Erkekler sıcak kanlı kızları sever mi?
sevgili olarak sıcak kanlı mı yoksa soğuk kadın mı tercihiniz?
sevgili olarak sıcak kanlı mı yoksa soğuk kadın mı tercihiniz?
sıcak kanlı olacak ama herkese degıl sevdıgıne sevgılısıne yoksa fazla sıcakkkanlı olursa etrafada karsıda toplum kızı olur cıkar o yuzden cıddı kızlar tercıh edılır genelde
ama bozdolabı goıbıde olamyacak tabıkı :) hersey sevılıgınde olacak karsıındakı anlayacak kısacası baskalrı degıl
soğukkanlı olanlara hastayım ben
erkekten erkege degisir sanirim ama herkes sever sicak kanlilari bence
Evet sever , ama kendine sıcakkanlı olanları sever ...
Cevap
17Cevap
kimisi dondurma sever, kimisi çorba sever (bu nasıl benzetme :D )
Şaka bir yana bazıları sıcak kanlı sever bazısı da soğuk kanlı... Zevkler dostum zevvkler
O erkeğe ve şartlara göre değişir canım. Sıcak-soğuk gibi kesin bir ayrım olamayacağı gibi, burada verilecek öznel cevaplara göre de sıcak veya soğuk kanlı olacak değilsin herhalde? Neysen osun.
oyle olucam demedim canim sadece gordugum bir olay yuzunden merak ettim :)
yatakya sıcak kanlı sokakta cool olsun kadın dedıgın.
soguk olani ne yapalim yahu. ama sicaktan kasit herkese sicak olan degildir :) ne zaman gulecegini eglenecegini bilen insani severim.
benim sevdiğim kız sıcak kanlı çok iyi fakat malesef diğer erkeklere de sıcak kanlı :(
Erkek milleti kendine sicak baskasina soguk olani ister.
Sıcak kanlı bir kişiyi herkes sever ama beklentisi olan bir erkek başka birine sıcak kanlı davranan bir bayana kızar sanırım kıskanır..
ikisinin de gercekten insan olması yeter. soguk sıcak farketmez. sadece insan oldugunu bilmek yetiyor
sıcak kanlı olsun tabi ama böle cıvık derecesinde değil ağır başlılığını göstersin
Tabiki sıcak her zaman tercih edilir. Neymiş öyle buz gibi. Sevgilisin sen canım benim
benim ıçın tek olmalı ve benı sevmelı ve sıcak kanlı olmalı
Evet. Birinci her zaman ilgi görür..
her yerde sicak kanlisi makbuldur
ikiside olmazsa erkek şutlar
hem agır olcak hem cana yakın olcak.
Misal, ben soguk nevaleyim hic sevmezler.
soğuk bir nevaleyle ne işim olabilir
ortası yok mu?
deli olurum deliiii
ewet sever
çok sever
çok severim çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar