Sevdiğimiz kişinin de bize yaklaşması ve bizi sevmesi için bir dua buldum ama internetten bulduğum için pek güvenemedim. Burada ne yazdığını bilen, anlayan var mı? Anlayanınız varsa açıklayabilir mi?
Burada ne yazdığını bilen, anlayan var mı? Anlayanınız varsa açıklayabilir mi?
Tatlım bu tarz netten bulma dualar edecegine kuran da da bir cok dilek için dua var. onları oku. Ama kimse kimseyi bu tarz seylerle kendine baglayamaz. İnsanı sevdiren huyudur..
Böyle şeyler hiç doğru değil büyüye şirke girer kesinlikle yapmamanı tavsiye ederim başına bela alırsın sadece günlük 100 tane ya Vedud çek hayırlıysa olur
Allah'ın Vedûd İsminin Anlamı Vedûd, çok şefkatli, muhabbetli, sâlih kullarını çok seven ve onlarca çok sevilen, onları rahmet ve rızâsına erdiren; sevilmeye ve dostluğu kazanılmaya yegâne lâyık olandır. Sevgi ve dostluk hissini yaratandır.
Soran
+1 yıl
Güzel, öyleyse ben bunu söyleyim. Duamı da kendi içimden geldiği gibi edeyim. Allah kabul eder inşallah. Teşekkür ederim.
Dua ile olsa herkes namaza başlar dua ederdi gadası
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neyle olacak peki? Bunca mutlu birliktelik yaşayanların arasında kendinden mıknatıs mı var sanki. Nasipte varsa oluyor. Dua da buna vesile olabilir iyi niyet varsa.
Yaw yanlış yere yazmışım Gadası kusura bakma valla :) yaren can sen yürekten inan ve güven ne dua nede buyu hiç gerek yok Allah gönlü güzele yüreği temiz olana her daim el uzatır darda komaz unutma..
La valla dalgınlıktan oraya yazmışım Allahtan yabancı değil Gaddası.. dediğim gibi ben bu yaşıma kadar asla kaybetmedim asla yenilmedim ve hep kazandım en güzelini yeterki kalbin temiz olsun..
En İyi Cevaplar