Kız arkadaşım çalıştığı işyeriyle ilgili yalanlar söylüyor. Ne yapmalıyım?

Kız arkadaşım bundan 10 ay önce bir işyerinde çalışmaya başladı. Ben hiç onay vermemiştim ancak ailesi çalışsın demiş. İlk başlarda ben ilşkimizi sarsar daha uygun bir iş bulalım 2 yıllık ilişkimiz zarar görmesin dedim. Sen bana güvenmiyor musun dedi.

Daha sonra ben çalışması gerektiğini anladım ve çalışsın dedim. Tek bir şart koştum yani aramızda gizli saklı olmamalı anlatmalısın dedim. O da anlatacağına söz verdi.

Aradan 3-4 ay geçti ben bir şekilde çalıştığı işyerinde (Fabrika) 30'a yakın erkek olduğunu ve onun da içeride çalışan 3-4 kızdan biri olduğunu öğrendim. Tabii niye sakladığını sordum. Klasik olarak, 'korktum işten çıkaracaksın diye sölemedim' dedi. 'Çıkarırım tabi daha uygun bir iş için' dedim. Ancak bu süre zarfında erkeklerle konuşmadığını ya da erkeklerin ayrı bölümlerde olduğunu söyledi. Beraber çalışmadıklarını söyledi. Tabi bunlara inanmadım ama gözümle görmediğim için inanmak durumunda kaldım. Daha sonra kafayı artık bozdum çünkü yalan atıyordu ben de o fabrikada başka bölümde işe başladım daha sonra hiçbir şeyin anlattığı gibi olmadığını benim kafamda ne kurguladıysam hepsinin gerçek olduğunu anladım. Kötü olan tarafı iş arkadaşı olan erkekleri bana karşı savunuyor.

Şimdi ben öğrendim 10 ay sonra olayları. Tabi klasik savunmasını yaptı. Ben farklıyım işyerinde de ancak ben gözlerimle beş-altı defa olayın yine anlattığı gibi olmadığını gördüm. Şu an ayrılmak istiyorum hiçbir şey yapmamış olsa da ya da anlattığından kötü birşeyler yapsa da içimdeki sevgi tükendi ilişkiye devam etmeli miyim? Ayrıca defalarca en azından işyerinde sözlü olduğumuzu söylemesini söyledim. Ama anladım ki onu da yapmamış. Ne yapmaya çalışıyor? Ayrılcaksan ayrıl yahu.
Kız arkadaşım çalıştığı işyeriyle ilgili yalanlar söylüyor. Ne yapmalıyım?