımı alana kadar söylemek istemedim bana hemen ısınmasını da istemedim en son 2 hafta önce tartıştık bana baya öfkelendi cidden artık kendinden nefret ettiriyorsun uzaklaştırıyorsun soğutuyorsun ben sana ısınamıyorum içimden konuşmak gelmiyor her seferinde aynı şeyleri yapıyorsun dedi ve ilk kez engellediii
Kendinin en iyi versiyonu olduğun zaman. Ona muhtaç olmadığın zaman. Onu düşünmediğin zaman. Onu umursamadığın zaman. Hayatına devam edip, eğlencene baktığın zaman kaybettiğini anlar. Erkeğin kaybettiğini anlaması için basit bir sebepten dolayı terk etmesi gerekir. Güçlü bir sebepten dolayı terk eden erkek, kadın ne kadar çabalarsa çabalasın, erkeğin gözüne giremez tekrar. En azından benim için öyle.
Harika yorumladınız diğer erkekler gibi yok pişman olmaz vs demediniz en azından
Ben zaten buradaki erkekleri anlamıyorum. Bazıları bişeyleri bildiğini sanıp yorum yapıyor. Boş yorum yapanlar da çok var. Kısa kısa yazıyorlar. Gerçekten faydalı olabilecek yorum yapmıyor kimse. Benim bu istedeki amacım herkese yardımcı olmak. O yüzden yorumlarım hep uzun uzundur.
İstek attım mesaj atabilir misiniz bana 😔
Bana da yazarmisin? Konusmaya ihtiyacim var..
Erkek arkadaşımın psikolojisi bozuldu suçsuz yere yargılanıyor kendi yaptığı bir suç değil ama içeri girme ihtimali var annesi beni herkesle değil evlenmek istediğin kişiyle tanıştır demiş ilk beni tanıştırdı tam evlenmek istediğim insan sensin sen bekle ya da bekleme ilk yazacağım gönlünü alacağım kişi sen olacaksın demişti benim gibi kimsenin olmayacağını biliyor senin gibisini bulamam zaten dedi bana her zaman dosyalar kapansın zaten senle evlenmek yuva kurmak istiyorum dedi içeri girme ihtimali olduğu için ciddi ilişki sorumluluğunu alacak durumda değil maddi manevi ve kimseye ümit veremez beni de bu süreçte istemediğini söyledi ama bana hep vaatlerde bulunmuştu en son kavga ettik o anki sinirle kırıcı konuştuk her yerden engelledik 3,5-4 ay oluyor benden sonra başkalarıyla sevgili oldu ama gelip geçici takılmalık duygu beslemiyor yaptığı çok yanlış biliyorum ben şu an kendi hayatıma bakıyorum içten içe maalesef bekliyorum pişman olduğunu görmek istiyorum ne zaman pişman olur? İstisnai durumlarda ne yapılabilir?
İlk zaman Ben onun sevmediği davranışları tartışma esnasında istemeden yaptığım için ve birkaç kez olunca benden uzaklaştı soğudu ama daha sonra bilerek yaptım hastalığımı bilmiyor ve sonuçlarımı alana kadar söylemek istemedim bana hemen ısınmasını da istemedim en son 2 hafta önce tartıştık bana baya öfkelendi cidden artık kendinden nefret ettiriyorsun uzaklaştırıyorsun soğutuyorsun ben sana ısınamıyorum içimden konuşmak gelmiyor her seferinde aynı şeyleri yapıyorsun dedi ve ilk kez engellediii
İstek attim mesaj atar misin
Vazgeçtiğini anladığı an pişman olur terk eden bir erkek. Arama, sorma, mesaj atma, sosyal medya üzerinden göndermeler yapma, kendinle ilgilen, güzelleş, arkadaşlarınla eğlen sanki o hiç yokmuş gibi hayatına devam edersen tıpış tıpış gelir. :)
Teşekkür ederim. Sildim onu whatsapp vs hiçbir şeyimi görmesin diye gördükçe umursamaz olmuştu
Kadın gider, erkek biter. Erkeğin aklına sonradan vurur :)
İşte bu aynen ilk evreler mutlu olurlar sonrası ah vah 😊
At gibi gidenler it gibi dönüyor merak etme :)
İnşallah öyle olur 😉😉
Ya evlenmişse bir erkek yinede pişman olur mu
Sence 1 ay mı sürer peki
Seni tercih ettiği kişiden kazık yerse ve yaşı da belli bir yaşa gelirse ve seni evli halde görürse işte o zaman dank eder ne kaybettiğini.
Cevap
31Cevap
enerjiyi kesmen lazım takip etmeyi bırakıcaksın o aklına gelince başka şeye odaklan resimlerine bakma. arama sorma. sen onu düşünüp takip edersen üzülürsen karşı taraf bunu hissediyor o enerji ona gidiyor. enerjinle besleniyor ve sana geri dönmez. eğer mutluysan ondan vazgeçme evresindeysen onuda hissediyor ve kaybettiğini anlıyor dönüyor. dene gör bak dönmezse adam değilim
Cidden mi denicem bunu tabi başarabilirsem
Bunun zamanı yok ki. İlk önce kaybettiğine pişman olurmu ona bir bak hemen pişman olacak mis gibi yazıyorsun
Hahahah 😂iyiydi bu
Size özelden yazabilir miyim
Umursama görme duyma çivi çiviyi söker ozaman geri döner hayatına birini al ve yoluna devam et bitmiş ilişki yeniden başlarsa civiklik oluyor ve Bi daki ayrılma daha kolay oluyor en güzeli tamamen bitirip yoluna bakmak sen değil kaybeden üzülsün pisman olma pisman olmasını da bekleme seni seven isteyen insan zaten ayrılmamak kaybetmemek için çabalar
Dün benim yüzünden Facesini kapatan Rus sevgilim bugün açtı tekrar Faceyi barıştık çünkü pişman olan bendim
Kaç gün sonra
Saymadım ama 1 seneye yakın olmuştur
Baya olmuş
Farklı ülkelerde yaşıyoruz ve o Rusya’da bir Tatar ben Türkiye’de bir Tatar Türk karışımı
Terk ettiğinden daha kötüsünü bulursa ozaman pişman olur.
Valla ben hiç pişman olmadım ne olacak arkadaş dünyada kizmi bitti bu birtakım sosyal medya dilberlerse kendilerini hindistan kumaşı felan zannediyor bellimi aşk izdihamı çekiyorsun ama egonuz tavan yaptığı için erkeğin size dönmesini bekliyorsunuz hahaha
Ayrılma nedeni çok önemli. Hatta bazı durumlarda keşke daha önceden ayrılsaydım gibi bir pişmanlık bile yaşayabilir. Tabi kısa süre de ayrıldığına pişman olma durumu da var
Eski sevgilisi gibi değer verip seven bulamadığında
Erkek hayatında başkası olmadan ayrılmaz.. Gercekten severse de ayrılmaz. Ama yalanını saklını ıhanetını ögrenırse işte o zamam bitersin kı asla donmez. Donerse zaten iyi bişey için donmez.. Ayrılık kaçınılmazdır istedıgını alır ve bitirir
Sana yazmayı bıraktıgı an bitmiştir daha dönmez
Çok yıpratıcı olur bu, sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Pişman değilse anlaması uzun sürebilir ama :)
Terketme sebebini medeni bir insan gibi söyleyip ayrıldığım taktirde pişmanlık duymam.
Senden daha iyisini bulamadığında, yalnız kaldığında.
Bir kac ay sonra eger sevgili yapmazsa tabi! Artik duygularin bir onemi kalmadi..
Senin o kişiyi pişman etmek için harekete geçen gerekir ya değilse giden erkek pek de kolay kolay pişman olmaz malesef
Ne gibi
Gayet açık ve net senin o kişiyi pişman etmek için bir plan yapman lazım harekete geçmen lazım böyle Aval Aval bakarak onu pişman edemezsin anlamiskoo
Senin yokluğun ile bir kayıp yaşayacağını düşünen insan senden vazgeçmez zaten o pişman olma dediğin şeyde başkasını bulmayınca geri dönme yani ortada bir pişmanlık sevgili falan yok
Terk ettise senden daha iyisini bulmuştur veya onu sıkmışsındır
Bir erkek nezaman pişman olmaya başlar sizi terk ettiyse? Ve pişman olması için nasıl davrandınız? Kendinizi tamamen geri mi çektiniz?
** Lütfen sadece ciddi yorumu olanlar yazsın
Yerini dolduracak birini bulamazsa kısa sürede döner
Bir bilsem ben görmek istedim ne gördüm ne duydum tam tersine başkasını aldı hayatına mutlu olduğunu duydum
hic bir zaman. sadece. yeni bir kadin arar yataga atmak icon. erkkeler boyle. zevk almak icin yasio cogu. her yas oyle
ne yazık ki
iş işten geçtkten sonra
Yaşamış gibisiniz
evet hemen herkes gibi
Konuşabilir miyiz sizinle özelden
olur konuşalım
İstek atım mesaj atabilir misiniz benim Xp seviyem yetmiyor.
yazdım
İnsanlara göre deyişiyor kimisi pişman olur kimisi arkaya bile bakmaz
Ev dağıldında yemek olmadığında bılışıklar biriktiğinde 😁
Yeni birini bulamaz ise eskiyi seni özledim diye arar 🤣🤣
at gibi giden it gibi döner
Kaybetmek haklıysam umrumda bile olmaz net.
Haklı değilsen
Gelen Gideni Aratmaya Başladığı Zaman
Orda değer anlaşılır ama ne fayda
Birşeylerın değerlerini anca böyle anlıyoruz malesef
Yaşamış gibisiniz
evet öyle. İnsan Hayatında İniş-Çıkışlar Oluyor Malesef
Bu sorunun cevabı gibi 5. sezon 2. bölümde.
Erkekden erkege değişir
Kaybettiğini hissettiği an
Yaşadınız mı hiç
Biliyorum 😊 erke arkadaşın yaşadı mı
Aklına geldiginde.
Hiç belli olmaz pişman olmayadabilir.
Elizabet ile yalnız kaldığında
Mabâdına Mart karı yağdığında.
Başkasını bulamazsa pişman olur.
Yalnız kalınca
seven terk etmez ya
Döndü mü
Boşuna bekleme en kötü 3 ay
1 aydır
1 hafta sonra
Niye 1 hafta 😊
Bir hafta yiyip içip geziyor sonra anlıyor
Biz 2 hafta oldu ayrılalı galiba umrunda değilim tek mesaj daha atmadı
Ozaman sevmemiş seni kullanmış ola bilir
Kullanacak bir şey yaptırmadım ben büyük sorunları vardı meslekten atılmak gibi psikolojisi bozuldu kavga edip ayrıldık
Hım ozaman sende boşver derim başkasına bak
Neden peki
Döneceğini sanmıyorum
Nerden anladın
Haklı çıkacağımı ancak zaman gösteriri
kaybedince
hiç bir zaman D:
Sevmişse peki
gene hiç bvelli etmez emin ol
Ayrıldımı
hiçbir zaman
bence yok